قسمت 8 سریال آموزش طراحی سایت

قسمت هشتم سریال آموزش طراحی سایت

2 دقیقه
855
3 امتیاز

در این قسمت در مورد موضوع بسیار، بسیار مهم باورها صحبت می‌کنیم که دقیقا باور چیه؟ انواع آنها رو با هم شناسایی می‌کنیم و از همه مهم‌تر اینکه چطور میتونیم از باورها برای رشد و پیشرفت خودمون استفاده کنیم؟!

بروزرسانی: 2 سال
۰

قسمت هشتم + تمرین عملی

سلام به همه همراهان عزیز به قسمت هشتم سریال آموزش طراحی سایت خوش اومدید در این قسمت می‌خواهیم موضوع باورها رو با هم بررسی کنیم که دقیقا باور چیه؟ به همراه یک تمرین عملی بسیار مهم و کاربردی! پیشنهاد می‌کنم ویدیو زیر رو حداقل ۵ بار با دقت ببینید!

زمان: ۲۶ دقیقه و ۳ ثانیه
حجم فایل: ۷۹ مگابایت

اگر ویدیو بالا رو مشاهده نکردید، متن ویدیو رو از این قسمت مطالعه کنید: به نام خدا عرض سلام و ادب خدمت همهٔ همراهان عزیز سلمان غلامی هستم و به یکی دیگر از قسمت‌های سریال آموزش ساختن سایت خوش آمدید توی این قسمت می‌خواهیم دررابطه‌با موضوع باورها صحبت کنیم باورها یک موضوع بسیار، بسیار مهمیه که در حین این دوره و حین این سریالی که هر قسمتیش منتشر میشه من سعی می‌کنم کاملاً آگاهانه یه سری باورهای کمک‌کننده‌ای رو به شما بدم که در حین این مسیری که با هم میخوایم بریم یک سایتی رو طراحی کنیم خیلی، خیلی توی کار میتونه بهتون کمک کنه.

موضوع باورها یک موضوع بسیار مهمی!

توی این قسمت می خوایم دررابطه‌با مفهوم کلی باورها صحبت کنیم و نمیخوام خیلی عمیق وارد این موضوع بشم چون یک موضوع بسیار، بسیار گسترده‌ای و فکر می‌کنم که بیش از ۷ الی ۸ سال هست که دارم روی این موضوع کار می‌کنم دوره‌های مختلفی رو رفتم و فقط می خوام بهتون بگم که الان این موضوع باورها یک موضوع بسیار مهمی مخصوصاً برای افرادی که می خوان برای خودشون یه کار اینترنتی کنند و یا یک حرفه‌ای رو یاد بگیرند و از همین ابتدا ما باید با این مفهوم کلیه باورها آشنا بشیم که در حین کار هر جای تأکید کردم که این میتونه یک باور کمک‌کننده باشه این توی روند کار توی پیشرفت کار میتونه بهمون کمک کنه با این موضوع آشنا باشید پس کل موضوع صحبت مون توی این قسمت دررابطه‌با مفهوم باورهاست.

ارتباط عملکرد مغز با باورها!

خوب اگر دنبال‌کننده قسمت‌های قبلی مخصوصاً قسمت فکر می‌کنم حرف ۶ و ۷ بود دررابطه‌با عملکرد مغز صحبت کردیم که مغز اطلاعاتی رو که می گیره چطور ذخیره میکنه و چطور پردازش شون میکنه گفتم که ما اطلاعات رو چطور می‌گیریم از ورودی‌های بدن مون، بدن مون کلاً ورودی هاش چی هستن؟ یا دیدن یا شنیدن یا کلاً حس‌های لامسه است که ما از این طریق یه سری اطلاعات رو به شکل‌های مختلف وارد مغزمون می‌کنیم این جا یک پرانتز باز کنم ببینید وقتی که دررابطه‌با عملکرد مغز دررابطه‌با باورها دررابطه‌با یه سری مهارت‌هایی که توی وجود هر فردی هست و اون مهارت‌ها میخواد تغییر کنه نیازمند اینکه ما بارهاوبارها و بارها این موضوع رو تکرار کنیم.

دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.