معمولا صفحات هدف و صفحات اصلی وبسایتهای شرکتی را خود کارفرما تعیین میکند، علاوه بر این صفحات، هر وبسایت شرکتی ۲ تا صفحه مهم دارد که پایه و اساس وبسایتهای شرکتی هستند که در این صفحه این صفحه را بهصورت کامل و دقیق بررسی خواهیم کرد که شما قبل از طراحی سایت شرکتی دقیقا چه نکاتی ا باید بدانید!
قسمت اول
قبل از طراحی سایت شرکتی باید بدانید که این وبسایتها ۲ تا صفحه مهم و کلیدی دارند که در ویدئو زیر کامل و جامع این دوتا صفحه رو بررسی کردم که شما بهعنوان کارفرما قبل از طراحی چه نکاتی را باید رعایت کنید!
به نام خدا عرض سلام و ادب خدمت همهٔ همراهان عزیز سلمان غلامی هستم و توی این قسمت میخواهیم باهم بررسی کنیم که برای طراحی وبسایتهای اختصاصی و شرکتی دقیقاً بهعنوان کارفرما قبل طراحی سایت باید چه نکتههایی رو بدونیم که بعداً به مشکلی بر نخوریم، خوب همانطور که گفتم وبسایت اختصاصی و شرکتی جزء اون دسته وبسایتهایی هستند که صفحات اصلی و صفحات هدفشون رو شمای کارفرمان تعیین میکنید.
طراحی سایت شرکتی مناسب چه افرادی است؟
معمولاً سایتهای شرکتی و اختصاصی جزء اون دسته از وبسایتهایی هستند که صفحات اصلی و صفحات هدفشون رو شمای کارفرما تعیین میکنید ولی علاوه بر این صفحات من توی این قسمت میخوام ۲ تا از صفحات بسیار مهم و کاربردی که ساختار اصلی یک وبسایت شرکتی و اختصاصی رو تشکیل میده کامل براتون توضیح بدم که دقیقاً این صفحاتی هستند و چطور باید پیادهسازی بشن که در نهایت به وبسایت ما کمک کنند. پس اگر جزء اون دسته افرادی هستید که الان در حال حاضر صاحب یک شرکت هستید یا اینکه توی حوزه خاصی دارید فعالیت میکنید و میخواهید یک وبسایت درست و اصولی برای خودتون داشته باشید در ادامه این قسمت با من همراه باشید که ببینیم این صفحات مهمی که در موردشون صحبت میکنیم دقیقاً باید چطور پیادهسازی بشن و چه نکتههای مهمی رو قبل طراحی سایت بدونیم.
در طراحی سایت شرکتی چه صفحاتی رو شما تعیین میکنید؟
یعنی نسبت به حوزه فعالیتتون و زمینهای که الان دارید فعالیت میکنید یک سری موارد هستند که برای شما اهمیت بالایی دارند یا حاشیه سود خوبی دارند، محصولات خیلی خوبی تو اون زمینه دارید یا در کل میخواهید که روی این نوع خدمات و محصولات برند بشید و بهتر و بیشتر دیده بشید، خوب این صفحات برای اینکه ما بتونیم بهدرستی طراحی و پیادهسازی کنیم ویک استراتژی خیلی خوب و منظم برای این صفحات طراحی کنیم با هم، نیازمند اینکه با حوزه کاری شما، وبسایتی که قرار طراحی کنید دقیقا بدونیم که چه محصولات و چه خدماتی رو قرار ارائه کنید، و بعد از اینکه با این حوزه کاری شما آشنا شدیم میتونیم که یک استراتژی خیلی خوبی رو برای وبسایت شما طراحی و پیادهسازی کنیم. ولی علاوه بر اینها من همانطور که گفتم می خوام تو این قسمت دو تا از صفحات بسیار مهم و کاربردی که ساختار اصلی یک وبسایت شرکتی و اختصاصی رو تشکیل میده رو کامل با هم بررسی کنیم که دقیقاً این صفحات مهم باید چطور پیادهسازی بشن و چه استانداردهایی رو باید برای طراحی سایت شرکتی رعایت کنیم.
کاغذ خودکار رو بردارید تا شروع کنیم!
همینالان ازتون می خوام که یک کاغذ خودکار بردارید یا اینکه فایل ورد روی سیستمتون باز کنید تک، تک نکتههایی رو که میگم یادداشت کنید که پایان همین قسمت بتونیم یک داکیومنت خیلی خوب برای طراحی سایت شرکتی و اختصاصی داشته باشیم که اگر صاحب یک شرکت هستید یا اینکه توی زمینه خاصی دارید فعالیت میکنید یک داکیومنت خیلی خوب از کسب و کارتون داشته باشید و بتونید خیلی راحتتر این رو به طراح سایت انتقال بدید و همه چیز واضح و مشخص باشه الان ما چه انتظاری باید از طراح داشته باشیم که این وبسایت رو با این استانداردها و چهارچوبی که بهش میدیم دقیقاً همینطور طراحی کنه، علاوه بر این نکتهها نکتههای مهم دیگه ای هم هست که در ادامه این صفحه متوجه میشید که این داکیومنت نوشتن اولیه و دونستن اطلاعاتی که قبل طراحی سایت باید بدونید رو چقدر میتونه روی سایت شما و پیشرفت اون کسبوکاری که میخواهید آنلاینش کنید تأثیر گذاره!
اصطلاحاتی که شما بهعنوان کارفرما قبل از طراحی بدونید!
خوب قبل از اینکه بریم صفحات باهم بررسی کنیم من یک سری اصطلاحاتی رو که از دید من طراح سایت هست رو می خوام کامل براتون توضیح بدم که دیدگاهها مون نزدیک به هم بشه و منظورم مثلاً از استراتژی چیه؟ تعیین هدف چه؟ و نکتههایی که حالا در ادامه میگم دقیقاً منظورم چیه و شما بهعنوان کارفرما دیدگاه من طراح سایت رو بدونید که دقیقاً قرار چه کاری رو انجام بدیم و در نهایت چطور این استراتژی رو برای خودمون طراحی و پیادهسازی کنیم.
مورد اول
منظور از استراتژی کاری چیست؟
منظور من از استراتژی بهعنوان طراح سایت اینکه ما یک داکیومنت و یک اطلاعات اولیهای برای وبسایت خودمون داشته باشیم که بتونیم برتری داشته باشیم نسبت به رقیبهای اصلی که الان وجود دارند اگر خود کلمه استراتژی هم سرچ کنید معنی لغویش دقیقاً همینه، مثلاً استراتژی در جنگ ، یعنی جوری ما نیرو و یا مهره هامون رو بچینیم که نسبت به دشمن برتری داشته باشیم حالا توی اصطلاح طراحی سایت وقتی که ما منظور مون از استراتژی و وقتی کلمه استراتژی رو به کار میبریم هدفمون اینکه همان ابتدای کار یک سری اطلاعات و داکیومنتی داشته باشیم که نسبت به رقیب مون برتری داشته باشیم و البته منظور من از برتری این نیست که الان بیاییم رقیب هامون رو تخریب کنیم و از کارهای غیراستاندارد استفاده کنیم که بتونه این برتری ما رو ثابت کنه.
چگونه استراتژی مناسبی نسبت به رقیبان داشته باشیم؟
ما برای اینکه بتونیم برتری نسبت به رقیب مون داشته باشیم باید یک مزیت رقابتی خیلی خوبی توی کسبوکار مون توی حوزه فعالیت مون پیدا کنیم که کسی توانایی رقابت با این مزیت رقابتی رو نداشته باشه که حالا در ادامه میگم چطور باید یک مزیت رقابتی خیلی خوب برای خودتون پیدا کنید. پس اولین نکته اینکه منظور من از استراتژی اینکه ما طوری عمل کنیم که نسبت به رقیب هامون برتری داشته باشیم.
مورد دوم
منظور از هدف پروژه چیست؟
منظورمون از هدف پروژه خوب حالا شاید خیلی کلیشهای باشه و بدونید که دقیقاً منظورمون از هدف پروژه چیه؟ ولی همانطور که گفتم می خوام دیدگاه من طراح سایت از این کلماتی که استفاده میکنم رو بدونید تا باهم یک دیدگاه داشته باشیم و دقیقاً منظور همدیگه رو متوجه بشیم. منظور من از هدف پروژه اینکه شما الان فرض کنید که وبسایت تون توی بهترین حالت طراحی و پیادهسازی شده هر چیزی که مد نظرتون بوده هم از نظر طراحی هم از نظر صفحات هدفی که مد نظرتون بوده و هر چیزی که توی یک وبسایت درست و اصولی نیاز هست، طراحی و پیادهسازی شده، بعد بیایید جلوش ببینید که دقیقاً الان این وبسایت قرار چه کاری رو انجام بده، یعنی الان وبسایت شما توی بهترین حالت طراحی شده در نهایت قرار چه اتفاقی به افته. منظور من دقیقاً از هدف پروژه اینکه شما بعد از اینکه سایتتون طراحی و پیادهسازی شد دقیقاً براش چه اتفاق میافته، حالا نمونههایی از هدف پروژه اینکه من حالا ایدههایی بهش اشاره میکنم که باز بیشتر این موضوعات شفافتر بشه و دیدگاهها مون نزدیک به هم بشه.
برخی از مهمترین اهداف مشتریان و کارفرمایان!
بعضی از مشتریان هستند که هدفشون اینکه خوب بیشتر محصولات و خدماتی که دارند رو بیشتر بفروشن یا هدفشون اینکه الان شرکتی که هستند یا توی زمینه خاصی که دارند فعالیت میکنند روی بحث برندینگ و بیشتر دیدهشدن کار کنند یعنی الان توی یک زمینه بسیار فعالیت میکنند، میخوان که سر زبانها باشند و بیشتر دیده بشن. هدف بعدی اینکه بیان توی نتایج اول گوگل دیده بشن یعنی الان وب سایتشون طراحی شده و هدفشون اینکه بیان توی نتایج اول دیده بشن و از اون طرف خوب مشتریان زیادی رو هم داشته باشند و هدفهای زیادی رو دیگه نسبت به حوزه کاری شما میشه تعیین کرد که خود نیازمند اینکه با اون زمینه فعالیت شما بهصورت کامل آشنا بشیم که من برای تعیین هدف پروژه توی وبسایتهای شرکتی و اختصاصی ۳۰ تا سؤال بسیار مهم و کلیدی رو طراحی کردم که وقتی میخوایم هدف اصلی پروژه رو تعیین کنیم دقیقاً باید این سؤالات رو توی جلسه آنلاین با هم بررسی کنیم که اون هدف نهایی برسیم.
قسمت دوم
در این قسمت صفحات مهمی که پایه و اساس سایت شرکتی هستند رو توضیح دادم که شما قبل از طراحی وب سایت شرکتی باید بدونید این صفحات صفحه اصلی و صفحه درباره ما هستند!
و اما بریم سراغ اون دوتا صفحه مهمی که ابتدا ویدئو بهش اشاره کردم و گفتم که ساختار اصلی وبسایت شما رو تشکیل میده اون صفحاتی که صفحه اصلی هست و یکی صفحه درباره ما، توی نگاه اول وقتی در مورد این دو تا صفحه صحبت میشه میگن خوب این یک چیز طبیعیه توی هر وبسایتی ما یک صفحه اصلی داریم یک صفحه درباره ما الان چه نیازی هست که اینقدر تاکید باید روش بشه و آیا مثلاً فرقی میکنه با صفحات دیگه و اینجور سؤالات!
چرا در طراحی سایت شرکتی صفحات هدف مهم هستند؟
باید بگم که بله توی نگاه اول اینطوری که هر وبسایتی یک صفحه اصلی داره و یک صفحه درباره ما، ولی توی سایتهای شرکتی و اختصاصی مخصوصاً توی این حوزه باید صفحه اصلی و صفحه درباره ما از همان ابتدا طبق همان روندی که گفتم یعنی اول هدف پروژه، بازار هدفتون، اون مخاطبانی که قرار از سایتتون استفاده کنند، مزیت رقابتی تون طراحی و پیادهسازی بشه تا الان همهٔ مواردی که گفتم فقط در حد دانش بود الان اینکه ما چطور پیادهسازی کنیم این قسمت اصلی ویدئو هست که الان از تو می خوام توی همون کاغذ خودکار یا فایل وردی که با هم داشتیم این موارد که میگم رو بنویسید و دقیقاً ساختار صفحه رو بدونید که حالا نسبت به حوزه فعالیتتون و کاری که انجام میدید یک سری تغییر و تحولاتی انجام بدید و یک ساختار کلی دقیقاً مثل یک زمینه سادهای هست که یک نقشه کلی براش کشیده میشه و بعد شروع میکنند به پیادهسازی ما الان هم دقیقاً این نقشه رو بکشیم که بدونیم اگر مثلاً توی صفحه اصلی هدف نهایی پروژه برند شدن و بیشتر فروختن دقیقاً باید چه قسمتهایی رو توی این صفحات پیادهسازی کنیم.
کاغذ و خودکار بردارید تا شروع کنیم!
خوب الان توی همون کاغذ خودکار و فایل وردی که داشتید اول میخواهیم صفحه اصلی رو بررسی کنیم اولین که بالای کاغذ باید بنویسیم که هدف نهایی پروژه بیشتر دیدهشدن یا معروف شدن یا روی بحث برندینگ و بحث فروش هست یعنی ما الان توی این کل وبسایت بعد از اینکه وبسایت مون طراحی و پیادهسازی شد می خوایم دو تا اتفاقی برام به افته: ۱- بیشتر بفروشیم ۲- معروفتر بشیم
طراحی صفحات با هدف برند شدن و بیشتر فروختن!
پس این هدف نهایی که تویی همه صفحات باید استانداردها و چارچوب هاش باید رعایت بشه مورد بعدی توی صفحه اصلی ببینید وقتی که ما هدمون برند شدن و فروختن باید توی قسمتهای مختلف این موارد رو پیادهسازی کنیم که البته توی مشاورههایی که برای طراحی سایت داریم دقیقاً من نمونه واقعی از پروژه رو بهتون نمایش میدم که الان منظورم از این قسمت چیه؟ که شما باید چه مواردی رو رعایت کنید
قسمت آخر
و اما قسمت آخر استراتژی مناسب برای طراحی سایت شرکتی در ویدیو زیر کامل توضیح دادم و امیدوارم که بعد از نگاه کردن قسمت آخر همه نکات لازم را برای سایت شرکتی متوجه شوید!
اگر ویدئو بالا رو مشاهده نکردید متن ویدئو رو از این قسمت مطالعه کنید: در این بخش آخر باید جواب این سؤال بسیار، بسیار مهم و کلیدی رو بدیم، اون هم اینکه چرا شما رو باید انتخاب کنند یعنی الان یکروالی که داشتیم اینطوری بود اول مشتری عادی اومد منو رو دید با حوزه کاری مون آشنا شد بعد یکم توضیح دادیم در مورد اینکه میتونیم چطور بهش کمک کنیم پیشنهادهای ویژه و بسیار خاصی رو دادیم.
چرا باید افراد شما رو انتخاب کنن؟
الان میخواد بین این دودل که چرا شما رو انتخاب کنه رقیبهای دیگه ای هم وجود داره که این برمیگرده توی صفحه درباره ما که توی درباره ما من کامل در رابطه باهاش صحبت میکنم این قسمت یکبخشی از صفحه درباره ما هست که البته مهمترین قسمت صفحه درباره ما که حالا در ادامه میگم، صفحه درباره ما چطور هست، پس شما توی قسمت بعدی که الان روی کاغذ یا فایل ورد دارید مینویسید این بخش، بخشی از صفحه درباره ما هست که باید جواب این سؤال کلیدی رو بدیم که چرا ما رو انتخاب کنند بهعنوان اینکه حالا از محصولات و خدمات مون استفاده کنند.
چگونه مزیت رقابتی خوب برای خودمون انتخاب کنیم؟
و اما قسمت بعدی که توی صفحه اصلی داریم قسمت مزیتهای رقابتی هست: در مورد مزیتهای رقابتی توی قسمتهای قبلی همین قسمت صحبت کردم در موردش که دقیقاً چیه و باید چطور پیادهسازی بشه، الان چرا مزیت رقابت رو میاریم اگر یادتون باشه ما گفتیم که زمانی از مزیت رقابتی استفاده میکنیم که الان مشتری و بازدیدکننده بین انتخاب کردن یک فردی برای استفاده کردن از محصولات و خدمات دودل و یا دوباره همون میز مناقصه رو یادتون بیاد که گفتم ۴ الی ۵ نفر نشستین الان یک نفر قرار انتخاب بشه این مزیت رقابتی هست که به شما کمک میکنه اینجا کاربر تبدیل بشه از بازدیدکننده عادی تبدیل بشه به یک مشتری دائمی و یا حتی شما رو پیشنهاد بده به افراد دیگه.
دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!
در این مطلب همه مراحل ساخت سایت رایگان در گوگل را بهصورت ویدئویی یاد خواهید گرفت! google sites یکی از محصولات گوگل هست که هاست و دامنه رایگان در اختیار کاربران قرار میده تا بتونن…
طراحی سایت اصفهان به همراه مشاوره رایگان قبل از طراحی که در این مشاوره با شما کارفرمای عزیز بررسی میکنیم که وبسایتتان باید چه ویژگیهایی داشته باشه که برای شما درآمد ایجاد کنه و همچنین…
بهترین شرکت طراحی سایت را باید چطور انتخاب کنیم؟ در این مطلب ۱۰ شرکت برتر طراحی سایت را با ۵ معیار مهم و قابل اندازه گیری بررسی کردیم و در پایان بهترین شرکت رو معرفی…