سئو چیست؟

و چگونه به بهتر دیده شدن سایتمان کمک می‌کند؟

سئو یا (Search Engine Optimization) به مجموعه کارهایی گفته می‌شود که در داخل و خارج سایت انجام می‌دهیم تا بهتر و بیشتر دیده شویم! که در این صفحه قصد دارم با 2 تا سریال جذاب و آموزشی، همه تکنیک‌ها و روش‌های کلیدی سئو را به شما آموزش بدم تا از این دنیای جذاب بتوانید کسب درآمد کنید!

سوالات رایج سئو

مقالات کاربردی سئو

سریال سفر سئو در گوگل

سریال سفر سئو در گوگل!

شاید جواب سوالت اینجا باشه ادامه مطلب ببین!

سلام به همه همراهان عزیز سایت من طبق روال همیشگی، همه کارهایی که برای این صفحه انجام میدم رو در این قسمت به‌صورت یه داستان جذاب و آموزشی می‌نویسم و هدفم از ارائه این محتوای داستانی اینه که بتونم کمک کنم به افرادی که قصد دارند وب‌ساتشون بهتر و بیشتر دیده بشه! و از این طریق بتونند درآمد سایتشون رو افزایش بدن! پس اگر شما هم جز این دسته از افرادی هستید که به مباحث سئو علاقه‌مندید، در این محتوای داستانی با من همراه باشید!

امروز 9 اردیبهشت 1401 و کار اصلی این صفحه رو شروع می‌کنیم!

خوب طبق روال همیشگی برای همه صفحات مادر بعد از اینکه متن ویدئو بالای صفحه تمام شد باید بریم سراغ سرچ کنسول گوگل و ببینیم کاربران عزیز چه کلماتی رو سرچ کردند و این صفحه رو دیدن همین‌الان سرچ کنسول رو یه نگاهی کردم دیدم در 12 ماه گذشته حدود 70 کلمه کلیدی برای این صفحه اومد که در ادامه کلماتی که بیشتر دیده‌شدن رو با هم بررسی می‌کنیم که نیاز کاربران چی بوده و ما چه راهکاری براش داریم!

سئو گوگل چیست؟

سئو گوگل به این معنی است که ما باید سایتمان را بهینه کنیم برای گوگل که برای این کار حداقل باید 200 فاکتور مهم بررسی کنیم، این توضیح در نگاه اول این کلمه کلیدی است و کاربرانی که این کلمه رو سرچ کردند گوگل 40 بار این صفحه رو به کاربران نمایش داده و هیچ کلیکی دریافت نکردیم، من کارهایی که برای این کلمه می‌کنم اول اینکه بررسی می‌کنم در بازه زمانی جدیدتر آیا این کلمه وجود داره یا نه (به این صورت که گزارش رو از 12 ماه گذشته می‌زارم روی 3 ماه، و وقتی روی 3 ماه گذشته بررسی می‌کنم دوباره گوگل این صفحه رو به کاربران نمایش داده و رتبه 74 بهش داده، مرحله بعد بازه رو جدیدتر می‌کنم، مثلاً 28 روز گذشته که در 28 روز گذشته هم دوباره همان گزارش قبل رو میده پس این یعنی اینکه اینک کلمه سرچ داره، این صفحه هم دیده میشه ولی چون محتوایی براش نداشتیم کلیک و رتبه‌ها بهتر نشده! این متن رو به صفحه اضافه می‌کنیم و بعد یه مدت دیگه بررسی می‌کنیم.

سئو سایت bimag

این سایت فعالیت اصلی‌اش در انتشار ریپورتاژ آگهی و تبلیغات در زمینه سئو سایت هست و حدس من اینه که چون زمینه کاری مشابهی داریم گوگل این صفحه رو به کاربرانی که این کلمه رو سرچ کردن نمایش داده حالا چرا ما از این کلمه استفاده می‌کنیم؟ هدف اصلی ما از این صفحه اینه که به صفحه مرجع تبدیل کنیم و برای این کار ما هرچقدر کلمات کلیدی هم خانواده و هم معنی رو به این صفحه اضافه کنیم و اقدام به عمل‌های مناسبی هم قرار دهیم از این کلمات کلیدی بهترین استفاده رو می‌بریم.

اگر دوست دارید بدونید سایت bimag چطوری!

لینک آدرس سایتش در زیر گذاشتم میتونید به سایتش سر بزنید: http://bimag.ir/

بررسی آنلاین سئو سایت

یکی از خدمات اصلی ما در سایت من همین بررسی آنلاین سایت هست که هم تکنیکال سایت (موارد فنی) بررسی میشه و هم اینکه راهکار ارائه می‌کنیم برای برطرف‌کردن مشکلات، بررسی آنلاین سئو سایت شامل: تست هاست – تست دامنه – قدرت هاست – سرعت سایت – بررسی dns – بررسی ssl و چندین گزارش مهم دیگه که برای سایت انجام میشه.

سئو تخصصی

خوب در ادامه بررسی کلمات کلیدی که برای این صفحه داشتیم یکی دیگه از این کلمات سئو تخصصی هست که واضح افراد با چه دیدگاهی این کلمه رو سرچ کردند! من فقط به چند تا نکته مهم اشاره کنم، کلاً در هر زمینه ما از یکسری کلمات و عباراتی استفاده می‌کنیم که میتونه 100 ها تعریف داشته باشه، مثل همین تخصصی یا بهترین، کامل‌ترین، معروف‌ترین و … این‌ها کلماتی هستند که وقتی بکار می‌بریم تصویر خاصی و یا هدف خاصی رو در ذهن طرف مقابلمان ایجاد نمی کنه! و فقط خودمون می دونیم که چرا از این کلمات استفاده کردیم و هدفمون چی بوده (این نکته بسیار مهمی که ساعت‌ها میشه صحبت کرد در رابطه باهاش ولی فکر می‌کنم منظورم متوجه شدید که میخام چی بگم) حالا به‌عنوان‌مثال همین کلمه سئو تخصصی رو بخواهیم از دیدگاه‌های مختلف بررسی کنیم این‌جوری میشه:

  • دیدگاه اول

در نگاه اول هدف شما از سرچ این کلمه اینه که می دونید سئوسایت از هر لحاظی میتونه بهتون کمک کنه و رتبه های سایتتون رو بهتر کنه، به همین دلیل دوست دارید اینکار کاملا تخصصی و حرفه ای برای شما انجام بشه و نتیجه خوب بگیرید!

  • دیدگاه دوم

در نگاه دیگه ممکنه که شما به دنبال آموزش سئو هستید که دوست دارید به‌صورت تخصصی آموزش ببینید و حالا یا برای سایت خودتون استفاده کنید یا اینکه پروژه‌هایی بگیرید و انجام بدین برای همین دوست دارید همه مباحث رو تخصصی و حرفه‌ای یاد بگیرید!

مطمئنم الان تأیید می‌کنید که دیدگاه‌های متفاوتی وجود داره!

همان‌طور که متوجه شدید برای این کلمه دیدگاه‌های زیادی رو میشه در نظر گرفت و ساعت‌ها صحبت کرد! خوب حالا شاید بگید اره درسته دیدگاه زیادی هست راه‌حل چیه؟ بله کاملاً سؤال درست و به‌جایی بود راه‌حل اینه که من در این چندین سالی که دارم در این زمینه فعالیت می‌کنم به این نتیجه رسیدم که میشه کار خیلی ساده کرد به این صورت که همه دیدگاه‌ها و اهدافی که وجود داره رو به دودسته کلی تقسیم کرد و در یک جلسه مشاوره‌ای صحبت کرد تا سریع‌تر به نتیجه برسیم و اما این دودسته چی هستند؟ دسته اول: شما با اصول سئو میتونید آمار بازید سایتتون رو بیشتر کنید دسته دوم: میزان فروش سایتتون رو افزایش بدین برای این دوتا موضوع هم من لینک‌های زیر گذاشتم که میتونیم ساعت مشاوره رایگان داشته باشیم و صحبت کنیم دررابطه‌با این موضوعات!

1 ساعت مشاوره رایگان

از طریق لینک‌های زیر به صفحه‌ای هدایت میشید که در آنجا فرمی قرار دادم که اطلاعاتتون وارد می‌کنید و فرم برای من ارسال می‌کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیرم و مفصل صحبت کنیم

امروز 15 فروردین 1401 هست بریم ببنیم چی شده تو این مدت!

سلام و عرض ادب به همه دوستان عزیزم اول اینکه سال نو همه شما عزیزان مبارک باشه 😊 و امیدوارم که امسال بهترین سال زندگیتون باشه، خوب بریم سراغ داستان این صفحه که آخرین مطلبی که اینجا نوشتم از تاریخش معلومه دیگه 10 بهمن سال گذشته بوده ولی از 10 بهمن تا 28 اسفند 1400 من این صفحه رو آپدیت می‌کردم محتواش هم همون ویدئو بالای صفحه رو به متن تبدیل کردم و هر دو سه روز یکباری این صفحه آپدیت می‌شد که تا 28 اسفند سال گذشته متن ویدئو تمام شد بعدش هم عید اومد که و طبق روال همیشگی خوب بقیه صفحات هم برای رتبه گرفتن نیاز داشتن آپدیت بشن که تو این مدت بقیه صفحات آپدیت کردم و در ایام عید هم یه دوره جدیدی رو شروع کردم به ضبط که تا الان 5 جلسه از آن ضبط کردم که خودم واقعاً لذت می‌برم از مطالب این دوره و مطمئنم که دوره بی‌نظیری خواهد شد، البته که این دوره برای اولین‌بار هست در ایران برگزار میشه، خوب این خلاصه‌ای از کارهایی که در این مدت انجام دادم.

از امروز به بعد تصمیم چیه؟

خوب اگر دنبال‌کننده سریال سفر سئو در گوگل بوده باشید من در آن سریال کامل روند کارها رو ویدئویی توضیح دادم که به‌مرور قسمت هاش آپلود میشه در قسمت‌های اول دوم بود که گفتم این صفحه یکسری کلمات کلیدی در سرچ کنسول گوگل (Google Search Console) داره که از آنها بک‌آپ بگیریم تا بعد از استفاده کنیم که الان موقع استفاده از این کلمات هست، حالا چطور از این کلمات استفاده می‌کنیم در سرچ کنسول اغلب کلمات خودشون راهنمایی می‌کنند که کاربر دنبال چی بوده و انتظار داره چه صفحه‌ای رو ببینه به طور مثال کلمه سئو چیست (که همین کلمه هم به شکل‌های مختلف اومده مثل: سئو چیست؟ – اصول سئو چیست – سئو چیست و چه کاربردی داره اینها نمونه از این کلمات هست) که خیلی واضحه که کاربر دنبال چیه و ما برای همین کلمه یک پاراگراف متن می‌نویسیم و این کلمه رو با هم تحلیل می‌کنیم و اگر بعداً دیدیم که خیلی دیده میشه یک صفحه جداگانه براش ایجاد می‌کنیم، پس کل کارمون اینه که کلمات کلیدی در سرچ کنسول و تحلیل کنیم و تحلیلمون رو بنویسیم، تا این تاریخ هم الان که سرچ کنسول نگاه کردم 38 کلمه کلیدی برای این صفحه ذخیره شده که در ادامه تک‌تک موارد با هم بررسی می‌کنیم با من همراه باشید 😊

چگونه کلمات کلیدی پیشنهادی گوگل را تحلیل کنیم؟

تحلیل کلمات کلیدی یکی از جذاب‌ترین و لذت‌بخش‌ترین کارهایی است که خودم خیلی علاقه دارم پیشنهاد میکنم لینک زیر دنبال کنید و لذت ببرید از روش تحلیل کلمات کلیدی!

آدرس سایت: How To Use Google Search

امروز 10 بهمن 1400 هست که ویدئو معرفی این صفحه رو آپلود کردم! …

به نام خدا عرض سلام و ادب خدمت همه همراهان عزیز سایت من ، سلمان غلامی هستم و تو این مقاله می خوام مبحث جذاب و شیرین سئو رو باهم بررسی کنیم و از همه مهم‌تر اینکه چطور میتونیم سئو رو به‌عنوان یک مهارت حرفه‌ای و تخصصی یاد بگیریم که بتونیم ازش کسب درآمد کنیم. خوب اولین موردی که هست، من‌بعد از بررسی حدود 50 الی 60 تا وب‌سایت فارسی و انگلیسی به این نتیجه رسیدم که کل مباحث سئو رو ما می‌توانیم به پنج بخش تقسیم کنیم که اگر کسی بخواهد توی این زمینه به‌صورت حرفه‌ای و تخصصی کار کنه باید مهارت کافی و تسلط کافی رو به این پنج قسمت داشته باشه و اما طبق روال همیشگی و آموزش‌هایی که توی سایت من منتشر می‌کنیم من علاوه بر این پنج قسمت دو تا قسمت دیگه بهش اضافه کردم، دوتا سریال جذاب و آموزشی که به نظر خودم مکمل بسیار، بسیار مهم و خوبی برای این قسمت‌هایی که شما بتونید به‌عنوان یک سئوکار حرفه‌ای پروژه‌های چند ده میلیونی بگیرید و درآمد خیلی خوبی رو داشته باشید که حالا در ادامه این مقاله من تک، تک این موارد رو بررسی می‌کنم و اینکه شما چطور می‌تونید از این قسمت‌ها استفاده کنید.

این محتوای سریالی برای چه افرادی مناسب است؟

خوب قبل از اینکه تک‌تک این موارد را بررسی کنیم من به یک نکته مهمی اشاره کنم که کل محتوای آموزشی و کل سریال‌های آموزشی که توی سایت من منتشر می‌کنیم مخصوص دودسته از افراد هست: دسته اول: افرادی هستند که اون موضوعی رو که مطرح می‌کنیم به‌عنوان‌مثال توی این مقاله سئو هست، می خوان سئو رو از صفر، صفر یاد بگیرند و به‌صورت حرفه‌ای یک مهارتی کسب کنند و یا مهارتی داشته باشند که بتونن ازش کسب درآمد کنند. دسته دوم: افرادی هستند که می خوان روی کلمه کلیدی اون صفحه یا کلمه کلیدی اون سریال آموزشی کار کنند و ببینند که دقیقاً توی صفحات گوگل، توی نتایج گوگل و الگوریتم‌های اون چه اتفاقاتی می افته که ما می تونیم اون کلمه کلیدی رو به صفحه اول و نتایج اول برسونیم. پس کل محتوای آموزشی از جمله این محتوایی که حالا در ادامه تک، تک قسمت هاش رو بهتون معرفی می‌کنم برای این دودسته از افراد توی سایت من منتشر میشه.

این صفحه شامل چه قسمت‌هایی است؟

خوب و اما بریم سراغ قسمت‌های مختلف این صفحه، توی این صفحه سئو ، قرار ما چه بخش‌هایی رو با هم بررسی کنیم و همین‌طور که گفتم یک سئوکار حرفه‌ای باید به چه قسمت‌هایی از این مبحث سئو که خوب بحث بسیار بزرگ و زیادی هست تسلط داشته باشه تا بتونه به‌صورت حرفه‌ای کار کند.

بخش اول: معرفی سریال آموزش سئو

همان‌طور که گفتم در بخش اول سریال آموزش سئو رو داریم که توی سریال از صفر، صفر به شما آموزش میدم که اگر بخواهید به‌عنوان یک سئوکار، به‌عنوان یک مشاور سئو و به‌عنوان کسی که می‌خواهد مشاوره بده و به انواع کسب‌وکارها کمک کنه که آمار بازدید سایت شون افزایش پیدا کنه و یا به‌صورت کلی سایت شون بهتر و بیشتر دیده بشه کامل توی این محتوای سریالی توضیح دادم که شما چطور می تونید این مباحث سئو رو به‌صورت کامل و دقیق یاد بگیرید. که موارد هم به این صورت مطرح شده که خوب سرفصل‌های بسیار زیادی رو برای این سریال در نظر گرفتم که از همان ابتدا اول بدونیم اصلاً سئو چی هست، سئو رو به‌صورت ساده که حالا چند تا تعریف براش هست ساده‌ترین تعریفش اینکه سئو یعنی اینکه بهتر و بیشتر دیده بشیم نسبت به رقبا و دیدگاه‌های مختلف دیگه ای در مورد سئو هست که کامل توی این محتوای سریالی به شما آموزش دادم، و هرآنچه که نیاز هست رو شما می‌تونید توی این محتوای سریالی یاد بگیرید

روش آموزش در این سریال آموزشی به چه صورتی است؟

یک نکته‌ای دیگه ای هم هست که توی کل محتواهایی که ما توی سایت من منتشر می‌کنیم این‌طور نیست که مثلاً مثل یک کتاب ۳۰۰ صفحه‌ای 400 صفحه‌ای بیاییم از اون ابتدا توضیح بدیم که الان این دقیقاً به چه درد می خوره، مثلاً توی مباحث سئو یک‌بخشی هست در مورد گوگل، خوب ما هم اینکه متوجه بشیم گوگل یک ابزاری که چند تا الگوریتم داره که بر اساس این الگوریتم‌ها داره کار می کنه کافیه، حالا بیاییم در مورد تاریخچه صحبت کنیم و کلی جزئیاتی که فقط دانش باشه و عملاً توی کار استفاده‌ای نداره ما توی این محتوای سریالی اصلاً بهش اشاره‌ای نمی‌کنیم. هرجایی که نیاز به توضیح بیشتر داره من سعی کردم توضیحات کاملش رو بدم و هرجایی که نیاز به سرچ کردن داره بهتون میگم که اینجا باید برید سرچ کنید دقیقاً و چیزهایی رو که نیاز دارید یاد بگیرید.

بهترین روش آموزش سئو ؟

به نظرم بعدازاین 10 الی ۱۳ سالی که تو این زمینه داریم کار می‌کنیم این بهترین روش آموزشی که شما می‌تونید یاد بگیرید یعنی اگر به یک موضوعی آشنا نیستید مثلاً الان می‌خواهیم مباحث سئو رو یاد بگیریم، اصلاً تابه‌حال اسمش رو هم نشنیدید و بخواهید یاد بگیرید، اگر زمان زیادی دارید می تونید خیلی، خیلی آروم دو سال، سه سال زمان بزارید و این سئو و همه مواردش رو به‌صورت کامل یاد بگیرید، ولی به نظر من شما می تونید توی مدت کوتاهی اون اصل مطلب اون موارد اصلی که واقعاً توی کار به درد می خوره و می تونید ازش استفاده کنید رو یاد بگیرید. پس توی این بخش اول که در ادامه همین صفحه می‌تونید قسمت‌های مختلف این سریال رو ببینید من کامل مباحث سئو رو بهتون آموزش دادم.

سریال سفر سئو در گوگل!

بخش دومی که برای این صفحه در نظر گرفتیم سریال سفر سئو در گوگل هست، اگر دنبال‌کننده سریال‌های آموزشی سایت من باشید می دونید که ما هر محتوایی که سفر مون در گوگل باشه دقیقاً داریم روی اون کلمه کلیدی کار می‌کنیم، از همان ابتدا وقتی یک صفحه زده میشه، از همون صفر، صفر چه‌کارهایی رو انجام می‌دیم. که این مسیر رو تشبیه کردم به یک سفر، مثلاً نتایج صدم، دویستم و اون آخر، آخرها هستیم چه اتفاقاتی می افته که روی کلمات سخت و پر رقابتی مثل سئو بتونیم بیاییم رتبه‌های خوبی بگیریم، به صفحه سوم، دوم و به صفحه اول برسیم. که تو این محتوای آموزشی من سعی کردم هر کاری رو یعنی دقیقاً تاریخ هر روز را باز می‌کنم که امروز الان برای این صفحه این کار رو انجام دادم، در کنار این صفحه چه‌کارهای دیگه ای انجام دادم، آیا محتوای جدیدی به این صفحه اضافه شد؟ آیا محتوای مادر، فرزندی ایجاد کردم، اگر دنبال کننده سریال‌ها باشید این مفهوم مادر،فرزندی باهاش آشنا هستید، آیا مطلب جدیدی رو برای این صفحه که کمک‌کننده این صفحه باشه زدم یا نه، در کل هر کاری رو که روی سایت انجام میدم دقیقاً به شما توضیح دادم که شما هم بتونید یک کلمه سخت و پررقابت رو چطور میشه، چه مراحلی را باید انجام بدیم، چه‌کارهایی قبل و بعدش نیاز هست که بتونیم نتیجه خوبی ازش بگیریم.

چگونه کلمات کلیدی سخت و پررقابت را به صفحه اول گوگل برسونیم؟

نکته مهم دیگه ای که داره توی این سریال و چند تا سریال دیگه ای که از توی سایت من کلمات شون واقعاً سخت و پررقابت هستند، مثل کسب‌ و کار اینترنتی، فروشگاه اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ ، طراحی سایت این‌ها کلماتی هستند که ما سفر مون در گوگل رو کامل به شما ارائه کردیم در قسمت‌های مختلف. این محتوا کمک دیگه ای که به شما می کنه اینکه وقتی شما روی کلمه سخت و پر رقابتی مثل این کلماتی که گفتم بتونید رتبه خوبی بگیریم حالا برا سایت خودتون یا سایت مشتری، اول اینکه میتونه بهترین رزومه کاری برای شما باشه و دوم اینکه شما دیگه ترستون از این رسیدن به صفحه اول و رتبه‌های خوب گرفتن به طور کامل ریخته میشه و اصلاً دیگه هیچ ترس و نگرانی ندارید که الان این کلمه خیلی رقابتی، این کلمه خیلی سخته، دیگه فکر نمی‌کنم توی حوزه سئو و دیجیتال مارکتینگ کلمات سخت‌تر از این کلماتی که من انتخاب کردم و دارم به شما آموزش میدم که میگم می خوام این کلمات رو بیاریم به نتایج اول گوگل برسونیم، سخت‌تر از این کلمات فکر نمی‌کنم باشه مگر اینکه توی یک حوزه خاصی باشه.

هدف کلی ما در این سریال آموزشی؟

پس کل هدفی که ما توی این محتواهای سریالی که در کل، سفر مون در گوگل اینکه شما بتونید راه و روش رسیدن یک کلمه سخت و پررقابت به نتایج بهتر گوگل، حالا اوایلش نمیگیم همین‌الان شروع کنیم و فردا، پس‌فردا بیاییم برسیم خط یک نه، الان مثلاً اگر رتبمون توی صفحه دهم گوگل، چه اتفاقی می‌افته که بیاد برسه به صفحه پنجم، چه اتفاقی می افته بیاد برسه به صفحه چهارم بینید توی این مدتی که حالا من تجربه کردم توی سریال‌های دیگه می تونید ببینید از موقعی که یک صفحه به‌تازگی زده میشه عملاً خوب هیچ رتبه‌ای نداره مثلاً توی صفحه دهم هست، از صفحه دهم تا اومدن به صفحه پنجم خیلی سریع اتفاق میفته، البته نکاتی که میگم رعایت کنید خیلی سریع اتفاق می افته، ممکنه برام خیلی‌ها حتی پس رفت هم داشته باشه، مثلاً از ده تابشه مثلاً صفحه ۱۲ صفحه ۱۳ و همین‌طور عقب هم بره، ولی اگر طبق این روالی که من توی سفرهای در گوگلی که حالا توی قسمت‌های مختلف سایت منتشر کردم رعایت کنید که دقیقاً توی این محتوای سریالی هم که مربوط به سئو هست، همین کار را انجام می‌دیم، شما می تونید از صفحه دهم تا پنجم خیلی سریع‌تر بیاید، پنجم تا رسیدن به صفحه اول یک سری‌کارهای جذاب دیگه ای که من واقعاً به این زمینه علاقه دارم اتفاق می افته که اینا رو می‌خواهیم توی این محتوای سریالی و توی این بخش از صفحه سئوی که در ادامه همین صفحه می‌تونید ببینید باهم بررسی کنیم و یک نتیجه خیلی خوب و تأثیرگذار رو بگیریم.

بخش سوم: سوالات رایج!

بخش سومی که برای این صفحه در نظر گرفتیم قسمت سؤالات رایجی هست که توی زمینه سئو پرسیده میشه این بخش با این هدف طراحی شد که بیام رایج‌ترین و پرتکرارترین سؤالات شما رو حالا به‌صورت ویدئویی یا به‌صورت صوتی یا به‌صورت متنی پاسخ بدم. و یک درخواست دیگه ای هم دارم برای عزیزانی که علاقه‌مند به مباحث سئو هستن و دنبال‌کننده من تو این صفحه هستند اینکه سؤالاتی که پرسیده میشه من برای هر سؤال یک صفحه ایجاد می‌کنم که پایین اون صفحه قسمت نظرات هست و هدف نهایم از این بخش که قرار دادم توی این صفحه این بود که اگر مثلاً من به یک سؤال رایجی دارم پاسخ میدم توی محتوای ویدئویی یا متنی یا هر فرمت دیگه ای ارائه میشه، یک‌صفحه‌ای در نهایت طراحی میشه که پایین اون صفحه یک قسمت نظرات داره که با هم دیگه در تعامل باشیم، یعنی من توی همه محتوای سریالی اشاره می‌کنم که اگر بخواهیم یک محتوای خیلی خوب و جذابی داشته باشیم اینکه همه با هم در تعامل باشیم تا بتونیم یک محتوای باکیفیت‌تر تولید کنیم.

چگونه همه سوالات و نگرانی‌ها رو برطرف کنیم؟

پس درخواستم از دوستانی که همراه ما هستند توی این بخش اینکه همه با هم در تعامل باشیم یعنی بیان دوستان نظراتشون رو بدن بقیه اگر نظری روی نظر دوستان دارن بگن که با هم یک تعامل این شکلی داشته باشیم تا بتونیم بهترین محتوا رو به شما ارائه کنیم و خوبی دیگه ای که این کار داره ممکن سؤالات دیگه ای پیش بیاد که حالا دوستان دیگه ای که اطلاعاتی در این زمینه دارند، اطلاعاتشون رو در اختیارتون قرار بدن و یا اگر سؤالی پیش اومد که در نهایت به جوابی نرسید من بتونم برا اون سؤالی که براتون پیش اومده یک محتوای جدید تولید کنم که جواب همه سؤالات تون، توی مباحث سئو گرفته بشه و بتونید کامل سؤالات تون رو توی این قسمت برطرف کنید.

بخش چهارم: محصولات آموزشی سئو

بخش چهارم: موضوع دیگه که برای این صفحه در نظر گرفتم، بخش محصولات آموزشی سئو سایت هست که این محصولاتی که تو این قسمت بهتون ارائه می‌کنم سعی کردم محتوایی رو در قالب یک محصول به شما ارائه کنم که واقعاً کاربردی باشه و شما ارزش اون محصول رو چندین برابر یعنی اگر n تومان هزینه می‌کنید برای محصول، چندین برابر توی کسب‌وکار خودتون، وب‌سایت خودتون یا وب‌سایت مشتری تون براتون بازگشت هزینه داشته باشه، یعنی کل محصولاتی که مربوط به مباحث سئو هست و ما منتشر می‌کنیم همه به‌صورت کاملاً کاربردی و عملی هستن و بیشتر سعی می‌کنم در قالب یک چک‌لیست باشه.

چگونه محصولات آموزشی تولید کنیم؟

ببینید سئو یک حالتی داره که شما اول باید یک سری مفاهیم و اطلاعات رو یاد بگیرید بعد بیاید اون موارد اصلی و چهارچوب اصلی سئو رو یاد بگیرید بعد اینها رو مدام آپدیت کنید. من توی این بخش اول که دانش و اون چهارچوب کلی هست رو توی دوتا سریال قبلی که بهتون معرفی کردم کامل توضیح دادم و توی محصولات آموزشی که بهتون ارائه می‌کنم نکات کاربردی‌تری رو در قالب یک چک‌لیست که خوب نیازمند این است که شما به مباحث پایه‌ای و مفهومی سئو کاملاً آشنا باشید. حالا نمونه‌هایش رو اگر بخوام بهتون بگم که توی قسمت‌های سریال آموزش سئو یا سریال سفر سئو در گوگل بهش اشاره می‌کنم که شما به‌عنوان یک سئوکار حرفه‌ای و به‌عنوان کسی که میخواد تو این زمینه به‌صورت حرفه‌ای کار کنه باید حتماً یک محصول، دوره و مطالبی که مربوط به اعضای ویژه سایت هستند رو که حالا در ادامه مقاله بهش اشاره می‌کنم باید داشته باشه.

چرا یک سئوکار باید محصولات آموزشی داشته باشد؟

یعنی یک سئوکار نمی تونه عملاً فقط دانش سئو رو داشته باشه، تجزیه تحلیل کنه درنهایت شما باید بتونید یک نمونه کاری برا خودتون داشته باشید که این نمونه کار شما میشه در وب‌سایت شما که این وب‌سایتتون میتونه مثلاً توی آموزش سئو باشه یا هر زمینه‌ای دیگه ای که علاقه دارید و می خواید که به‌عنوان یک سئوکار فعالیت کنید، شما یک سری محصولات آموزشی و دوره‌های آموزشی هم داشته باشید چون ناخودآگاه افراد مشتاق این هستند که الان شما که دارید این قدرت رتبه‌های سایتشون رو بهبود می‌دید، این‌قدر بهشون کمک می‌کنید که درآمدشون بیشتر بشه، چطور شما خودتون آموزش نمی‌دید یا دقیقاً چه‌کارهایی رو انجام می‌دید که بخشی از محتوا رو باید رایگان ارائه کنید و بخشی رو باید در قالب محصولات و دوره‌هایی که ارائه می‌کنید باشه.

چگونه محصولات آموزشی تولید کنیم؟

خوب حالا من چند تا از سرفصل‌هایی که توی محصولات آموزشی سئو سایت قرار بهتون ارائه کنم رو بهتون معرفی می‌کنم که بعد که روی همین صفحه منتشر شد شما میتونید به‌صورت کامل جزئیات بیشتر را ببینیم مواردی که خود من برای آموزش سئو سایت درنظرگرفتن همان‌طور که گفتم سعی می‌کنم موارد به‌صورت چک‌لیست وار، خیلی سریع و ساده شما به اون نتیجه نهایی برسید و هیچ‌گونه اطلاعات اضافی نداشته باشه. قسمت‌هایی از این محتوای آموزشی شامل:

  • ابزارهای سئو
  • تحقیق کلمات کلیدی
  • محتوانویسی
  • تبلیغ‌نویسی
  • رپورتاژ آگهی
  • انواع استراتژی‌های سئو
  • و …

که در این قسمت یه توضیحات کلی در‌رابطه‌با این محصولات میدم و جزئیات بیشتر را صفحه خود محصول دادم، 1- قسمت‌هایی مربوط میشه به ری سرچ کردن کلمات کلیدی که خیلی، خیلی، خیلی مهم توی مباحث سئو که ما بتونیم کلمات کلیدی خوبی را پیدا کنیم. 2- بخش دیگه ای در مورد محتوانویسی، به نظر من هر سئو کاری، هرکسی که میخواد تو این زمینه به‌صورت حرفه‌ای و دقیق کار کنه باید بتونه یک محتوا رو حداقل برای خودش بنویسه. یا اگر بخواد محتوای نویسنده‌ای که می‌نویسه و به شمای سئوکار میدن بتونید این محتوا رو سئو کنید و حالا روی سایت خودتون یا مشتری بارگذاری کنید و این یکی از مهارت‌های پایه‌ای و اصلی هر سئو کاری هست. 3- در ادامه در مورد تبلیغ‌نویسی صحبت می‌کنیم که خوب یک سئوکار باید علاوه بر اینکه از تکنیک‌های سئو استفاده میکنه مهارت نوشتن متن‌های تبلیغاتی هم داشته باشه که کمک‌کننده هم خودش باشه که بتونه کارش رو سریع‌تر جمع کنه هم کمک‌کننده مشتری یا کارفرما که وقتی که ما در کنار هم این مهارت‌ها رو به‌صورت یک پکیج کامل داشته باشیم شما به‌عنوان حرفه‌ای‌ترین سئوکار شناخته میشید. یعنی یک سئوکار حرفه‌ای چیز خیلی عجیب غریبی نیست، یک فردی که همه مهارت‌ها رو به‌صورت کامل اطلاع داره در موردش و می‌تونه این‌ها رو عملی کنه که من توی این محصولات آموزشی سعی می‌کنم که به شما دقیقاً نمونه‌های عملی رو آموزش بدم که چطور بتونید توی کارتون استفاده کنید. 4- در ادامه در مورد رپورتاژ آگهی صحبت می‌کنیم موارد خیلی، خیلی زیادی هست که من چند تا از مهم‌ترین‌ها شو بهتون معرفی می‌کنم، در مورد استراتژی‌های تولید محتوا، در مورد تولید محتوای ویدئویی، متنی و صوتی که چه نکاتی رو باید رعایت کنیم صحبت می‌کنیم. 5- توی دسته‌بندی‌های مختلف ما انواع استراتژی‌ها رو داریم مثلاً سئو سایت فروشگاهی رو داریم، خدماتی رو داریم، آموزشی رو داریم و همه این موارد رو توی مباحث محصولات آموزشی سئو سایت به‌صورت کامل و جامع به شما عزیزان ارائه می‌کنیم.

بخش پنجم: خدمات تخصصی سئو

توی قسمت قبلی که در مورد محصولات آموزشی گفتم بعضی از این محصولات در قالب خدمات ارائه میشه یعنی شما توی محصولات آموزشی یک فایلی رو دریافت می‌کنید یا همان pdf دریافت می‌کنید، یک محصولی رو در نهایت دریافت می‌کنید، ولی بخش‌هایی از مباحث سئو هست که شما باید با اون تجربه خودتون با اون مهارتی که کسب کردید و مباحثی که یاد گرفتید رو در قالب خدمات ارائه کنید. نمونه خیلی، خیلی بارز و جذاب و از همه مهم‌تر اینکه خیلی خوب میتونه تو این زمینه درآمد داشته باشید خدمات مشاوره هست، یعنی شما میتونید مشاور یک وب‌سایت بشید که توی بحث سئو کامل بهش مشاوره بدید که الان چه صفحات هدفی رو تعیین کنه، چطور روی کلمات کلیدی کار کنه که بتونه رتبه بهتری بگیره. پس توی این بخش همهٔ خدمات مربوط به سئو رو ارائه کنیم که خوب بعضی از خدمات به‌صورت رایگان بهتون آموزش میدم که این یک خدمات رایگانی هست که شما می تونید ازش استفاده کنید طبیعتاً همون طور هم که توی محصولات آموزشی گفتم یک سئوکار حرفه‌ای باید در کنارش یک سری خدمات پولی هم داشته باشه که بتونه توی اون زمینه خیلی حرفه‌ای و دقیق کار کنه. پس توی این بخش ما کل خدمات تخصصی و کاربردی سئو رو به شما ارائه می‌کنیم.

بخش ششم: مطالب ویژه اعضای سایت

بخش ششمی که برای این صفحه در نظر گرفتم قسمتی است که مطالبی منتشر میشه که مخصوص اعضای ویژه سایت هست اگر شما می‌خواهید به‌عنوان یک سئوکار توی این زمینه به‌صورت حرفه‌ای کار کنید در کنار مواردی که قبلاً بهش اشاره کردم باید یک قسمتی رو داشته باشید که مطالبی منتشر کنید که مخصوص اعضای ویژه هستند که حالا یا اشتراک پولی از شما خریداری می‌کنند یا اینکه عضو سایت شما هستند که تو این قسمت من کل مواردی که همیشه در قالب حالا محتوایی که مخصوص اعضای ویژه هستند رو منتشر می‌کنم که هم به‌صورت رایگان هم به‌صورت اشتراک پولی که شما با این نوع محصولی که مربوط به مباحث سئو هست آشنا بشید و توی وب‌سایت خودتون یا کسب‌وکارهایی که قرار بهشون مشاوره بدید استفاده کنید که به‌عنوان یک سئوکار حرفه‌ای و دقیق شناخته بشید.

بخش هفتم: دوره‌های آنلاین سئو

بخش هفتمی که برای این صفحه در نظر گرفتم بخش دوره‌های جامع و کامل سئو هست که همان‌طور که خوب از اسمش پیداست توی این دوره‌ها کل مباحث به‌صورت کامل و جامع در اختیار افرادی که به این زمینه علاقه دارند قرار گرفته میشه و نکات بیشتر و با مثال‌های بیشتر و نمونه‌های بیشتری ارائه میشه، کل مواردی که توی قسمت‌های قبلی بهش اشاره کردم مخصوص افرادی بود که تو یک مورد خاصی مشکل داشتند یا توی یک مورد خاصی نیاز به یک خدمات و یا سرویسی از سئو نیاز داشتند که می تونند توی محصولات و یا خدمات سئو ازش استفاده کنند، ولی افرادی هستند که میخوان این پکیج رو به‌صورت کامل و جامع داشته باشند به همین منظور ما باید توی صفحه مون یک‌بخشی رو داشته باشیم به‌عنوان دوره‌های جامع و کامل و همین‌طور اگر شما می‌خواهید به‌عنوان یک سئوکار حرفه‌ای توی این زمینه کار کنید باید یک دوره جامع و کاملی توی این زمینه داشته باشید که همه اطلاعات رو به‌صورت کامل در قالب یک پکیج کامل و جامعی در اختیار کاربران قرار بده.

جمع‌بندی!

خوب امیدوارم اون انگیزه لازمی که برای شروع نیاز هست رو برای شما ایجاد کرده باشم که اگر علاقه‌مند به این مباحث جذاب و شیرین سئو هستید همین‌الان می تونید در ادامه این صفحه تک، تک این مواردی که بهتون اشاره کردم رو از آموزش‌های رایگان شروع کنید مباحث و کامل به‌صورت پایه‌ای و دقیق یاد بگیرید و در ادامه می‌تونید از محصولات و خدمات و دوره‌هایی که برای شما در نظر گرفتیم استفاده کنید و به‌عنوان یک سئوکار حرفه‌ای توی این زمینه شروع به فعالیت کنید و درآمد کسب کنید موفق و پیروز باشید.

داستان این صفحه از 2 خرداد 1400 شروع میشه! …

این تاریخ (2 خرداد 1400) تاریخی است که بخش ادمین سایت بود، ولی ایده این صفحه و محتوایی که در اون قرار دادم در تاریخ 17 اسفند 1399 بود چون در این تاریخ صفحه مشاوره سئو زدم و بعد اون این دسته‌بندی رو ایجاد کردم، خوب اولین موضوعی جالبی که باید براتون تعریف کنم اینه که این صفحه یک برگه نیست و یک دسته‌بندی از مقالات هست، چون اون اوایل کار دیدگاهم این بود که اگر کلمه سختی مثل همین کلمه سئو رو روی دسته‌بندی بیارم بالا رتبه بهتری می گیره (که خوب دیدگاه درستی نیست!) و تصمیم داشتم که همه سؤالات رایجی که در این زمینه هست رو در قالب ویدئو توضیح بدم و از این طریق روی این کلمه رتبه بگیرم.

داستان مادر فرزندی برای این صفحه!

خوب یه دیدگاه دیگه ای که قبلاً داشتم و تقریباً هم درست بود (از این لحاظ میگم تقریباً درسته، چون کامل پیاده‌سازی نشد!) برای کلمات کلیدی سخت و پررقابت باید صفحات فرزند ایجاد می‌شد تا به صفحه مادر کمک کنه که بهتر رتبه بگیره! خب اول بیایید بررسی کنیم که این صفحات فرزند و مادر دقیقاً چی هستند و چطور کار می‌کنند؟ همان‌طور که از اسمشون هم پیداست معمولاً صفحه مادر باید کامل‌تر و جامع‌تر از صفحات فرزند باشه با همین روش این صفحه رو صفحه مادر کردم و بعد از اون شروع کردم به سرچ کردن و پیداکردن کلمات کلیدی هم معنی و بلندتر (long tail keywords) و همین‌طور کلمات هم خانواده (lsi keywords) که سرچ بیشتری دارند و برای هرکدام از این کلمه‌ها یک صفحه بزنم و مطلب بنویسیم براشون، این صفحاتی که کلمه کلیدی‌شون جز کلمات هم خانواده یا هم معنی کلمه کلیدی اصلی هستند صفحات فرزند میشن که کمک می‌کنند به صفحه مادر برای رتبه گرفتن بهتر! خب حالا شاید براتون این سؤال پیش اومده این کلمات چی هستند و چطور پیدا میشن؟

کلمات دم‌دراز (long tail keywords) چی هستند؟

دررابطه‌با این نوع کلمات و روش پیداکردن آنها در سریال آموزش سئو کامل و جامع توضیح دادم ولی اینجا هم یه اشاره‌ای می‌کنم، خب این کلمات همان‌طور که از اسمشون هم پیداست کلماتی هستند که نسبت به کلمه کلیدی اصلی بلندتر هستند یعنی اگر کلمه کلیدی اصلی یک کلمه باشد کلمات دم‌دراز یا لانگ تیل کیوردها چند کلمه هستند، مثلاً همین کلمه سئو (کلمه کلیدی اصلی) و کلمات آموزش سئو – سئوکار – متخصص سئو – سئو در اصفهان و … کلمات دم‌دراز به‌حساب می‌آیند، توضیحات کامل‌تر و دقیق‌تر با مثال‌های بیشتر در سریال آموزش سئو کامل توضیح دادم.