کسب و کار اینترنتی چیست؟

کسب و کار اینترنتی را از کجا شروع کنیم؟

کسب و کار اینترنتی و روش‌های کسب درآمد اینترنتی رو در این صفحه قدم‌به‌قدم و خیلی ساده و کاربردی در قالب یک محتوای سریالی آموزش دادم تا همین الان بتونید شروع کنید و کسب و کار خودتان را راه‌اندازی کنید و از همه مهم‌تر آن را به درآمد برسانید!

سریال راه اندازی کسب و کار اینترنتی

سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی

مشاوره رایگان انتخاب ایده
مشاوره رایگان راه اندازی کسب و کار اینترنتی
مشاوره رایگان طراحی سایت
سریال سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل

سریال سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل!

داستان‌های جالب از تغییرات این صفحه!

سلام به همه همراهان عزیز سایت من طبق روال بقیه صفحات در این قسمت داستان‌های جذاب طراحی و پیاده‌سازی این صفحه را می‌نویسم، البته این نکته رو بگم که نگاه ویژه‌تری به این صفحه کسب و کار اینترنتی دارم چون همان‌طور که می‌دونید فعالیت اصلیمان است و برای شروع این صفحه داستان‌های زیادی اتفاق افتاد که در ادامه مفصل براتون تعریف می‌کنیم پس در ادامه با من همراه باشید.

داستان ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ بریم که کلی خبر دارم!

سلام به همه همراهان عزیزم در این قسمت از صفحه آموزش راه ‌اندازی کسب و کار اینترنتی همان‌طور که می دونید در این قسمت از صفحه همیشه جدیدترین اتفاقات رو می‌نویسم! بریم شروع کنیم (کلی خبرهای خوبی دارم براتون) امروز ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ هست و طبق روال داستان‌های گذشته حدوداً ۲ ماهی از آخرین آپدیت این صفحه میگذره ولی این دفعه با دفعه‌های گذشته خیلی متفاوت، اگر دنبال‌کننده سریال نحوه راه اندازی کسب و کار اینترنتی بوده باشید میدونید که ما روی کلمه کلیدی کسب و کار اینترنتی صفحه دوم گوگل بودیم (رتبه ۱۵) و بعد از منتشرشدن ورژن ۳ سایت من متوجه شدم که یک افت رتبه شدیدی داریم و از این صفحه از رتبه ۱۵ رفت به رتبه ۲۰۰ (خیلی عجیب بود!) این افت رتبه شدید در مباحث سئو عملاً پنالتی شدن حساب میشه!

تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی

شروع کردم به تحقیق و بررسی ببینم مشکل از کجاست؟ البته اینو بگم که اون اول فکر کردم پنالتی شدیم و گوگل روی کلمه کسب و کار آنلاین ما رو حذف کرده، ازیک‌طرف هم خیلم راحت بود که کاری خلاف قوانین گوگل نکردیم که بخواهد ما رو حذف کنه! خلاصه پروژه جدید شروع شد، من معمولاً وقتی تمرکزی می خوام روی یک موضوعی کار کنم، اول یک فولدر ایجاد می‌کنم و فقط روی همان صفحه و یا همان پروژه کار می‌کنم تا مشکل پیدا کنم، در ادامه کارهایی که انجام دادم رو به ترتیب توضیح میدم خیلی‌خیلی مهمه و پیشنهاد می‌کنم بخوانید مطالب رو!

راه اندازی کسب و کار اینترنتی

مرحله ۱- بررسی ایندکس‌شدن این صفحه

اولین کاری که کردم باید مطمئن می‌شدم که آدرس این صفحه در نتایج گوگل هست یا نه؟ برای این کار کلمه کسب و کار اینترنتی سرچ کردم در بررسی اول تا ۲۰۰ نتیجه جلو رفتم و صفحه رو پیدا نکردم (نتایج گوگل تمام شد و این صفحه ما نبود!) یکمی نگران شدم و حدس زدم که خوب احتمالاً پنالتی شده! ولی با یک گزارش نمی شه مطمئن شد، کار بعدی آدرس این صفحه رو در سرچ کنسول گوگل وارد کردم و یک گزارشی ازش گرفتم دیدم خوشبختانه صفحه در نتایج گوگل هست و ایندکس هم شده؛ ولی حالا دقیقاً کجاست که در نتایج نشانش نمیده خدا میدونه!

مرحله ۲- بررسی سابقه قبلی کسب و کار اینترنتی

حقیقت اینکه هنوز برام قابل‌درک نبود که چرا این صفحه یک‌دفعه این‌قدر افت کنه، حالا درسته کلمه راه اندازی کسب و کار اینترنتی رقابت زیادی داره و رقیب‌های باسابقه زیادی داره اما خوب باز هم منطقی نبود (حالا لااقل اگر توی ۱۰ صفحه اول بودیم باز می‌شد گفت خوب طبیعی اما رفته بود صفحه ۲۰ الی ۲۱ و این اصلاً منطقی نبود) میخوام دقیقاً احساسم درک کنید برای همین با جزئیات بیشتری میگم و تأکید می‌کنم، توی این مرحله رفتم سابقه قبلی این صفحه رو تا جایی که می‌توانستم بررسی کردم، اول سرچ کنسول دیدم و توی این مدت من کاری خلاف قوانین گوگل انجام نداده بودم، بعدش رفتم سراغ سریال سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل و قسمت‌هاش نگاه کردم ببینم چیزی پیدا می‌کنم؟ آخ، آخ، آخ پیدا کردم!

چگونه کار اینترنتی پیدا کنیم

بالاخره مشکل اصلی افت رتبه رو پیدا کردم!

بعد از اینکه چند تا از قسمت‌های سفر رو دیدم، متوجه شدم که داستان‌هایی که در این قسمت می‌نویسم اون اویل کار چون داستان‌ها کم‌بودن همه متن‌ها داخل صفحه بود (مثل الان) ولی از یک تاریخی به بعد (فکر کنم در یکی از قسمت‌های سفر داشتم در مورد چگونه کار اینترنتی پیدا کنیم صحبت می‌کردم) چون مطالب زیاد شده بودن من با یک امکانی در قالبی چند خط از مطلب این صفحه رو باز گذاشته بود و بقیه رو مخفی کرده بودم که هرکسی خواست ادامه مطلب بخونه! دقیقاً افت رتبه از همین‌جا شروع شده بود متأسفانه!

مراقب باشید این اتفاق برای شما نیافته!

ببینید این کاری که کرده بودم (مخفی‌کردن مطالب و گذاشتن دکمه ادامه مطلب) اشتباه نیست و خیلی از سایت‌ها از همین روش استفاده میکنن؛ ولی زمانی این کار خوبه که متن‌ها رو گوگل بتونه ایندکس کنه، یکم بیشتر توضیح بدم، این مخفی‌کردن مطالب دو تا حالت داره: حالت اول متن‌ها مخفی میشن و کاربر نمی بینه بقیه متن رو ولی قابلت دیده‌شدن برای گوگل رو دارند (بحث کدنویسی) حالت دوم وقتی متن‌ها مخفی میشن گوگل نمیتونه متن‌ها رو بخونه و ایندکس کنه و دقیقاً مشکل همین‌جا بود، وقتی گوگل دید این صفحه یک زمانی حدود ۵ هزار کلمه متن داشته یک‌دفعه پاک‌شدن، سریع تشخیص داده که این صفحه جای درستی و باید رتبه‌اش رو بگیره! نکات زیادی داره این داستان سعی کردم مهم‌ترین هاش بگم!

تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی

داستان ۲ آبان ۱۴۰۱ با کلی اتفاق‌های خوب اومدم!

سلام به همه همراهان عزیزم در این قسمت از صفحه کسب و کار اینترنتی همان‌طور که می دونید در این قسمت اول صفحه همیشه جدیدترین اتفاقات این صفحه رو می‌نویسم! بریم شروع کنیم (کلی خبر دارم براتون) الان که به تاریخ آخرین آپدیت این صفحه نگاه می‌کنم، تقریباً ۲ ماهی هست که این قسمت رو آپدیت نکردم؛ و دلایل خیلی خوبی دارم که تو این ۲ ماه چرا آپدیت نکردم! خدایا الان که دارم می‌نویسم نمی‌دوم از کجا بگم؟ اول بزارید یه شکرگزاری کنم از خدا واقعاً خیلی خوشحالم و خدا رو هزاران بار شکر می‌کنم که این ایده نوشتن داستان‌ها و تغییرات این صفحه اومد به ذهنم چون تغییرات و نتایجی که ایجاد شده اصلاً قابل‌باور نیست برام این صفحه از کجا به کجا رسیده (خدایا صدهزار مرتبه شکر) باور کنید اشک شوق دارم و بغض گرفتم که دارم می‌نویسم امیدوارم حسم رو درک کرده باشید!

کسب و کار اینترنتی

بیایید مطالب این تاریخ رو دسته‌بندی کنیم!

خوب بریم سراغ اتفاقات و داستان‌هایی که در این تاریخ داریم (دیگه زیاد هم احساسیش نکنیم!) اتفاق‌هایی که در این دو ماه افتاده رو میخوام دسته‌بندی کنم: ۱- موضوعاتی که مربوط به مهارت‌های نرم و رشد شخصیتی در کسب و کار هست رو در سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی توضیح میدم (چون واقعاً مطالب خیلی‌خیلی زیاد هستن و مهم برا همین در اون سریال کامل توضیح دادم) ۲- موضوع بعدی دررابطه‌با وضعیت این صفحه و سفرمون در گوگل هست که وقتی سرچ کنسول بررسی کردم واقعاً برام جالب بود که این صفحه داره به شکل‌های مختلف و با کلمات مختلف به شما نمایش داده میشه که الان در این آپدیت میخوام چند تا از کلماتی که شما سرچ کردید و این صفحه رو دیدید رو با هم بررسی کنیم!

تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی

تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی

خوب این کلمه با دیدگاه‌های مختلفی سرچ میشه، بیایید دو موردش رو با هم بررسی کنیم: ۱- دانشجو و دانش‌آموزی که میخواد یه مقاله در مورد کسب و کار انلاین بنویسه و دنبال یه مطلب خوب می گرده، الان که دارم تصور می‌کنم چقدر خدا رو شکر می‌کنم که در این صفحه سعی کردم مطالبی رو آموزش بدم که واقعاً کمک‌کننده باشه و به درد افراد بخوره نه اینکه فقط حرف باشه و گرفتن رتبه و اگر الان شما جز همین افراد هستید و این مطلب رو میخونید پیشنهاد می‌کنم سریال راه‌اندازی کسب و کار رو ببینید واقعاً هر قسمت از این سریال برا خودم کلی درس داره و تجربه‌های گذشته برام مرور میشه

  • سریال راه اندازی کسب و کار اینترنتی

لینک همه قسمت های این سریال جذاب و آموزنده رو از اینجا ببینید!

داستان ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ به یه موضوع خیلی جالب رسیدم!

سلام مجدد به همه همراهان عزیز خوب طبق روال همیشگی برای آپدیت این صفحه، امروز با یک هدف جدیدی سرچ کردم و به موارد جالبی رسیدم، گفتم خوب فرض کن الان یه کسی تصمیم می گیره که یک کار آنلاین برا خودش راه‌اندازی کنه، طبیعتاً اولین جایی که تحقیق و بررسی می کنه گوگل هست، برا همین با استفاده از ابزارهای تحلیل و بررسی شروع کردم به سرچ کردن، به‌جای فردی که میخواد یه کسب و کار اینترنتی راه‌اندازی کنه، خود کلمه کسب و کار اینترنتی رو در گوگل سرچ کردم، یکی از روش‌هایی که متوجه میشی کاربران در اینترنت چه نیازهایی دارند کلمات یا عبارت‌هایی است که خود گوگل پیشنهاد میده اونا رو یه بررسی کردم دیدم نیازهای اولیه یه فردی که تصمیم گرفته یه کسب و کار آنلاین برا خودش راه‌اندازی کنه موارد زیر هستند:

  • مفهوم کسب و کار اینترنتی (کلاً در مورد اینکه چیه یکسری اطلاعات اولیه میخواد کسب کنه)
  • پیش‌نیازهای لازم برای کار آنلاین چی هست؟ (که شامل آموزش – مهارت و … میشه)
  • و گروه آخر هم افرادی هستند که دو مورد بالا رو متوجه شدن و الان تصمیم دارند شروع کنند.
کسب و کار اینترنتی رایگان

دقیقا هدفمون اینه!!!

خیلی برام جالب بود که نتایج جستجوهای گوگل با هدف اصلیمون یکی بود (حقیقت خیلی امیدوارتر هم شدم) چون اون اوایلی که سایت من رو میخواستم راه اندازی کنم، این از خودم پرسیدم که تو این سایت قراره چیکار کنم؟ چطوری میتونم به بقیه کمک کنم؟ بازخورد خوبی داره یا نه؟ و کلی سوال دیگه (البته داستان مفصلی داره که بعدا تعریف می‌کنم براتون) رؤیای اصلیم در سایت من اینه که همه افراد باید یه کسب و کار آنلاین داشته باشند که به درآمد پایدار و عالی برسند! و راه رسیدن به این رؤیا هم همان ۳ مورد بلاست که توضیح دادم، خوب الان میخوام یکم بیشتر در مورد رسالت خودم و تحقق رویام بیشتر صحبت کنم (همان ۳ مورد بالا)

نیاز اول: آشنایی مفهوم کسب و کار اینترنتی

همین کلمه به شکل‌ها و دیدگاه‌های مختلفی سرچ میشه، همان‌طور هم که در بالا اشاره کردم هدف اصلی از سرچ این کلمه، آشنایی با اصول اولیه کسب و کار هست، یه فرد باانگیزه بالا و علاقه‌مند به فضای آنلاین رو در نظر بگیرید (مثل خود شما) که میخواد یه کسب و کار رؤیایی برای خودش راه‌اندازی کنه و از همین ابتدا می‌خواهیم همه چیز درست اصولی پیش بره برای همین باید مفهوم کسب و کار و راه‌اندازی کسب و کار اصولی رو خوب بدونیم!

کار اینترنتی رایگان

نیاز دوم: پیش‌نیازهای لازم برای شروع کار اینترنتی

موضوع بعدی که افراد بهش نیاز داشتن و من در تحقیق و بررسی‌ها بهش رسیدم، پیش‌نیازهای لازم برای شروع کسب و کار بود، اینجا معمولاً افراد دودسته میشن: دسته اول: که به دنبال یک‌شبه پول‌دار شدن هستن! دسته دوم افراد خاص و ویژه‌ای هستند (مثل شما) چون این افراد اول خیلی خوب تحقیق می‌کنند و بعد از اون هر چیزی برای شروع نیاز باشه رو شروع میکنن به انجام‌دادن (مهارت خاصی باشه – آموزش خاصی باشه هر کاری که لازم باشه رو انجام میدن)

نیاز سوم: افرادی که آماده استارت پرقدرت هستن!

و اما موضوع آخر افرادی هستن که همه موارد لازم رو انجام‌دادن و مثل یک جت پرقدرت میخوان استارت قوی بزنند و شروع کنند به کارکردن و تجربه‌های جدید کسب کنند و مطمئنم شما هم یکی از این افراد هستید که پر از انگیزه و انرژی هستید و فقط و فقط دنبال رشد و پیشرفت هستند داستان امروز هم تمام شد و خودم واقعاً کلی انگیزه گرفتم و زمانی که این داستان‌ها رو می‌نویسم شما رو کنارم احساس می‌کنم و انگاری که سال‌ها از کسب و کارمان گذشته و زندگی رؤیایی خودمان ساختیم و الان داریم داستان‌های اوایل کار رو مرور می‌کنیم واقعاً لذت‌بخش پس بریم شروع پرقدرت کنیم!!!

شغلهای اینترنتی

داستان ۲۷ مرداد ۱۴۰۱ یک افت شدیدی کردیم!!!

خوب همان‌طور که می دونید این صفحه داستان‌های زیادی داشت و هر داستان یه درس خیلی خوب! البته اینکه میگم درس خوب، وقتی یه اتفاقی به‌ظاهر بد میفتاد اون اولش حس بدی داشت؛ ولی بعد متوجه می‌شدم که چقدر خوب بوده! (پیشنهاد می‌کنم اگر اتفاق‌های قبلی این صفحه رو نخوندین حتماً بخونید) یکی از موردهای مهمی که باعث شد رتبه این صفحه از ۱۲ به رتبه ۱۶۰ برسه (این اتفاق به‌ظاهر یعنی یه جریمه حسابی از طرف گوگل!) دلیل اصلی‌اش این بود که این صفحه در یک بازه حدوداً ۳ماهه تقریباً هر روز آپدیت می‌شد و بعد یه دفه دیگه آپدیت نشد و خوب کلمه سخت و پر رقابتی هم هست باید این اتفاق میفتاد، خوب شاید تو نگاه اول ناراحت‌کننده باشه که این‌همه زحمت کشیدیم و این صفحه رو رتبه‌اش رو بهتر کردیم الان واقعاً ناراحت‌کننده که بخواد این‌قدر افت کنه ولی من این قول رو بهتون میدم خیلی زود به جایگاه قبلی برمی‌گردیم الان که دارم این مطلب می‌نویسم ۲۷ مردادماه ۱۴۰۱ هست تاریخش داشته باشید تا وقتی که رتبه برگشت!

الان باید چیکار کنیم؟

خوب همان‌طور که گفتم داستان زیاد دارم برای تعریف‌کردن، یه نمونه همین افتی که داشتیم ساعت‌ها میشه در موردش صحبت کرد و مطلب نوشت؛ ولی الان همه داستان‌های رو فاکتور می‌گیرم و میریم سراغ بهبود این صفحه، یکی از کارهای مهمی که رو سایت انجام شد، بعد از کلی سعی و خطا پیش گوگل در دسته‌بندی درستی قرار داریم و این کار در عرض چند ماه انجام شد و این جای خوشحالی داره و اگی اصولی انجام نمی‌شد حدود یک سال زمان می‌برد! برای همین من مطمئنم نتایج برمی گرده! یعنی ما همان اوایل شروع کار باید موضوع سایت رو روی کسب و کار اینترنتی میاوردیم بالا و به‌اشتباه روی مقالات دیگه کار کردیم و همین موضوع باعث شد دیرتر نتیجه بگیریم!

چه کسب و کاری الان خوبه

انواع روش های پول درآوردن از اینترنت

خوب اولین کاری که برای بهبود این صفحه باید انجام بدیم بررسی کنیم که این صفحه روی چه کلماتی دیده شده؟ روش پول درآوردن از اینترنت یا همان کسب درآمد از اینترنت که من به‌خاطر موضوعات زیاد این کلمه یه صفحه جداگانه براش طراحی کردم و اینجا فقط یه اشاره کوتاه می‌کنم، باتوجه‌به رشد چشمگیر کسب‌وکارهای آنلاین و اینترنتی شدن اغلب کسب‌وکارها (بیش از ۹۰%) فضای جدیدی رو برای علاقه‌مندان به اینترنت و انواع کارهای اینترنتی ایجاد کرده! خوب با این مقدمه جذاب بریم سراغ آپدیت جدید این صفحه و داستان جدید دیگه، در این آپدیت میخوام چند تا از روش‌های کسب درآمد از اینترنت که خودم واقعاً تست کردم و به نتیجه رسیدم رو براتون توضیح بدم (این هدف نهایی این آپدیت هست) اما قبل از آن میخوام یه سؤال بسیار مهم و کلیدی بررسی کنم که مطمئنم نگرانی اصلی شما و همه افرادی هست که میخوان یه کار اینترنتی رو شروع کنند، اغلب نگرانی‌های شما به‌احتمال زیاد این‌هاست: که چه جوری پول در بیاوریم؟ روش پول درآوردن از اینترنت چطوری؟ حالا به‌غیراز پول درآوردن یکسری نگرانی‌هایی دیگه ای هم در ذهنتان دارید که من خوب می دونم چیا هستن!

درآمدزایی اینترنتی چگونه است؟

کسب درآمد از اینترنت به نظر من که حدود ۱۴ سال هست در زمینه فعالیت می‌کنم یکی از لذت‌بخش‌ترین کارهایی است که میشه تجربه کرد که امروز در این آپدیت می خوام دررابطه‌با این موضوع صحبت کنم، سلام به همه همراهان عزیزی که در این قسمت از صفحه همراه من هستند (حالا شاید بگید الان بعد کلی حرف داری سلام می‌کنی! نه جسارت نمی‌کنم، اون دوستان عزیزی که از ابتدای این صفحه با من همراه بودن می دونم که هر موقع اتفاقی برای این صفحه بیفته میام و داستانش تعریف می‌کنم و اگر مثل الان یه دفه وسط متن سلام کردم اینجا داستان جدید بوده!) می دونم که مدت زیادی هست که این قسمت رو آپدیت نکردم؛ ولی کلی تجربه خوب براتون آوردن که همش مربوط میشه به کارهای اینترنتی و روش به درآمد رسیدن از آن، درسته که رتبه این صفحه ازدست‌رفته ولی من باز هم خوشحالم که تونستم تو این مدت تجربه‌های زیادی رو کسب کنم و الان میتونم در بهترین حالت با شما به اشتراک بزارم پس با من همراه باشید.

معرفی کسب و کار اینترنتی

سوالات و نگرانی‌های رایج شما!

اگر یکی از مواردی که در ادامه میخوام توضیح بدم سوال و دغدغه اصلی شما هست حتماً با من همراه باشید که پیشنهاد خوبی براتون دارم! اگر احیاناً نگرانی شما چیز دیگه ای بود باز هم با من همراه باشید چون این مواردی که می خوام توضیح بدم حاصل ۱۳ الی ۱۴ سال تجربه در این زمینه بوده و من این نگرانی‌ها رو تصادفی انتخاب نکردم! کاملا فکر شده هستند، خوب اغلب سؤالاتی که در ذهنتون هست ایناست که در جدول زیر با میزان جستجو این کلمات آوردم:

راه اندازی کسب و کار شخصی
نگرانی شما کلمه ای که احتمالا سرچ کردید میانگین سرچ ماهانه
میشه با گوشی به‌صورت رایگان کسب درآمد کنیم؟ کسب درامد با گوشی رایگان ۱۱۰
آموزش رایگان هم هست برای شروع؟ آموزش رایگان روشهای واقعی کسب درآمد از اینترنت ۱۰
چه آموزشی باید ببینم برای پول درآوردن آموزش بهترین روش درآمد از اینترنت کمتر از ۱۰
یه کار اینترنتی با درآمد بالا میشه داشت؟ سرمایه گذاری اینترنتی با سود بالا کمتر از ۱۰
بدون سرمایه هم میشه کار کرد و پول درآورد؟ آموزش کسب درآمد از اینترنت بدون نیاز به سرمایه کمتر از ۱۰

داستان ۷ اسفند ۱۴۰۰ بریم ببینیم چه تغییراتی انجام دادم؟

خوب از آخرین داستانی که برای این صفحه داشتیم حدود ۲ هفته‌ای میگذره امروز میخوام با یه ترفند خیلی خوب و تأثیرگذار بهتون بگم چطور میتونیم رتبه این صفحه رو جا بجا کنیم و بهترش کنیم! اول این نکته رو بگم که در افزونه یوست (yoast) قسمت تنظیمات ظاهر جستجو قبلاً تنظیم کرده بودم که عنوان هر صفحه‌ای که در گوگل قراره نمایش داده بشه رو به‌صورت پیش‌فرض عنوان صفحه رو قرار بده که خوب این عملاً زیاد برای نتایج گوگل خوب نیست!

عنوان صفحه رو تغییر دادم برای نتایج گوگل!

منظورم اینه که موقع ایجاد این صفحه عنوانش رو گذاشته بودم راه‌اندازی کسب کار اینترنتی که به‌صورت پیش‌فرض خود افزون یواست عنوان نمایش میداد؛ ولی نکته مهمی که وجود داست این کلمه و یا عنوان این صفحه باید بهتر میشد تا برای کاربرا جذاب باشه و در نهایت کلیک خور این عنوان بیشتر بشه! و توی این تاریخ، عنوانی که می‌خواستم نمایش بده این بود؛ راه‌اندازی کسب‌ و کار اینترنتی در ۳ مرحله ساده ولی بسیار کاربردی!  خوب چندتا دلیل داشت انتخاب این عنوان! و چون در تنظیمات افزونه گذاشته بودم عنوان پیش‌فرض این عنوان جذاب رو نمایش نمی‌داد و اولین کاری که کردم اون تنظیمات پیش‌فرض برداشتم و الان با اضافه‌کردن مطلب جدید گوگل اون عنوان جذاب رو باید نمایش بده!

اضافه‌کردن کلمات هم‌خانواده کسب‌ و کار اینترنتی به صفحه!

کار بعدی که میخوام انجام بدم و مطمئنم رتبه این صفحه رو جابه‌جا می کنه، اضافه‌کردن کلمات کلیدی هم‌خانواده به این صفحه است یعنی چی؟ (همانطور هم که قبلا گفتم این کلمات رو از سرچ کنسول گوگل میاریم) دیروز وضعیت این صفحه رو بررسی کردم دیدم که رتبه‌مون رسیده به صفحه دوم گوگل و بررسی دیگه‌ای که کردم این بود که برای این صفحه ۷۳ تا کلمه کلیدی در سرچ کنسول اومده بود که میخوام این کلمات رو در به این صفحه اضافه کنم!

تعریف کسب و کار اینترنتی

اضافه کردن کلمات هم‌خانواده چه تاثیری داره؟

دلیل اصلی این کار چیه؟ ببینید الان درسته که کلمه هدف و کلمه اصلی این صفحه کسب‌ و کار اینترنتی هست ولی افراد با کلمات دیگه که هم‌خانواده این کلمه هستن هم سرچ می‌کنن و این صفحه رو می‌بینند و بهترین تکنیک برای رتبه گرفتن این صفحه اضافه‌کردن همین کلمات هست که من هر کلمه رو در زیر عنوان‌هایی قرار میدم و یک توضیحی میدم که افراد دقیقاً با چه هدفی این کلمه رو سرچ کردند! و همین‌طور کلمات رو یکم با عنوان‌های بهتری می‌نویسم که کاربران راحت‌تر این صفحه رو پیدا کنند، قبل از اینکه بریم موضوعات با هم بررسی کنیم اول میخوام توی جدول یه تعدادی از اون کلمات هم‌خانواده رو بیارم و هدف از سرچ کلمه بنویسم و تعداد دفعاتی که دیده شده و سرچ شده!

کلمه کلیدی هدف از سرچ تعداد سرچ ها
کسب و کار اینترنتی چیست آشنایی اولیه ۱۰۰
چگونه کار اینترنتی پیدا کنیم دنبال ایده های اینترنتی ۱۰۸
چگونه یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشیم ترس و نگرانی اولیه برای شروع ۱۸۰
چگونه کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم آموزش - ایده خوب ۱۲۰

چگونه یک کار اینترنتی پرسود داشته باشیم؟

کار اینترنتی اولین کلمه‌ای بود که برای این صفحه سرچ شده بود و تعداد بازدید زیادی هم داشت (حدود ۲۴۲۲) ببینید این کلمه رو معمولاً فردی سرچ می کنه که اولاً میدونه در اینترنت میشه کارکرد و احتمال خیلی‌خیلی زیاد میدونه که میشه از اینترنت خوب پول درآورد، ولی موضوعی که هست الان ارگ بخواهیم این کلمه رو تحلیل کنیم دیدگاه‌های زیادی وجود داره؛ ولی احتمال زیاد کاربر دقیقاً نمیدونه که چه کاری رو انتخاب کنه برا همین کار اینترنتی رو کلی سرچ کرده که ببینه چه نتایجی براش میاد حالا فرض کنید که ما برای این کلمه یک مقاله خیلی خوب زده باشیم و همه نگرانی رو برای راه‌اندازی کسب و کار آنلاین برطرف کرده باشیم این کاربر وقتی با مقاله ما روبرو میشه ۱۰۰% به مشتری احتمالی تبدیل میشه چون خیلی از پیش‌نیازها رو میدونه و این کلمه ارزش اینو داره که براش محتوای جداگاه زده بشه که حتما همین کار میکنم!

بیایید کلمات دیگه رو بررسی کنیم!

خوب در قسمت بالا دیدگاه افرادی که کلمه کار اینترنتی رو سرچ کردن با هم بررسی کردیم اما این کلمه به شکل‌های دیگه هم سرچ شده که همه این کلمات برای گوگل یکسانه ولی افراد با املاهای مختلفی نوشتن و سرچ کردن که چندتا از اونایی که تعداد سرچ بیشتری داشته رو می نویسم: کاراینترنتی (این کلمه همونه فقط فاصله نزاشته شده و سر هم نوشتن) کار انترنتی (این هم نمونه دیگه از همین کلمه که غلط املایی داره ولی گوگل این صفحه رو به کاربرا نشون داده)

نمونه‌های دیگه از کلمات با املای اشتباه!

کار اینتر نتی (این کلمه هم همون طور که می‌بینید فاصله زیادی گذاشته و در اصل دوباره غلط املایی داشته و دوباره با همون دیدگاه قبلی سرچ شده!) سایت کار اینترنتی (حالا این کلمه یکم متفاوت تر هست و دیدگاه این فرد از سرچ کردن این بوده که حتما وب‌سایت‌هایی وجود داره که کارهای اینترنتی مختلفی رو پیشنهاد میدن، البته این سطحی‌ترین دیدگاهی است که من می‌نویسم و برای این صفحه حتما در یکی از شبکه‌های اجتماعی یا فروم‌های مختلف سرچ می کنم که وقتی کاربری کلمه کسب و کار اینترنتی یا همان کار اینترنتی رو که سرچ میکنه دقیقا با چه دیدگاهی بوده؟ برای خوانایی بهتر این مطلب ادامه کلمات رو در یک پاراگراف دیگه می‌نویسم!

کسب و کارهای اینترنتی

کلمات هم‌خانواده کسب و کار اینترنتی با چه دیدگاهی سرچ میشه؟

خوب در ادامه بررسی کلمات هم‌خانواده کسب و کار اینترنتی، به کلمه کارهای اینترنتی می‌رسیم، طبق معمول باید بررسی کنیم، اولاً چه کاربرانی این کلمه رو سرچ میکنن و از همه مهم‌تر چه نیازی داشتند که الان با این سرچ به دنبال رفع نیازشون هستند (نکته سوپر طلایی هستا! مخصوصاً برای تعیین حوزه کاری، بازار هدف و کلی اطلاعات ارزشمند که مشتری با دیدنشون لذت میبره) اولین چیزی که به ذهن میرسه چون کلمه رو جمع سرچ کرده مشخصه که به دنبال مجموعه از اطلاعات هست یا همون دسته‌بندی خودمون (البته این نکته رو اینجا اضافه کنم که ما در این مرحله از تحقیق و بررسی کلمات فقط حدس می‌زنیم برای تأیید نهایی اطلاعاتی که جمع کردیم رو با مشتری بررسی می‌کنیم)

پیداکردن بازار هدف با بررسی کلمات کلیدی!

پس تا الان متوجه شدیم اگر بخواهیم نیاز این کاربر رو برطرف کنیم، روی کلمه کارهای اینترنتی باید صفحه دسته‌بندی بیاد بالا (این اولین نکته بریم بررسی‌های بعدی) یه دیدگاه دیگه از سرچ کلمات به‌صورت جمع اینه که ما همگی دوست داریم حق انتخاب داشته باشیم، از بین یک مجموعه با نقد و بررسی‌کردن، بالا پایین کردن یه گزینه رو انتخاب کنیم پس در این کلمه و کلمات مشابه این ما باید مجموعه از اطلاعات رو به کاربر نشون بدیم! پس تا الان تا حدودی با بازار هدفمون آشنا شدیم، مرحله بعدی اینه که الان چطور میتونیم به این کاربران کمک کنیم؟ و سوال بهتر اینه که چطور محتوای کاربردی برای این دسته از کلمات ایجاد کنیم که واقعاً نیاز کاربر رو برطرف کنه؟

چگونه محتوای ارزشمند و کاربردی تولید کنیم؟

ازآنجایی‌که این نوع تحقیق و بررسی‌ها یک چهارچوب و اصول خاصی داره و برای همه حوزه‌ها کاربرد داره، من روی حوزه کاری خودمون مثال می‌زنم تا بهتر متوجه بشید، کلمه هدف چی بود؟ کارهای اینترنتی درسته؟ خوب یه نوع از محتوا اینه من بیام لیست همه کارهایی که میشه با اینترنت انجام داد رو معرفی کنم تمام! که خوب این یه مشکل بزرگ داره! الان تولید این نوع محتوا من کمکی به کاربر نکردم چرا؟ چون‌که درسته کاربر الان دنبال لیستی از کارهای آنلاین و اینترنتی هست ولی نیاز اصلی کاربر اینه که آموزش کامل ببینه! یعنی اینکه من که لیست ۱۰ الی ۲۰ تا از کارهای اینترنتی رو معرفی کردم باید همه رو آموزش بدم! این میشه محتوای کمک‌کننده، این میشه محتوای ارزشمند!

  • الگوریتم‌های گوگل!

اگر دوست داری بیشتر در مورد الگوریتم‌های گوگل بدونی لینک زیر از منبع‌های اصلی هست، لینک سایت

کسب و کار آنلاین رو از کجا شروع کنیم؟

خوب در ادامه بررسی کلمات هم‌خانواده می‌رسیم به کسب و کار آنلاین که در سرچ کنسول بررسی کردم دیدم این کلمه در سه ماه اخیر ۱۵۲ بار دیده شده ولی یک کلیک خورده من برای اینکه بتونم این ترافیک رو هدفمندتر کنم اولین راهش اینه که بیام یکم در مورد این کلمه توضیح بدم و یه محتوایی رو تولید کنم و بعد همین روند رو بهبود بدم، خوب بیایید به‌جای کاربر فکر کنیم کسی که کلمه کسب و کار آنلاین رو سرچ می کنه بیشتر دنبال چه مطلبی بود؟ به نظر من، بعد این‌همه مدتی که در این زمینه فعالیت کردیم برای این دسته از افراد چند تا ایده رو میشه بررسی کرد: اغلب افراد ایده‌ای در ذهنشون دارند و در اولین قدم ترس اینو دارند که میشه یا نمیشه؟ این شدن یا نشدن باعث میشه که آروم آروم یه حس بدی بگیرند و یکی از راهکارهایی که میتونه این حس برطرف کنه دیدن آموزش (البته آموزش‌دیده نمیشه همین که سرگرم هستند و فعلاً در حال حاضر حالشون بد نیست خوبه) من این موضوع رو کامل و مفصل در سریال راه اندازی کسب و کار اینترنتی توضیح دادم که دقیقاً چه اتفاقی برای افراد میفته و چطور می تونن این ترس و نگرانی رو برطرف کنند در همین‌جا من لینک این سریال می‌زارم که اگر شما هم همین‌الان این حس دارید پیشنهاد می‌کنم قسمت‌های این سریال رو بارهاوبارها ببینید!

اگر برای شروع کار احساس ترس و نگرانی دارید!

پیشنهاد می‌کنم قسمت‌های سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی رو حتما ببینید: مشاهده سریال

داستان ۲۱ بهمن ۱۴۰۰ چند روز گذشته رو بررسی کنیم!

اگر دنبال‌کننده داستان روزهای قبل بوده باشید تا اینجا رسیدیم که دوتا سریال آموزشی را برای این صفحه طراحی کردم و ویدئوهای معرفیشون رو روی سایت آپلود کردیم همون روز به گوگل درخواست دادم که بیاد این صفحات جدید رو ببینه اگر الان تاریخ منتشر شدن ویدئوهای معرفی رو ببینید متوجه میشید که حدود ۲۰ روز گذشته و میخوام بگم که دقیقاً در این ۲۰ روز گذشته چی شد؟ بعد از اولین درخواست به گوگل انتظار داشتم که طبق روال گذشته سرعت ایندکس بالا باشه و سریعاً صفحات رو ایندکس کنه! اما روز بعد که رفتم وضعیت صفحه رو ببینم دیدم هنوز ایندکس نشده ☹ اصلاً انتظارش نداشتم! گفتم خوب اشکالی نداره حتماً یه موضوعی هست یکم محتوا به صفحه‌ها اضافه کردم حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ کلمه و دوباره درخواست دادم (البته همون طور که قبلاً هم گفتم با این کار میخوام که الگوریتم‌های گوگل بیشتر به سایت سر بزنند و جز سایت‌های به‌روز به‌حساب بیاد)

چند روزی گذشته هنوز خبری نشده ☹

آقا بعد از اینکه محتوای جدید هم به صفحه‌ها اضافه کردم دوباره بررسی کردم دیدم هنوز ایندکس نشده یکمی دیگه محتوا اضافه کردم و گفتم که دیگه حتماً بعدازاین آپدیت‌ها باید صفحه‌ها ایندکس بشن متن اضافه کردم و درخواست دادم رفتم سراغ پروژه مشتری و بقیه کارهای سایت و آموزش دیدن (این روال روزانه منه) فرداش دوباره چک کردم (منظور از فردا اگر تاریخ منتشر شدن مثلاً ویدئو معرفی سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی ببینید ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۰ هست و فردا یعنی سه الی چهار روز بعد اول یا دوم بهمن‌ماه تقریباً، البته این نکته رو هم بگم که قرار شد با تاریخ دقیق بهتون بگم چه‌کارهایی انجام دادم ولی این موضوع ایندکس نشدن باعث شد که داستانش رو ننویسم و هر موقع به یک نتیجه خوبی رسیدم بیام باهاتون به اشتراک بزارم) آقا فرداش هم چک کردم و هنوز ایندکس نشده بود، خوب وقتی این اتفاق میفته نباید خیلی نگران شد باید روند بررسی کرد ببینیم که مشکل از کجاست یه بررسی که کردم متوجه شدم که ما با هم قبلاً دسته‌بندی‌هایی برای این سریال‌ها ایجاد کردیم!!!!

تازه فهمیدم قبلاً دسته‌بندی ایجاد کردیم و ایندکس نشده!

بعد اینکه متوجه شدم دسته‌بندی‌هایی که ایجاد کردم رفتم لینک هاشون یه چکی کردم دیدم آره این دسته‌بندی‌ها هم ایندکس نشده (البته در حال سعی و خطا بودم) یه دسته‌بندی کلی ایجاد کردم به نام مقالات کسب‌وکار اینترنتی بعد زیرمجموعه اون دسته‌بندی‌های سریال راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی و سریال سفر کسب‌وکار اینترنتی در گوگل، این سه دسته‌بندی ایجاد کرده بودیم قبلاً و آموزشش هم داده بودم یک ساختار این دسته درست کردم منظورم ظاهر صفحه هاست و برای هر سه تا درخواست دادم که گوگل بیاد ببینه در تاریخ ۹ بهمن این درخواست دادم (اینجا یه نکته هم اضافه کنم مطمئنم بکارتون میاد چون صفحات داشت زیاد می‌شد و می‌خواستم دقیقاً گزارش هر صفحه رو هم برا شما بگم و هم بدونم که الان چه صفحه رو باید آپدیت کنم یه فایل گوگل شیت ایجاد کردم و اسم صفحات و کارهایی که براشون انجام میدم می‌نویسم و این‌جوری خیلی راحت‌تر می تونم ببینم الان نوبت چه صفحه‌ای، مثلاً همین‌الان رفتم نگاه کردم دید اولین درخواستی که برای دسته‌بندی‌ها دادم ۹ بهمن بوده و آخرینش هم ۱۲ بهمن بوده از این مورداستفاده کنید خیلی بکارتون میاد!) بعد از درخواست ادامه روتین روزانه رو انجام دادم و بعد از اون یه چند روزی دیگه چک نکردم و روی تغییرات و آپدیت‌های صفحات دیگه بودم فکر کنم حدوداً سه الی چهار روزی گذشت و رفتم وضعیت دسته‌بندی‌ها رو چک کنم دیدم هنوز ایندکس نشده و اینجا بود که متوجه شدم یه مشکلی اصلی وجود داره البته این نکته رو دقت کنید که بعد از حدوداً ۲ هفته سراغ پیگیری جدی مشکل رفتم و نباید تو این‌جور مواقع عجله‌ای کاری کرد چون بیشتر به ضرر سایت هست و باعث افت رتبه میشه به‌جای رشد کردن!

داستان ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ ببینیم که در ۲۸ روز گذشته چه اتفاقاتی افتاده؟!

از آخرین داستانی که برای شما عزیزانی که در این قسمت تعریف کردم ۲۸ روز می‌گذره و امروز که ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ هست با کلی تغییرات و اتفاق‌های خوب اومدم، اولین تصمیمی که گرفتم اینه داستان‌های جدید ابتدای این قسمت بنویسیم که همیشه مطلب جدید را در همین ابتدا ببیند و بقیه قسمت‌ها رو هم به ترتیب تاریخی که نوشتم تغییر بدم، خب بریم سراغ ادامه داستان تا اینجا رسیدیم که صفحه جدید ایجاد شد، با گوگل و فرصت ویژه‌ای که در اخیارمون قرار میده آشنا شدیم و همچنین با ویژگی این صفحه که صفحه مادر بود آشنا شدیم، بعدازاین کارها الان نوبت محتواگذاری در این صفحه هست من همیشه قبل از محتواگذاری یه سؤال کلیدی از خودم می‌پرسم و بعد از اون برای صفحات محتوا تولید می‌کنم اون این سؤال هست این صفحه برای چه افرادی مناسبه؟ و دقیقاً محتوای این صفحه به چه دردشون می خوره؟ من این صفحه کسب‌ و کار اینترنتی رو با این هدف طراحی کردم که در نهایت به همه کسب‌وکارهای آنلاین مشاوره بدم که بتونن بهترین در حوزه خودشون باشند! که برای این هدف نیاز هست که کارفرمایان و مشتریانی که قرار است به من اعتماد کنن و از روش‌های من استفاده کنند باید یه نمونه کاری از من دیده باشند تا بعد با خیال راحت از مشاورها و راهکارهای من برای بهبود کسب و کارشون استفاده کنن به‌خاطر این موضوع من تصمیم گرفتم دو تا محتوای سریالی و آموزشی طراحی کنم که همه کارفرمایان و مشتریان با روش کار من آشنا شوند، به‌احتمال زیاد الان سؤالاتی براتون پیش اومده ۱- چرا محتوای سریالی؟ ۲- این سریال‌ها چی هستند؟ خب محتوای سریالی رو به این دلیل انتخاب کردم که قسمت‌های زیادی رو منتشر می‌کنم و همه این قسمت‌ها دقیقاً مثل سریال‌های تلویزیونی با هم در ارتباط هستند اما سؤال دوم!

چه سریال‌هایی برای کسب و کار اینترنتی طراحی کردم؟

خب همان‌طور که گفتم دو تا سریال آموزشی برای این صفحه طراحی کردم: ا – سریال راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی ۲- سریال سفر کسب‌وکار اینترنتی در گوگل! این دوتا سریال هرکدام یه هدف مشخصی را دنبال می‌کنند، در سریال راه اندازی کسب و کار اینترنتی همان‌طور هم که از اسمش مشخصه، کل هدفمان آموزش راه‌اندازی یه کسب و کار آنلاین درست و اصولی است و مخصوص افرادی است می‌خواهند همه اصول یه کسب‌وکار آنلاین را از صفر، صفر یاد بگیرند و بعد از اون یا برای خودشان یا برای مشتریان یه کسب‌وکاری راه‌اندازی کنند، و همه محتوای این سریال به‌صورت رایگان در سایت منتشر میشه، نکته دیگه ای که برای این سریال هست من علاوه بر آموزش هدفم این است که چطور میشه از صفر، صفر یک کسب‌وکار آنلاین راه‌اندازی کرد و آن رو به درآمد رسوند!

سریال سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل!

دومین سریال آموزشی که برای این صفحه طراحی کردم سریال سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل هست که در صفحه مربوط به خودش کامل توضیح دادم که در این سریال چه‌کارهایی انجام میدم و در این قسمت می خوام بگم که چطور این سریال می تونه روش کار من رو توضیح بده و همه مشتریان و کارفرمایان عزیز بتونن با خیال راحت از مشاوره‌های من استفاده کنند، علاوه بر این سریال من چند تا سریال دیگه هم در سایت با عنوان سفر در گوگل منتشر کردم و همه این نوع محتواهای سریال با این هدف طراحی شدند که چطور می تونیم از اصول سئو استفاده کنیم و این کلمات سخت و پررقابت رو به صفحه اول گوگل برسونیم.

این سریال‌ها چگونه به کارفرمایان و مشتریان کمک می‌کند؟

به قول یکی استادان عزیز اگر دنبال افراد حرفه‌ای و متخصص هستید نتایج آن‌ها رو بررسی کنید و ببینید آموزش‌ها و نکاتی که در قالب مشاوره و یا ویدئو تولید می‌کنند خودشون تونستن نتیجه بگیرن؟ مثلاً اگر به دنبال یه سئوکار حرفه‌ای یا طراح سایت حرفه‌ای هستیم نمونه کارهایی دارند میتونه تخصصشون رو نشان بده نه فقط حرف‌هایی که میزنن من هم دقیقاً بر اساس همین موضوع این دوتا سریال رو منتشر کردم! یعنی اینکه الان اگر شما بخواهید از من مشاوره کسب‌وکار بگیرید اولین سؤالی که مطرح میشه آیا فرد مناسبی هستم؟ آیا تونستم نتیجه خوبی رو خلق کنم؟ به همین منظور تصمیم گرفتم به‌جای اینکه بیام فقط حرف بزنم به‌صورت عملی این موضوع رو بیان کنم.

داستان ۲۸ دی‌ماه ۱۴۰۰ ببینم در ۱۸ روز گذشته چه اتفاقاتی در این صفحه افتاده؟

خوب در این ۱۸ روز گذشته یکسری اتفاقات عالی هم برای این صفحه و هم در قسمت‌های دیگه سایت افتاده که امروز فرصت شد با شما به اشتراک بگذارم (البته همه کارهایی که انجام دادم در دو تا سریال راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی و سریال سفر کسب‌وکار اینترنتی در گوگل کامل توضیح دادم ولی فرصت نشد که داستانش را برای شما که دنبال‌کننده من هستید در این قسمت بنویسم) خوب بعد از اینکه ویدئو معرفی این صفحه رو ضبط کردم و بالای همین صفحه آپلود کردم یه درخواستی به گوگل دادم که بیاد صفحه جدیدی که ایجاد کردم رو ببینه و البته اون آدرس قبلی که روی دسته‌بندی بود رو ریدایرکت ۳۰۱ (Redirect 301) کردن به همین صفحه تا همه اعتبار قبلی به این صفحه جدید منتقل بشه و اعتباری که داشتیم رو از دست ندیم.

لینک منبع برای آشنایی با ریدایرکت ها: https://moz.com/learn/seo/redirection

وضعیت صفحه کسب و کار اینترنتی قبل از ریدایرکت چی بود؟

خوب اون اوایل که در حال یادگیری بودم (حدوداً ۵ سال پیش) یه مطلبی رو خونده بودم که کلماتی که میزان رقابت بالایی دارند رو باید روی دسته‌بندی بیارم بالا (که این نگرش اشتباه از من بود) و اگر دنبال‌کننده سریال‌های این صفحه باشید می دونید که این صفحه روی دسته‌بندی نوشته‌ها بود قبلاً، که یک پیج جدا براش زدم و اون قبلی رو ریدایرکت کردم روی این جدیده، دررابطه‌با وضعیت این صفحه قبل از ریدایرکت باید بگم که بین صفحه ۴ و ۵ گوگل بود با عنوان (چگونه یک کسب‌وکار اینترنتی راه‌اندازی کنیم؟) که در ورژن جدید سایت من و تغییرات اساسی که داشتیم من عنوان صفحه رو به ریدایرکت شده تغییر دادم تا این صفحه جدید رو گوگل ببینه خوب ازآنجایی‌که اعتبار دامنه و اعتبار صفحه به نسبت خوبی داریم فرداش عنوان صفحه تغییر کرد و این صفحه جدید هم در گوگل ایندکس شد به‌محض اینکه این صفحه ایندکس شد درخواست ریدایرکت رو دادم و در کنار این کارهایی که انجام می‌دادم روی پروژه‌های دیگه هم باید کار می‌کردم.

داستان ۱۲ دی‌ماه ۱۴۰۰ چه اتفاقاتی افتاد؟!

خوب در این قسمت با یک خبر خوشحال کننده اومدم چون سرعت ایندکس صفحات سایت خیلی زیاد شده، باید از این فرصت عالی بهترین استفاده رو می‌کردم، خوب حالا شاید بگید که فرصت عالی چیه؟ ببینید وقتی سرعت ایندکس صفحات بالا باشه و یک صفحه جدیدی ایجاد بشه الگوریتم‌های گوگل یک فرصت طلایی به اون صفحه میدن، یعنی یه جورایی کمک میکنن که رتبه خوبی بگیره مخصوصا این فرصت خیلی کمکمون میکنه همون ابتدای کار وقتی تصمیم به ساخت کسب و کار اینترنتی داریم و مطمئنم برای شما هم پیش اومده باشه که یه فردی که از جایگاه و اعتبار بیشتری برخوردار هست یک فرصتی به شما بده سعی می‌کنید که بهترین حالت خودت را نشون بدین دقیقاً گوگل هم همینطوره! اگر گوگل رو به‌عنوان یک مدیرعامل فرض کنیم و این مدیرعامل یک فرصت ویژه بهمون بده (به قول خودمون پارتی‌بازی کنه) اگر بخواهیم از این فرصت بهترین استفاده رو کنیم به نظرتون باید چیکار کرد؟

ایجاد کسب و کار اینترنتی

در مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی چطور نظر گوگل را جلب کنیم؟

خوب برای اینکه نظر گوگل رو جلب کنیم اول باید بدونیم که دقیقاً گوگل چیه؟ و چطور کار میکنه؟ مطمئناً می دونید که گوگل یک موتور جستجو که کل دارایی اون به کاربرانی که داره یعنی برای اینکه بتونه این کاربران را حفظ کنه باید همیشه بهترین و مرتبط‌ترین مطلبی که کاربرا میخوان رو در نتایج بهشون نشون بده و اگر اینکار نکنه عملاً کسی دیگه سراغ گوگل نمیاد! پس بهترین راه برای اینکه نظر گوگل را به خودمون جلب کنیم اینه که محتوای خوبی تولید کنیم و همه مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی از همون ابتدا خیلی درست و اصولی جلو ببریم (که محتوا شامل: متن، ویدئو، صوت و … میشه) همه این موارد گفتم که بگم بعد از اینکه گوگل برای این صفحه جدیدمون پارتی‌بازی کرد باید به بهترین شکل ممکن ازش استفاده می‌کردم (البته این پارتی‌بازی که میگم برا اینه که شما بهتر مطلب رو درک کنید چون این پارتی‌بازی برای همه است و گوگل خیلی‌خیلی عادله 😊)

  • اگر دوست دارید با مدیر عامل گوگل آشنا بشید این لینکش:

https://en.wikipedia.org/wiki/Sundar_Pichai

 سوالی که اغلب افراد در شروع کسب و کار اینترنتی میپرسن!!!

گوگل این همه محتوا رو چیکار میکنه؟! خوب بعد از اینکه با گوگل آشنا شدیم و فهمیدیم که به محتوای دست‌اول و خوب نیاز داره (تا کاربرانش رو حفظ کنه) باید با یه موضوع دیگه ای هم آشنا بشیم که گوگل این‌همه محتوا رو دقیقاً چیکار می کنه و از همه مهم‌تر چطور این اطلاعات رو به کاربرها نشون میده؟ و در راه اندازی کسب و کار اینترنتی چه تاثیری داره؟ ببینید این موتور جستجو غول‌پیکر همه اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر میشن رو با استفاده از ربات‌ها و الگوریتم‌هایی که براش نوشته شده، دسته‌بندی میکنه و مدام در حال بهبود این دسته‌بندی اطلاعات هست!

مراحل راه اندازی کسب و کار اینترنتی

یه مثال با هم بررسی کنیم!

مثلاً ما امروز یک‌صفحه‌ای رو ایجاد می‌کنیم (حالا به طور مثال همین صفحه ما تحقیق در مورد کسب و کار اینترنتی خیلی خوب انجام دادیم و مطالب مفید و کاربردی جمع کردیم) بعد یه درخواست میدیم که بیا این صفحه رو ببین برای این دیدن صفحه جدیدمون اگر ما هم مثل خودش یه دسته‌بندی مرتب و منظمی ایجاد کرده باشیم و بهش تحویل بدیم خیلی‌خیلی خوشحال میشه و دوباره برامون یه پارتی‌بازی میکنه، ولی اگر تو سایتمون هیچ ساختار منظمی نداشته باشیم و اصلاً مشخص نباشه که دقیقاً موضوع اصلی این سایت چیه خوب طبیعی که گوگل جان ناراحت میشه 😊

چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم؟ (دسته‌بندی اطلاعات)

خوب تا اینجا متوجه شدیم که اگر محتواهایی که در سایتمان منتشر می‌کنیم باید یه دسته‌بندی مرتب و منظمی داشته باشه تا گوگل خیلی راحت‌تر و سریع‌تر صفحات ما رو ایندکس می کنه! الان سؤال اصلی اینه که چطور محتوای سایتمان خیلی مرتب و منظم دسته‌بندی کنیم؟ در اینجا باید با مفهومی آشنا بشیم به نام صفحات مادر فرزندی که با استفاده از این روش محتوای سایتمان را دسته‌بندی کنیم، پیشنهاد می‌کنم برای اینکه بهتر این کار انجام بدیم همیشه یه سوال کلیدی و مهمی رو بپرسید مثلا در این صفحه چطور یک کسب و کار اینترنتی را شروع کنیم؟ یکی از بهترین سوالایی هست که برای شروع کار خوبه! خوب همان‌طور که از اسم این روش پیداست، معمولاً صفحات مادر باید محتوای بیشتری نسبت به صفحات فرزند داشته باشند و معمولاً برای کلمات سخت و پررقابت (مثل همین کلمه کسب‌وکار اینترنتی) باید یه صفحه مادر ایجاد کنیم تا بتوانیم رتبه خوبی بگیریم، خوب این مطلب رو گفتم که شما با روش کار من آشنا بشید که برای کلمات پررقابت دقیقاً چه‌کارهایی انجام میدم!

خوب تا اینجا یه جمع‌بندی کنم

کارهایی که برای این صفحه انجام دادم: اول اینکه یه صفحه جدید ایجاد کردم و همان‌طور که گفتم وقتی صفحه جدیدی ایجاد می کنیم گوگل یه فرصت دیده‌شدن بهمون میده که با این فرصت آشنا شدیم و همچنین با خود گوگل آشنا شدیم که دقیقاً چکاری انجام و در نهایت راه حلی که برای استفاده از این فرصت در نظر گرفتیم استفاده از روش صفحات مادر فرزندی که تا حدودی با این روش آشنا شدیم (البته این موضوع را با نمونه‌های عملی در سریال‌های سایت کامل توضیح دادم) و الان این صفحه، یک صفحه مادر است که در قسمت بعدی میخوام بگم که در این صفحه مادر، دقیقاً باید چیکار کنیم؟

در صفحات مادر دقیقاً چه محتوایی را باید قرار دهیم؟

خوب کار بعدی که برای این صفحه انجام دادم اینه که این صفحه، چون صفحه مادر هست باید یه محتوای کامل‌تر و جامع‌تری نسبت به فرزندهاش داشته باشه و به نظر من بهترین محتوای صفحات مادر، محتوایی است که کاربر بنا به نیاز خودش انتخاب کنه! یعنی چی؟ یعنی اینکه کاربرا با دیدگاه‌های مختلفی این کلمه رو سرچ می کنن، به طور مثال یه دسته از افراد، وقتی کلمه کسب‌ و کار اینترنتی را سرچ می کنن دنبال این هستن که چگونه کسب و کار آنلاین راه اندازی کنیم؟ بعد خود همین افراد دوباره به دودسته تقسیم میشن یه دسته افرادی که در حال حاضر کسب‌وکار سنتی دارند و تصمیم دارند که کار انلاین داشته باشن دسته دیگه افرادی هستن که کسب‌وکاری ندارند و میخوان اولین کسب و کارشون را به‌صورت آنلاین راه‌اندازی کنند و یا دسته دیگه از کاربرا که این کلمه رو سرچ می کنن فقط دنبال ایده کسب و کار اینترنتی هستند که ببین چه ایده‌ای برای یک کار آنلاین خوبه؟ و …

یک کلمه با هزاران نیاز سرچ میشه!

خوب می‌بینید که یک کلمه با نیازهای متفاوتی سرچ میشه و هر دسته‌ای از افراد دنبال جواب سؤال خودشون هستند. باتوجه‌به این بررسی مطمئنم که حدس درستی زدید! صفحه مادری که برای کسب و کار اینترنتی باید بزنیم اگر دسته‌بندی‌های مختلفی داشته باشه احتمال رتبه گرفته بیشتری داره تا اینکه فقط یه مقاله ساده باشه درسته؟ خوب پس اولین قدم اینه که روی کاغذ بیایم کل خدمات و محصولاتی که می‌توانیم ارائه کنیم لیست کنیم (دقیقاً کاری که خودم برای صفحات مادر انجام میدم) بعد بیاییم این مواردی که نوشتیم را دسته‌بندی کنیم.

انواع کسب و کار اینترنتی

داستان ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۰ (اولین داستان این صفحه)

امروز ویدئو معرفی این صفحه منتشر شد و توی این ویدئو کمک می‌کنم به همه افرادی که قصد دارند یک کسب‌ و کار اینترنتی راه‌اندازی کنند و از همه مهم‌تر اینکه این کسب‌وکار رو به درآمد برسونن. به نظر من مشکل اصلی افرادی که قصد دارند یک کسب‌وکار اینترنتی راه‌اندازی کنند اینکه نمیدونن قدم اول رو چطور بردارند یا اینکه از کجا شروع کنند به همین منظور من توی این مقاله کل کسب‌وکار اینترنتی رو در قالب سه مرحله ساده ولی بسیار کاربردی و مهم بهتون توضیح دادم که شما هم همین‌الان از این راهکارها و تکنیک‌هایی که در ادامه مقاله میگم استفاده کنید و همین‌الان کار اینترنتی خودتون رو راه‌اندازی کنید پس در ادامه این مقاله با من همراه باشید.

فعالیت اصلی ما آموزش کسب و کار اینترنتی

همان‌طور که می دونید موضوع اصلی فعالیت ما توی سایت من آموزش و راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی هست که تو این ۱۰ الی ۱۳ سالی که توی این زمینه کار کردیم به این نتیجه رسیدیم که کل کار آنلاین رو میشه توی سه تا مرحله ساده ولی بسیار کاربردی خلاصه کرد که هرکسی این ترس راه‌اندازی کسب و کار آنلاین و از همه مهم‌تر به درآمد رسوندنش رو از بین ببره و همین‌الان با راهکارها و آموزش‌هایی که بهتون میدم در قالب این سه مرحله بتونید کسب‌وکار اینترنتی راه‌اندازی کنید و به درآمد برسونیدش.

کسب و کار اینترنتی

مرحله اول چگونه یک کسب و کار اینترنتی موفق داشته باشیم؟

مرحله اول: تصمیم‌گیری و انتخاب ایده است همین‌الان اگر شما کلمه کسب‌وکار اینترنتی رو توی گوگل سرچ کنید ۵۰ تا نتیجه اول را که بررسی کنید می‌بینید که اغلب وب‌سایت‌ها دارند در مورد ایده و انتخاب ایده صحبت می‌کنند یعنی اولین قدمی که شما باید بردارید بر اساس اون علاقه‌ای که دارید بر اساس اون زمینه‌ای که موقعی که شروع می‌کنید به کارکردن بهش خسته نمی شید و لذت می‌برید ازش و اون علاقه اصلی خودتون رو پیدا کنید و در قالب یک ایده به‌صورت آنلاین پیاده‌سازی کنید.

الان مطمئنم سوالات زیادی براتون پیش اومده!

خوب حالا شاید ممکنه که سؤالات بسیار زیادی پیش اومده باشه چه ایده‌ای رو انتخاب کنم؟ اصلاً ایده‌ای که من انتخاب می‌کنم شاید به درآمد نرسه؟ اصلاً پول توی این ایده نیست! و سؤالات بسیار، بسیار زیاد دیگه ای که مطمئنم توی همین اولین قدم و قدم تصمیم‌گیری ممکنه براتون پیش بیاد اما نگران نباشید که در ادامه مقاله من راهکارش رو بهتون دادم!

مرحله دوم عملی کردن ایده کسب و کار اینترنتی

بعد از اینکه ایده رو انتخاب کردید الان نوبت عملی کردن ایده است، به‌طور مثال فرض کنید که می‌خواهیم برنامه‌نویس بشیم یا طراح سایت بشیم یا طراح گرافیک بشیم یا هر موضوع دیگه ای که بهش علاقه دارید. می‌خواهید توی زمینه موسیقی فعالیت کنید، می‌خواهید توی زمینه آشپزی و هر موضوعی که می‌خواهید انتخاب کنید مهم اون علاقه اصلی شما هست الان بیایید اولین قدمش رو بردارید. مطمئناً همان‌طور که از خود کلمه کسب‌وکار اینترنتی مشخصه کار اینترنتی نیاز به اینترنت داره اولین قدم این که شما یک اینترنت خوب داشته باشید که متصل بشید به این دنیای وسیع و بزرگ!

ایده کسب و کار اینترنتی

خبر خوب اینه که همه موارد مورد نیاز رو دارید!

برای متصل شدن همین‌الان وسایل لازمش رو دارید یعنی الان که دارید این مقاله می خونید هم به اینترنت متصل هستید و هم یک دستگاهی دارید که میتونه این سایت رو برای شما باز کنه پس شما همه موارد لازم رو برای شروع دارید هم اینترنت و هم دستگاهی که میتونه حالا روش کار کنید و کسب و کارتون رو راه‌اندازی کنید. اولین قدم برای عملی‌کردنش مطمئناً طراحی یک وب‌سایت هست و خوب حالا تو این قدم دوم هم دوباره سؤالات زیادی پیش میاد من که مثلاً سیستم ندارم از صفر، صفر دارم بهتون میگم من که سیستم ندارم من که اینترنت خوبی ندارم اصلاً بلد نیستم سایت طراحی کنم وب‌سایت میشه طراحی کرد علمش رو ندارم و کلی سؤالات دیگه. دوباره این خبر خوب‌رو بهتون بدم که در ادامه این مقاله کامل بهتون توضیح میدم که چطور این مشکلات و این سؤالاتی که براتون پیش میاد رو برطرف کنید.

مرحله سوم توسعه کسب و کار آنلاین

مرحله سوم: که توی هر کسب‌وکاری رایج هست و باید خیلی، خیلی بهش توجه کنیم رشد و پیشرفت کسب‌وکار مون یعنی الان ما یک ایده مناسب انتخاب کردیم همه کارهای لازم رو براش انجام دادیم و الان بیایم سراغ اینکه اون کسب و کارمون رو توسعه بدهیم و از اون طریق بتونیم بیشترین درآمد داشته باشیم و درآمد مون رو توسعه بدهیم که خوب این قسمت، قسمت بسیار مهمی هم ولی اول باید مراحل اولیه رو درست و اصولی انجام بدید تا بتوانید یک کسب‌وکار خوبی رو برای خودتون راه‌اندازی کنید.

کسب و کار آنلاین

راه کارهای لازم برای شروع کسب و کار اینترنتی

خوب بریم سراغ راهکارهایی که گفتم در ادامه بهتون میگم کل راهکارها و آموزش‌های لازم رو در همین صفحه در قالب یک سریال بسیار جذاب و دیدنی و تأثیرگذار می‌تونید ببینید که سریال راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی هست که این سریال همان‌طور که توضیح دادم سه تا فصل مفصل و جامع و کامل داره که فصل اولش کامل در مورد تصمیم‌گیری و انتخاب ایده است فصل دوم در مورد اقدام و اجرایی کردن و عملی کردن اون ایده‌ای که انتخاب کردیم و فصل سوم هم در مورد رشد و پیشرفت. توی این سریال سعی کردم تمام نکات لازم که توی این ۱۰ الی ۱۳ سالی که تجربه کردیم آزمون خطا کردیم رو کامل به شما آموزش بدم تا شما هم همین‌الان بتونید یک کسب‌وکار اینترنتی درست و اصولی برای خودتون راه‌اندازی کنید. پس در ادامه همین صفحه کل راه کارها رو میتونید پیدا کنید و نظراتتون رو در مورد این سریال جذاب و دیدنی توی کامنت‌ها بنویسید تا بتونیم این سریال رو تبدیل کنیم به یک سریال بسیار تأثیرگذار برای افراد مشتاقی که مثل شما می خوان یک کسب‌وکار آنلاین و یک کسب‌وکار اینترنتی داشته باشند و از اون طریق بتوانند به درآمد برسند بتونیم به اون افراد هم کمک کنیم موفق باشید.

مشاوره رایگان کسب و کار

سوالات پرتکرار شما عزیزان

کسب و کار آنلاین چیست

به هر کاری که شما از طریق اینترنت انجام بدین کسب و کار آنلاین گفته میشه! تأکید می‌کنم هر کاری پتانسیل آنلاین شدن رو داره که در ادامه مطلب در قالب یک سریال آموزشی کسب و کار آنلاین رو توضیح دادیم! ادامه مطلب

چطور یک کسب و کار اینترنتی را شروع کنیم؟

برای شروع کسب کار اینترنتی اول باید زمینه موردعلاقه خودتون رو پیدا کنید فرقی نمیکنه چی باشه، فقط کافی بهش علاقه داشته باشید! بعد از اون نیاز دارید که ویژگی‌های یک کسب و کار اینترنتی خوب را بدونید که در ادامه این مطلب مفصل توضیح دادیم! ادامه مطلب

چگونه یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کنیم

راه اندازی کسب و کار اینترنتی رو در ادامه مطلب به ساده‌ترین شکل ممکن در ۳ مرحله توضیح دادیم: ۱- انتخاب ایده ۲- شروع کار ۳- توسعه کسب کار ادامه مطلب

چگونه شغل اینترنتی پیدا کنیم

فقط کافی زمینه مورد علاقتون رو پیدا کنید! به هر چیزی که علاقه داشته باشید میتونید یک شغل اینترنتی رو شروع کنید و درآمد کسب کنید! در ادامه مطلب مفصل توضیح دادیم! ادامه مطلب