جالبه بدونید 95% از افراد از این مهارتها استفاده نمیکنند!
همه اینها توی وجود همهٔ آدمها بهصورت کاملاً غیرارادی. چون این یک سری اطلاعات و دانش اولیه نیاز داشته که توی قسمتی از مغز ذخیره شده و بهصورت کاملاً غیرارادی ما داریم ازش استفاده میکنیم و یک نکته خیلی، خیلی جالب بهتون بگم بین ۹۵ درصد تا ۹۷ درصد از آدمها حتی برای یکبار از این مهارت، از این قدرت و از این توانمندی که توی وجودشون هست هیچ موقع استفاده نمیکنند و میمیرد یعنی یکبار هم نمیشه که بگه خوب مثلاً ما این مهارت رو توی وجود مون هست یعنی ما توانایی این رو داریم که یک سری اطلاعات رو بگیریم، تبدیل کنیم به مهارت و مهارت ناخودآگاه بهصورت کاملاً غیرارادی اینها رو انجام بده، حتی بهش فکر هم نمیکنیم چه برسه در موردش یک اقدامی برداریم.
مهارت نرم چیست؟ و چه تاثیر مهمی در کسب و کارمون دارد؟
توی این سریال و توی فصل اول کل هدف من اینکه اطلاعات و دانشی که بهتون میدم رو تبدیل کنیم به مهارت و دیگه وقتی تبدیل میشه به مهارت کاملاً غیرارادی، دیگه نگران این نیستیم که الان یادمون بره، برای این ایده جدید به این مشکل برخوردیم چهکار کنیم و کلی داستان دیگه، پس بازهم تاکید میکنم هر قسمتی که توی فصل اول منتشر میشه بارهاوبارها ببینید چون مهارتهایی رو شما دارید یاد میگیرید که ما اسمش رو گذاشتن مهارتهای نرم که هر کارآفرین هر فرد موفقی که الان از هر لحاظی بینیاز هستند چه از لحاظ ثروت، چه از لحاظ کار، از هر لحاظی که فکر کنند روی این مهارتهای نرم و مهارت اصلی خودشون کارکردن و خوب متأسفانه در مورد این زمینه، دانشهای خیلی، خیلی زیادی هست و حالا چرا میگم متأسفانه چون که اگر ما بریم به افتیم تو یک تلهای بهعنوان تله آموزش که همون طور که توی مقاله معرفی هم گفتم تلههای بسیار زیادی هست که ممکنه یک فرد کارآفرین توش به افته یکی از اون تلهها، تله آموزش هست یعنی چی؟
مهارتهایمون فقط کافی یکبار فعال کنیم!
یعنی مثلا یک موضوعی رو ما الان متوجه شدیم یعنی ما میگیم که توی وجودم یک قسمتی هست که می تونیم اطلاعات رو تبدیل کنیم به مهارت اونجا ذخیره بشه برا همیشه، بعد این توانمندی هم داره که اضافه کنم که یکبار که این اتفاق به افته برای همیشه هست یعنی وقتی که یک فردی به دنیا میاد یک آدمی به دنیا میاد بهمحض اینکه به دنیا میاد بهصورت پیشفرض همه این توانمندیها توی وجودش فعال هستند اینکه حالا چقدر ازش استفاده میکنه و چطور استفاده میکنه بستگی داره به خودش و از همه مهمتر بستگی داره به ورودیهایی که می گیره خوب بحث ورودیهایی که می گیره یک بحث کاملاً مفصل و کاملاً مهم و حیاتی برای یک فردی که میخواد یک کسبوکاری برای خودش راهاندازی کنه و این نکته رو بدونید که بازهم تاکید میکنم این مهارتهای نرم مهمترین مهارتهایی که شما رو تبدیل میکنه به یک کارآفرین موفق.
منظور از ورودیهای ذهن چیست؟
بحث ورودیها چی هستند ببینید بدن ورودی هاش چیه؟ یکی دیدنه، شنیدنه، بو کردنه، خوردنه، بعد انواع حسها هم هست، حس لامسه و کلاً حواس پنجگانه میشه ورودیهای ما، وقتی که این ورودیهای ما هر چیزی رو حالا ببینه، بشنوه، لمس کنه، درک کنه توی مغز مون شروع میکنه به تجزیه تحلیلکردنش. از طریق دیداری و شنیداری مثلا توی این مقاله من دارم یک سری اطلاعات الان به شما میدم و مغزتون شروع میکنه به تجزیه تحلیل کردن این اطلاعات خوب بعد سیستم مغز یا همان عملکرد مغز هم اصلاً کلاً کارش اینکه همیشه در حال تجزیه تحلیل کردن، یعنی اگر یک زمانی هم شما هیچ ورودی بهش ندید شروع میکنه به تجزیه تحلیل کردن.
یک روش ساده برای تست عملکرد مغز!
چطور میتونیم این رو امتحان کنیم، کافی شما بشینید یک گوشهای از اتاقتون یا یک جای بشینید و یک دیوار سفید هم جلوی شما باشه و هیچ چیزی هم نباشه و فقط یک دیوار سفید، همینطور زول بزنید به دیوار سفید میبینید که کلی اتفاقات، کلی دانشها و کلی اطلاعات قبلی رو شروع میکنه به پردازش کردن اینقدر محو این اطلاعات و تجزیه تحلیل میشید که ممکن ساعتها همینطور زل بزنید به دیوار و میبینید که مغز داره کار خودش انجام میده. پس این هم باید باهاش آشنا بشیم که عملکرد مغزمون به این صورت که هیچ موقع بیکار نیست همیشه دائم دنبال تجزیه تحلیل کردن.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام من همیشه به این ایده فکرکردم که یه روزی بتونم عملیش کنم که خودرو اگه یه مسافت به فرض صدکیلومتری را میخاد طی بکنه جوری طراحیش بکنم که فقط ده کیلومتراولیش یابیست کیلومتراولی راباسوخت بنزین یاهرسوخت فسیلی دیگه حرکت کنه بقیه مسافت رابابرخوردجریان بادکه درده کیلومتراولی که باخودروبرخوردداشته رادرخودش زخیره کنه وتبدیلش بکنه به نیروبرای نودکیلومترباقی مانده خلاصه کلام موتوروبدنه خودروبا انرژی بادکاربکنه یعنی هرصدکیلومترپیمایش ده کیلومترش باسوخت غیربادی استفاده بکنه یعنی شدنی هس
سلام و درود علی جان
اول بهت تبریک میگم که به ایدههات فکر میکنی و دوست داری عملی بشه چون 99% از افراد حتی جرئت فکر کردن به ایدههاشون رو ندارن! و این مورد هم بهت بگم که هر ایدهای که به ذهن میرسه 100% شدنی به شرط اینکه شروع کنی و هر روز یاد بگیری و بهتر بشی، از همین الان یه دفتر خیلی خوب بردار و شروع کن به تحقیق کردن در رابطه با همین ایده و هر چیزی نیاز هست یاد بگیر و انجام بده و فرض کن که یک پروژه تحقیقاتی داری و میخواهی یک گزارش خیلی خوب در زمینه ساخت همین خودرو برا خودت تهیه کن و پیشنهاد می کنم از همین ابتدای کار در فضای آنلاین هم فعالیت کن مثلا یه پیج اینستاگرام بزن و خودت رو اینجور معرفی کن که داری در زمینه ساخت این خودرو تحقیق می کنی و کارهایی که انجام میدی رو در قالب داستان منتشر کن (این نکته هم بهت بگم که اصلا مهم نیست ابتدای کار کسی توجه میکنه یا نه؟ تو فقط با قدرت و با انگیزه ادامه بده) این کار رو حداقل 3 ماه هر روز انجام بده و نتیجهاش رو ببین! بعد از این مدت هم میتونی برا بیشتر دید شدنت وبسایت هم داشته باشی و همینطور هر روز و هر روز پیشرفت کنی و نتیجه گزارشهات رو با بقیه به اشتراک بزاری!
مطمئنم الان کلی سوال برات پیش اومده که از کجا شروع کنم؟ چطور شروع کنم؟ آیا میشه؟ و کلی سوال دیگه! همونطور که در این قسمت از سریال راهاندازی کسب و کار اینترنتی توضیح دادم باید با عملکرد مغزت آشنا بشی و هر روز سعی کنی بهتر بشی فقط همین! با این حال باز هم اگر سوالی داری من لینک مشاوره رو برات میفرستم تا بیشتر با هم در مورد ایدهات صحبت کنیم.
لینک مشاوره رایگان: https://siteeman.com/business-strategy-consulting/
موفق باشی