دیجیتال مارکتینگ چیست؟

و چگونه یک سیستم پول‌ساز برای سایتمان ایجاد می‌کند؟

دیجیتال مارکتینگ هر نوع بازاریابی است که توسط ابزارهای دیجیتال انجام می‌شود، این روش بازاریابی چهار بخش کلیدی و مهمی دارد: ۱- دیده‌شدن ۲- تبدیل کردن ۳- فروش ۴- حفظ و نگه‌داری که با استفاده از این چهار بخش مهم می‌توانیم یک سیستم پول‌ساز و قدرتمند برای وبسایتمان ایجاد کنیم!

آموزش دیجیتال مارکتینگ

مقالات آموزشی دیجیتال مارکتینگ

مشاوره رایگان طراحی سایت
مشاوره رایگان سئو و افزایش رتبه سایت در سایت من
مشاوره رایگان افزایش فروش
بازاریابی دیجیتال

سریال سفر دیجیتال مارکتینگ در گوگل!

شاید جواب سوالت اینجا باشه ادامه مطلب ببین!

سلام به همه همراهان عزیز سایت من طبق روال همیشگی، همه کارهایی که برای این صفحه انجام میدم رو در این قسمت به‌صورت یه داستان جذاب و آموزشی می‌نویسم و هدفم از ارائه این محتوای داستانی اینه که بتونم کمک کنم به افرادی که قصد دارند یه سیسم قدرتمند پولساز را برای سایتشون ایجاد کنن! پس اگر شما هم میخواهید یک سایتتون به یک سیستم پولساز تبدیل کنید در این قسمت با من همراه باشید.

امروز ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ بریم ببینم ادامه داستان به کجا رسید

خوب از آخرین آپدیت این صفحه (که حدود ۲۰ روز پیش بوده) یکسری کلمات و عبارت‌های جدید برای این صفحه اومده که از این به بعد در هر آپدیتی برای این صفحه چند تا از این کلمات و سؤالات رو با هم بررسی می‌کنیم و مطمئناً تا الان متوجه شدید که کلماتی که مربوط به این صفحه است یعنی موضوع خود دیجیتال مارکتینگ هست در همین قسمت توضیح میدم ولی اگر موضوع دیگه ای باشه در یک صفحه جدا توضیح میدم (مثلاً یکی از موضوعاتی که جدا میشه بررسی شرکت‌های برتر دیجیتال مارکتینگ ) خوب سراغ موضوعات و کلماتی که شما همراهان عزیز سرچ کردید.

مدرک دیجیتال مارکتینگ گوگل

خوشبختانه قبل از اینکه این سؤال یا کلمه کلیدی برای این صفحه بیاد من خودم در دوره دیجیتال مارکتینگ که گوگل ارائه می کنه و البته مدرک از خود گوگل هم داره شرکت کردم، خوب جزئیات زیادی داره ولی روش استفاده ازش آسون من برای ثبت‌نام و روش استفاده از این مدرک یک صفحه جداگانه زدم که اونجا کامل توضیح میدم از مراحل ثبت‌نام و روش کارکردن باهاش مطالب واقعاً جذاب و کاربردی داره که من خودم برای سایت ازش استفاده می‌کنم، تصویر زیر هم خلاصه‌ای از جزئیات دوره است که میتونید ببینید.

مدرک دیجیتال مارکتینگ گوگل

امروز ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ و ببینیم داستان این چند وقت چی بوده؟

سلام به شما دوست عزیز که در این قسمت با من همراه هستی همان‌طور که می دونید آخرین عنوان که برای این صفحه نوشتم ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ بوده و که گفتم ویدئو معرفی رو آپلود کردم و همان ویدئو رو به متن تبدیل کردم که پیشنهاد نی کنم از این تکنیک برای تولید محتوای خاص و یونیک استفاده کنید، فرقی نمی کنه در چه حوزه‌ای هستی، شما هر ویدئویی که داری رو تبدیل کن به متن و به‌مرور در صفحات سایتتان آپلود کنید این دقیقاً کاری هست که من برای صفحات و مقالات سایت استفاده می‌کنم، همان‌طور که در داستان هر صفحه مادر توضیح دادم وقتی این متن ویدئو تمام میشه اولین کاری که می‌کنم وضعیت این صفحه رو در سرچ کنسول بررسی می‌کنم!

بررسی وضعیت این صفحه در سرچ کنسول چیه؟

خوب اولین سؤالی که هست آیا این بررسی اهمیت داره؟ جواب یک بله محکم چون بعد از یه مدتی که شما یک صفحه رو در سایتتون ایجاد می‌کنید و آپدیت می‌کنید کلماتی که برای این صفحه بکار می‌برید محدود و یا شاید ندونید که چه راه دیگه ای وجود داره که میشه به این صفحه رسید برای همین سرچ کنسول ابزاری هست که کمک می کنه برای ادامه تولید محتوای صفحات سایت شما الان من امروز بررسی کردم و دیدم ۶ کلمه کلیدی برای این صفحه اومده که بعضی هاش عنوان مقاله است که در ادامه می خوام در مورد هدف سرچ این کلمات توضیح بدم که مطمئنم جالبه براتون و حتماً می تونید ایده بگیرید!

شاخه های دیجیتال مارکتینگ چیست؟

این کلمه اولین کلمه‌ای بود که در سرچ کنسول اومده و خیلی هم مرتبط به این صفحه است، خوب همان‌طورم که در ویدئو معرفی گفتم دیجیتال مارکتینگ شاخه‌های زیادی داره اصطلاحات و کلمات تخصصی زیادی داره و کلاً یه حوزه بزرگ و وسیعی و من مدت‌ها بررسی کردم و مطالعه کردم که اون شاخه‌های اصلی دیجیتال مارکتینگ پیدا کنم و به زبان خیلی‌خیلی ساده این حوزه رو معرفی کنم و برای درک بهتر این موضوع که دقیقاً آشنایی با شاخه‌های دیجیتال مارکتینگ چه سودی برا شما داره، با یک سیستم قدرتمند و پول‌ساز معرفی کردم چون دقیقاً همین اتفاق میفته که اگر شما به این موارد اصلی و پایه‌ای مسلط شوید می‌توانید این سیستم رو روی سایتتون به بهترین شکل ممکن پیاده کنید.

دیجیتال مارکتینگ به انگلیسی Digital Marketing

این کلمه هم دوباره یکی از کلماتی بود که برای این صفحه اومده بود خوب شاید در نگاه اول، یک موضوع کاملاً ساده و پیش‌پاافتاده‌ای باشه ولی بیاید با این دیگه نگاه کنیم، فردی که این کلمه سرچ کرده به‌احتمال زیاد فردی هست که دنبال اطلاعات گرفتن اطلاعات هست! یعنی چی اینکه معلومه دنبال اطلاعات بیشتر! آره درسته حق با شماست، من در دوره‌های خصوصی که با دانشجوهام دارم یکی از تمریناتی که دارند اینه که افراد رو شناسایی کنند و بررسی کنید که وقتی به افراد اطلاعات جدیدی رو میدی چه واکنشی نشون میدن و براشون افراد رو به ۳ دسته تقسیم کردم: ۱- اطلاعات ندارد ۲- مشتاق به دانستن اطلاعات بیشتر هستند ۳- افراد حرفه‌ای هستند (که حالا توضیحات زیادی داره من همین‌جا شماره واتس‌اپم رو می‌زارم دوست داشتید پیام بدین بیشتر صحبت می‌کنیم)

برای آشنایی به دوره‌های خصوصی و تک‌نفره

این شماره واتس‌اپم هست برای اینکه در‌رابطه‌با دوره‌های خصوصی بیشتر صحبت کنیم: ۰۹۱۳۸۸۳۵۵۴۶

خوب حالا دقیقاً منظور چی بود؟ منظور اینه که اگر من مطب خوبی برای جواب به سؤال فردی که مشتاق به یادگیری و اطلاعات بیشتر هست داشته باشم احتمال تبدیل‌شدن این کاربر عادی به کاربر دائمی خیلی زیاده چون اولاً کاربر درک شده و جوابش داده شده! (خوب می دونم الان دیدگاه‌های دیگه ای هم وجود داره و شاید بگید اصلاً چه ربطی داره این موضوع ولی نکته اصلی اینه که این کلمه سرچ شده و این صفحه رو کاربر دیده پس باید جواب خوبی براش داشته باشیم!)

امروز ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ است و سریال آموزشی این صفحه رو آپلود کردم!

توی این قسمت می‌خواهیم بررسی کنیم، ببینیم دقیقاً دیجیتال مارکتینگ چیه و چطور می‌تونیم با استفاده از دیجیتال مارکتینگ یک سیستم قدرتمند و پول‌ساز رو برای وب‌سایت مون ایجاد کنیم. جالبه بدونید که دیجیتال مارکتینگ جز ۱۰ مهارت پول‌ساز دنیاست که به همین منظور در ادامه همین صفحه من این مهارت پول‌ساز و قدرتمند رو توی ۴ مرحله ساده ولی بسیار کاربردی و مهم براتون توضیح دادم که همین‌الان پایان این مطلب، بتونید این سیستم رو روی وب سایتتون پیاده‌سازی کنید، پس اگر دوست دارید بدونید که مراحل انجام کار رو باید به چه صورت انجام بدیم همین‌الان کاغذ خودکار رو بردارید و در ادامه این قسمت با من همراه باشید.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همون طور که گفتم دیجیتال مارکتینگ یکی از ده مهارت پول‌ساز دنیاست که ما می‌تونیم به‌واسطه این مهارت یک سیستم قدرتمند و پول‌ساز رو روی وب‌سایت مون ایجاد کنیم، توی این قسمت همهٔ نکاتی که میگم، عملی از همین ابتدا کاغذ خودکار را بردارید و تمام نکات رو یادداشت کنید که پایان این قسمت بتونیم به یک نتیجه خیلی خوبی برسیم. اولین نکته و مهم‌ترین نکته اینکه ما باید ببینیم اول تعریف دیجیتال مارکتینگ چیه؟ اگر بخوام خیلی ساده و مفید و مختصر بهتون بگم، به هر نوع بازاریابی که توسط ابزارهای دیجیتال انجام میشه میگیم دیجیتال مارکتینگ، یعنی کل بازاریابی و تبلیغاتی که قرار انجام بدیم توی ابزارهای دیجیتال هست، حالا ابزارهای دیجیتال مثل: موبایل، کامپیوتر، لپ‌تاپ، تلویزیون شهری و ازاین‌دست ابزارها هست که ما تبلیغات و بازاریابی مون رو انجام میدیم.

بازاریابی دیجیتال چیست؟ بیایید شروع کنیم!

خوب کاغذ خودکار بردارید و الان نکاتی که میگم رو یادداشت کنید، اولین نکته مفهوم دیجیتال مارکتینگ یا همون بازاریابی دیجیتال، همون طور که گفتم به هر نوع بازاریابی که توسط ابزارهای دیجیتال انجام میشه، خوب این ابزارهای دیجیتال همان‌طور که گفتم موبایل، کامپیوتر، لپ تاب، تلویزیون شهری و غیره ما توی این قسمت و کلاً تو این صفحه فقط هدف مون روی موبایل و کامپیوتر هست یعنی بستری که انتخاب می‌کنیم توی موبایل و کامپیوتر، حالا این بستر که انتخاب کردیم چطور ازش استفاده کنیم، بستر مناسب برای این تبلیغات و بازاریابی مون یا شبکه‌های اجتماعی یا وب‌سایت که حالا میخوام مراحل انجام کار رو با هم بررسی کنیم.

مراحل پیاده کردن سیستم قدرتمند و پولساز دیجیتال مارکتینگ !

خوب پس برای شروع همین‌الان یک جدول دو ستونه روی کاغذ تون بکشید سمت راست مراحل و سمت چپ هم روش انجام کار. مرحله اول: که ما باید انجام بدیم برای اینکه این سیستم رو خیلی خوب و درست و اصولی روی سایت مون پیاده‌سازی کنیم مرحله دیده‌شدن هست، یعنی الان ما بسترمون رو انتخاب کردیم که حالا یا وب‌سایت یا شبکه‌های اجتماعی، باید کاری کنیم که افراد بیان ما رو ببینن. مرحله دوم: تبدیل کردن، یعنی این بازدیدکننده‌های عادی که الان اومدن صفحات وب‌سایت ما یا صفحه شبکه اجتماعی ما رو دیدن به یک طریقی باید اینها را تبدیل کنیم و منظور از تبدیل کردن اینکه اطلاعات تماس ازشون بگیریم یا شماره‌تلفن یا ایمیل. مرحله سوم: و نکته سومی که الان باید یادداشت کنید که خیلی، خیلی هم مهمه اولین فروش مون رو ما روی این افرادی که اطلاعات تماس ازشون گرفتیم باید انجام بدیم.

البته من تک، تک این مواردی که الان دارم میگم در ادامه این قسمت خیلی کامل‌تر برای شما توضیح میدم که دقیقاً مثلاً شما چطور بستر مناسبی رو انتخاب کنید، پیاده‌سازی کنید و محتوای خوبی رو به کاربران ارائه کنید که بهتر و بیشتر دیده بشید یا اینکه چه‌کارهایی رو لازم انجام بدیم که کاربران از بازدیدکننده‌های عادی تبدیل بشن به مشتریان احتمالی و همین‌طور توضیح میدم که شما چطور با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های ایمیل مارکتینگ که توی مرحله سوم هست اولین فروش تون رو باید انجام بدید. فعلاً فقط مواردی که میگم رو بنویسید تا این چهارچوب کلی این سیستم رو با هم بررسی کنیم و در ادامه ببینم که روش کارمون به چه صورتی هست، خوب پس این هم از مرحله سوم.

مرحله چهارم: و مرحله آخر اینکه الان به اون مشتری‌هایی که اولین فروش رو انجام دادیم، ده نفر، صد نفر، هرچند نفری هستند الان این‌ها رو باید حفظ و نگهداری کنیم یعنی تبدیل شون کنیم به مشتریان دائمی، پس توی مرحله چهارم ما مشتریانی که یک‌بار از ما خریدن کردن رو با استفاده از تکنیک‌های مشاوره، برطرف‌کردن سؤالات شون، دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی که دارند اینا رو حفظ و نگهداری می‌کنیم که تبدیل بشن به مشتریان دائمی که چند بار از ما خرید کنند. پس کل دیجیتال مارکتینگ همین چهار مرحله هست: اول دیده بشیم، دوم بعد از اینکه دیده شدیم کاربران و مشتریان رو تبدیل کنیم، سوم اولین فروش و انجام بدیم و چهارم نگهداری کنیم.

مراحل انجام کار به چه‌صورتی است؟

خوب بریم سراغ ستون سمت چپ که مراحل انجام کار بود که الان تو این قسمت من تک‌تک کارهایی که باید انجام بدیم رو به‌صورت تیتروار میگم که یک کلیتی از این سیستم بدونید که قرار چه‌کارهایی انجام بدیم، در ادامه تک، تک این موارد رو با هم تکمیل می‌کنیم. اولین مورد همان‌طور که گفتم مرحله دیده‌شدن هست برای بهتر دیده‌شدن ما از روش‌ها و تکنیک‌های سئو استفاده می‌کنیم که کامل و مفصل در موردش صحبت می‌کنیم. مرحله دوم تبدیل کردن کاربران و بازدیدکننده‌های عادی بود که از روش‌ها و تکنیک‌های ایمیل مارکتینگ استفاده می‌کنیم. مرحله سوم که گفتم مهم‌ترین مرحله هست بحث اولین فروش مون رو ما باید انجام بدیم که توی این روش از تکنیک‌های تبلیغ‌نویسی استفاده می‌کنیم. و مرحله آخر هم که بحث نگهداری بود تو این قسمت ما به سؤالات، نگرانی‌ها و دغدغه‌ها در قالب مشاوره و از همه مهم‌تر یک سری سؤالاتی که کاربران باید میپرسیدن و نپرسیدم رو ما توی این قسمت خیلی کامل مفصل اجرا می‌کنیم که بتونم یک سیستم قدرتمند داشته باشیم.

تا اینجا یه مرور کلی کنیم

پس این کلیت کاری که برای بحث سیستم پول‌ساز دیجیتال مارکتینگ ما قراره روی سایتمون پیاده‌سازی کنیم، یک مرور کلی بکنم ما کل کاری که قرار انجام بدیم چهارتا مرحله هست مرحله اول دیده‌شدن که با سئو انجام میدیم، مرحله دوم تبدیل کردند که با ایمیل مارکتینگ، مرحله سوم اولین فروش با استفاده از تکنیک‌های تبلیغ‌نویسی و مرحله چهارم نگهداری که با استفاده از مشاوره‌ها و سؤالاتی که کاربرها دارند، این کلیت کاری که قرار انجام بدیم. خوب الان باید به یک نکته بسیار مهم و کلیدی اشاره کنم اونم اینکه مبحث دیجیتال مارکتینگ یک مبحث بسیار بزرگ و وسیعی و اصطلاحات تخصصی بسیار زیادی داره، شاخه‌های زیادی داره که من توی این قسمت سعی کردم به ساده‌ترین شکل ممکن براتون توضیح بدم و این پایه‌های اصلی دیجیتال مارکتینگ رو با هم بررسی کنیم. ولی نکته مهمی که وجود داره الان فقط همه مواردی که صحبت کردیم در حد دانش هست و یک‌سری اطلاعاتی که با یک سرچ ما می تونیم پیدا کنیم که خوب مراحل اصلی دیجیتال مارکتینگ چه چیز هایی هستند و باید چه کاری انجام بدیم، نکته مهم، عملی کردن این موارد هست یعنی الان این اطلاعات و دانشی که یاد گرفتیم رو چطور به‌صورت عملی روی سایتمون پیاده‌سازی کنیم.

برای محتوای این صفحه حدود ۱۳۰ سایت در زمینه دیجیتال مارکتینگ بررسی کردم!

خوب اگر دنبال‌کننده آموزش‌های سایت من باشید ما همه محتواهایی که توی سایت منتشر می‌کنیم محتوای آموزشی در قالب یک سریال و در قالب یک داستان آموزشی جذاب و تأثیرگذار ارائه می‌کنیم که توی همین صفحه هم برای آموزش تک، تک این مراحل سریال آموزش دیجیتال مارکتینگ رو براتون طراحی کردیم که قسمت‌های مختلف رو به‌صورت کامل با جزئیات براتون توضیح میدم که دقیقاً توی هر مرحله باید چه‌کارهایی رو انجام بدیم و یک نکته دیگه ای هست که این سریال رو با بررسی بیش از ۷۰ تا سایت فارسی و حدود ۴۰ الی ۵۰ تا سایت انگلیسی دقیقاً همه این موارد رو بررسی کردم که نقاط ضعفی که الان وجود داره توی دیجیتال مارکتینگ این دقیقاً چه چیز هایی هستند و اون موارد کاربردی و بسیار مهم رو توی این سریال بهتون آموزش دادم که حالا در ادامه قسمت‌های مختلف این سریال رو با هم بررسی می‌کنیم. خوب این سریال آموزش دیجیتال مارکتینگ چهارتا فصل داره فعلاً در حال حاضر که این چهارتا مراحلی بودن که ابتدای صفحه با هم بررسی کردیم.

فصل اول آموزش دیجیتال مارکتینگ

چگونه با دیجیتال مارکتینگ بهتر و بیشتر دیده شویم؟

توی فصل اول کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که ما قرار شد اولین مرحله بحث دیده‌شدن هست اول یک بستر مناسبی رو ایجاد کنیم که افراد و بازدیدکننده‌ها بیان کسب‌وکار ما و اون متن و محتوا و هر چیزی که قراره کاربرها ببینند رو یک بستر مناسبی باید براش ایجاد کنیم تا کاربرها بیان ببینند که روش انجام کارش رو گفتم با استفاده از تکنیک‌ها و روش‌های سئو هست که توی فصل اول کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که شما اول چطور یک بستر مناسب ایجاد کنید مثلاً بستر مون حالا اگر وب‌سایت باشه یا شبکه‌های اجتماعی، دررابطه‌با ساخت صفحات سایت حتی اگر سایت ندارید دررابطه‌با طراحی یک سایت درست و اصولی صحبت می‌کنیم، دررابطه‌با شبکه‌های اجتماعی محبوب صحبت می‌کنیم که چه شبکه‌های اجتماعی ترندتر و محبوب‌تر هستند و باید صفحات مون دقیقاً چطور طراحی و پیاده‌سازی بشه که در نهایت بتوانیم بهتر و بیشتر دیده بشیم. توی بحث سایت هم اگر اون بستری که انتخاب کردید، بستر وب‌سایت هست گفتم راهکار اینکه بیایم از مباحث سئو و تکنیک‌های سئو استفاده کنیم که یک بخش بسیار عمده توی سایت من دررابطه‌با آموزش سئو هست که تمام تکنیک‌ها رو به‌صورت کامل و جامع توی همین محتوای سریالی بهتون ارائه می‌کنیم که این مرحله اول، مرحله دیده‌شدن رو به‌صورت کامل و جامع یاد بگیرید.

فصل دوم

چگونه کاربران عادی رو به مشتری دائمی تبدیل کنیم؟

و اما فصل دوم این سریال دررابطه‌با تبدیل کردن کاربر بود که توضیح دادم منظور از تبدیل کردن اینکه الان بازدیدکنندگان اومدن صفحه سایت ما یا صفحه شکبه اجتماعی ما رو دیدن الان به یک نحوی ما باید این اطلاعات تماس شون رو از شون بگیریم که توی فصل دوم این سریال کامل صحبت می‌کنم که شما چه صفحه سایتی باید ایجاد کنید، چه صفحه شکبه اجتماعی باید داشته باشید که کاربرها حاظر بشن اطلاعات تماس شون رو در اختیار ما قرار بدن، چطور پیشنهادهای رد نشدنی طراحی کنیم که برای کاربرها جذاب باشه همون لحظه، به‌محض اینکه صفحه هدف ما رو دیدن اطلاعات شون رو در اختیار ما قرار بدن، کلاً توی فصل دوم همون طور هم که گفتم کل موضوع صحبت مون دررابطه‌با مباحث ایمیل مارکتینگ هست. چون وقتی که ما اطلاعات رو الان می‌گیریم و برای اینکه بریم سراغ مرحله بعدی که مرحله فروش هست نیاز هست که این کاربرها رو آماده کنیم و این آماده‌کردنش با استفاده از تکنیک‌های ایمیل مارکتینگ هست که چطور ایمیل‌های تبلیغاتی بنویسیم و حتی دررابطه‌با متن ایمیل‌ها صحبت می‌کنم که دقیقاً شما چطور روی این کاربرهایی که الان تبدیل کردید کار کنید که مرحله بعدی که همون فروش هست رو با هم انجام بدیم پس توی فصل دوم هم کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که شما چطور کاربر عادی رو در نهایت به مشتری احتمالی تبدیل کنید.

فصل سوم

چگونه اولین فروش رو ایجاد کنیم؟

و اما فصل سوم این سریال که دررابطه‌با فروش بود که ما بتونیم اولین فروش رو روی کاربرهایی که الان اطلاعات رو ازشون گرفتیم انجام بدیم که گفتم راهکارش تکنیک‌های تبلیغ‌نویسی هست، توی این فصل کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که اصلاً تبلیغ‌نویسی چیه؟ چطور شما میتونید عنوان‌های جذابی رو بنویسید چون قبل از اینکه بخوان بیان صفحات سایت شما رو ببینن عنوان شما رو می ببیند، توضیحات کوتاه رو می‌بینند، کامل دررابطه‌با فرمول ساخت عنوان‌های جذاب صحبت می‌کنم که چه عنوان‌هایی رو شما باید برای صفحات سایتتون یا حتی کاورهایی که برای بحث ویدئو اگر هست چه کاوری رو باید طراحی کنید، دقیقاً چه نکاتی رو باید رعایت کنید که این محتوا تون، محتوای جذابی باشه که کاربرد بیاد اول ببینه اطلاعاتش رو بخونه و در نهایت خرید رو انجام بده، کامل توی فصل سوم دررابطه‌با تکنیک‌های تبلیغ‌نویسی پیشرفته صحبت می‌کنیم که متن‌های تبلیغاتی همان‌طور که گفتم عنوان‌های تبلیغاتی و هر فرمتی که شما قرار توی صفحه سایت یا صفحه شبکه اجتماعی تون قرار بدید کامل دررابطه‌با این موضوع توی فصل سوم صحبت می‌کنیم.

فصل چهارم (فصل آخر)

چگونه مشتریان رو حفظ کنیم؟ که همیشه از ما خرید کنند!

و اما فصل آخر این سریال موضوع این فصل هم طور هم که توی مراحل انجام کار گفتم حفظ و نگهداری مشتریان مون هست که توی این فصل کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که شما به چه طریقی نگرانی‌ها، دغدغه‌ها و سؤالات کاربرانتون رو برطرف کنید که این کاربرها همیشگی از شما خرید کنند و وقتی نیازی به یک محصول و خدماتی دارند اولین نفری که توی ذهن شون میاد شما باشید و همین‌طور این کاربرهایی که مثلاً یک‌بار از شما خریدکردن رو تبدیل کنید به مشتریان دائمی که بیان چندین بار از شما خرید کنند، محصولات گران قیمتی که دارید رو از شما خریداری کنند.

چگونه مشتریان دائمون رو افزایش دهیم؟

کلاً توی فصل چهارم ما هدفون اینکه تعداد مشتریان دائمی مون رو افزایش بدیم. که حالا یک بخشش دررابطه‌با همین برطرف‌کردن سؤالات هست که می‌تونه در قالب مشاوره باشه، یک نکته بسیار مهم و کلیدی تو فصل چهارم بهتون آموزش میدم که توی قسمت‌های مختلف وقتی که شما مثلاً یک کمپینی رو اجرا می‌کنید یا یک محصولی رو به فروش می رسونید یک بخش مهمی وجود دارد که دررابطه‌با اون محصول و خدمات شما یک سری سؤالات رو کاربران باید بپرسند حالا چه در استفاده چه در حین استفاده چه قبل از اینکه حالا بخوان استفاده کنند یک سری سؤالاتی رو باید بپرسن که نمیدونن واقعاً این سؤالات وجود داره اگر ما توی این صفحه محصول مون یا اون صفحه هدفون به این سؤالات و نگرانی‌ها پاسخ بدیم این مشتری شما رو به‌عنوان یک مرجع می شناسه و همیشه میاد سراغ شما حتی اگر یک‌بار هم ازتون خرید کرده دیگه اولین نفر برای خرید شما توی ذهنش هستید که توی فصل چهارم کامل دررابطه‌با این صحبت می‌کنم که چطور ما سؤالات متداول مشتری مون رو پاسخ بدهیم و سؤالاتی که باید بپرسند و نمی‌دونستند که این سؤالات هم وجود داره ولی به‌شدت توی استفاده کردن از اون محصول شون مهم و کاربردی هست.

جمع‌بندی کلی

خوب یک جمع‌بندی کلی بکنم ببینید ما هدفمون توی صفحه دیجیتال مارکتینگ این بود که بیاییم این سیستم پول‌سازی رو به شما آموزش بدیم که توی چهارتا مرحله ساده و بسیار کاربردی شما می‌تونید این سیستم رو روی سایتتون اجرا کنید. که مراحلش رو کامل گفتم توی سریال آموزش دیجیتال مارکتینگ توی هر فصل مفصل براتون توضیح دادم که دقیقاً چه‌کارهایی رو باید انجام بدیم. فصل اول این سریال دررابطه‌با بحث دیده‌شدن بود که تکنیک‌های سئو رو آموزش میدیم فصل دوم دررابطه‌با تبدیل کردن مشتری که مباحث ایمیل مارکتینگ رو آموزش میدیم فصل سوم دررابطه‌با اولین فروش و اولین خرید کاربر هست که روش‌های تبلیغ‌نویسی و تکنیک‌های تبلیغ‌نویسی حرفه‌ای و پیش رفته رو توضیح میدم. و فصل چهارم هم حفظ و نگه‌داری این مشتری‌های ما هست که گفتم مباحث برطرف‌کردن سؤالات و مشاوره و سؤالاتی که باید می پرسیدن و نپرسیدن رو توی این سریال کامل توضیح میدیم.

طبق روال همیشگی …

خوب طبق روال همیشگی برای اینکه بتونیم یک محتوای سریالی جذاب و تأثیرگذار رو داشته باشیم نیازمند اینکه با همدیگه در تعامل باشیم، من توی ادامه همین صفحه هر قسمتی از این سریال که منتشر میشه توی هر صفحه قسمت آخر یک بخش نظرات و کامنت‌ها هست که شما کاری که انجام می‌دید نتیجه‌ای که می‌گیرید رو با بقیه به اشتراک بگذارید اگر سؤالی هست من میام به‌صورت کامل حتی به‌صورت ویدئویی توضیح میدم که شما بتونید این سیستم قدرتمند و پول‌ساز رو خیلی خوب و کامل روی سایتتون پیاده‌سازی کنید تا بتونیم از این طریق یک محتوای سریالی جامع و کامل رو توی حوزه دیجیتال مارکتینگ داشته باشیم موفق و پیروز باشید.

امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ که اولین داستان این صفحه رو می‌نویسم! …

خوب همان‌طور که می دونید فعالیت اصلی ما در سایت من آموزش و راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی هست که در ورژن‌های قبلی سایت فقط روی همین موضوع محتوا و محصولات آموزشی تولید می‌کردیم و در ورژن جدید سایت یکسری تغییرات کلی ایجاد کردیم که یکی از این تغییرات همین صفحه دیجیتال مارکتینگ هست داستان اینه که قبلاً مباحث دیجیتال مارکتینگ رو هم در صفحات کسب‌وکار اینترنتی توضیح می‌دادم ولی چون این حوزه وسیعی هست تصمیم گرفتم که این مبحث رو جدا کنم تا شما بهتر بتونید از خدماتمان استفاده کنید و این تصمیم حدود ۲ ماه پیش گرفته شد و چون تغییرات کلی بودن فرصت نمی‌شد که این صفحه رو طراحی کنم تا اینکه دیروز ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ این صفحه رو ایجاد کردم و همون دیروز یه درخواستی به گوگل دادم که بیاد این صفحه رو ببینه و امروز که بررسی کردم دیدم خوب این صفحه به‌خوبی دیده شده و الان نیاز هست که محتوا جدید رو روی این صفحه بارگذاری کنم و بهترین محتوا به نظرم همین محتوای داستانی که بگم برا طراحیش چه‌کارهایی کردم.

اولین کاری که معمولاً برای صفحات جدید ( مثل همین دیجیتال مارکتینگ ) می‌کنم!

من هر موقع بخوام صفحه جدید یا موضوع جدیدی رو به سایت اضافه کنم قبلش خیلی عمیق و با جزئیات سرچ می‌کنم که الان در حال حاضر در زمینه دیجیتال مارکتینگ چه محتواهایی تو گوگل منتشر شده! معیارهایی هم که برای بررسی و سرچ برا خودم قرار دادم این‌هاست: ۱- بررسی عنوان‌های نتایج گوگل ۲- بررسی توضیحات کوتاه هر نتیجه ۴- بازکردن همه نتایج و بررسی ظاهر صفحات ۵- بررسی عنوان‌های اصلی هر صفحه ۶- و خواندن مطلب هر سایتی که احساس کنم عنوان‌های بهتری داره و تخصصی‌تر توضیح داده این ۶ تا معیار رو همیشه برای تحقیق و research کردن دارم.

روش بررسی و سرچ کردن خودم

دیروز (۲۲ بهمن ۱۴۰۰) از صبح که بلند شدم کلمه دیجیتال مارکتینگ سرچ کردم و حدود ۷۰ تا سایت اول رو خیلی عمیق با جزئیات کامل طبق همون معیارهایی که گفتم بررسی کردم و در کنار این بررسی یه فایل ورد هم باز دارم و همه نکته‌های لازم رو می‌نویسم این نکته هم بگم که خیلی‌خیلی بکارتون میاد تو سرچ اولیه فقط یادداشت می‌کنم فعلاً هیچ دسته‌بندی ندارم و قبل از سرچ هم یه تعهدی به خودم میدم که دقیقاً چند ساعت باید سرچ کنم؟ برای اینکه سرعت کار بیشتر بشه بعضی مواردی که فعلاً اولویت ندارند رو در نظر نمی‌گیرم (مثل همین دسته‌بندی موضوعاتی که می‌نویسم) بعد از بررسی سایت‌های فارسی همین سرچ رو با همون معیارها برای سایت‌های انگلیسی انجام میدم، (تنها تفاوتی که با سرچ فارسی داره معمولاً حوزه‌های تخصصی و پررقابت مثل همین دیجیتال مارکتینگ نتایج صفحه اول گوگل کیفیت خیلی بالاتری دارند و چون گوگل در زبان انگلیسی برای نمایش نتایج معیارهای زیادی در نظر می گیره معمولاً سه صفحه اول گوگل در زبان انگلیسی برای سرچ کردن کافی و تا الان اون محتواهایی که مدنظرم بوده رو با همین سه صفحه در زبان انگلیسی پیدا کردم) دوباره دقیقاً مثل سایت‌های فارسی سرچ انجام دادم نتایج نوشتم این اولین کاری هست که انجام میدم.