قسمت اول سریال راه اندازی کسب و کار

قسمت اول سریال راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی

7 دقیقه
1,193
14 امتیاز

در این قسمت چندتا مهارت کلیدی و بسیار مهمی که مطمئنم ۹۵% از افراد حتی یکبار هم استفاده نکردن را به شما آموزش دادم که بتوانید به‌راحتی همه دانش‌ها و اطلاعاتی که تا الان یاد گرفتید رو به مهارت تبدیل کنید و با کمترین انرژی از این مهارت‌هاتون استفاده کنید!

بروزرسانی: 1 سال پیش
۲ دیدگاه

قسمت اول

به اولین قسمت از سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی خوش آمدید! در این قسمت با تکنیک‌ها و نکات بسیار مهمی آشنا خواهید شد که ۹۵درصد از آدم‌ها حتی برای یک‌بار از این مهارت، از این قدرت و از این توانمندی که توی وجودشون هست هیچ موقع استفاده نمی‌کنند و می‌میرد!

زمان: ۱۵ دقیقه و ۱۸ ثانیه
حجم فایل: ۵۲ مگابایت

اگر ویدیو بالا رو مشاهده نکردید متن ویدیو رو از این قسمت مطالعه کنید: سلام به همه همراهان عزیز سلمان غلامی هستم و با اولین قسمت از سریال راه‌اندازی کسب‌ و کار اینترنتی در خدمتتون هستم، اگر در حال خوندن این مقاله هستید مطمئناً به این حوزه علاقه دارید و می‌خواهید که یک کسب‌ و کار آنلاین درست و اصولی رو برای خودتون راه‌اندازی کنید یا همان‌طور که توی ویدئو معرفی گفتم به‌عنوان یک مشاور در کنار افرادی که یک کار اینترنتی دارند، بهشون کمک کنید تا بتونن بهترین کسب‌وکار رو برای خودشون راه‌اندازی کنند.

نکات تکمیلی ویدئو معرفی این سریال!

موقعی که داشتم ویدئو معرفی را تدوین می‌کردم متوجه شدم که باید یک سری نکاتی رو اضافه کنم که توی همین جلسه اول در موردش کامل صحبت کنیم و نکات بسیار کلیدی و مهمی هستند که شما باید به‌عنوان کسی که می‌خواد یک کار آنلاین برای خودش راه‌اندازی کنه یا اصطلاحاً همان‌طور که توی ویدئو معرفی هم گفتم برای افرادی که میخوان برای خودشان کارآفرینی کنند یعنی یک کسب‌وکاری رو از صفر، صفر باتوجه‌به اون ایده‌ها و علایقی که دارند برا خودشون راه‌اندازی کنند و بتونند از این طریق به درآمد برسند. خوب همون طور که توی مقاله معرفی هم گفتم فصل اول این سریال مربوط به تصمیم‌گیری و اقدام کردن هست که توی این تصمیم‌گیری و اقدام کردن ازتون میخوام هر قسمتی که از این سریال منتشر میشه رو بارهاوبارها ببینید اگر تمرینی گفته میشه، تمرین رو به بهترین شکل ممکن انجام بدید و اگر در مورد نکاتی گفته میشه که شما باید بر روی خودتون کار کنید رو حتماً حتماً چندین بار ببینید تا بتونید به بهترین شکل ممکن از این قدم اول که توی مقاله معرفی هم گفتم و خیلی تاکید هم روش داشتم، بگذارید و بقیه مراحل رو خیلی راحت‌تر و سریع‌تر انجام بدید.

کار اینترنتی

یک مدرس چگونه اطلاعات را جمع‌آوری می‌کند؟

موضوعی که هست، ما الان تمام اطلاعات و دانشی که در اختیارتون قرار می‌دیم یا هر مدرسی یا هر فردی که داره یک سری اطلاعات و دانش‌هایی رو به افراد مختلف آموزش میده اون دانش‌ها رو اختراع نکردن، یعنی مواردی که دارن آموزش میدن رو اختراع نکردن این اطلاعات رو از جاهای مختلف، اینترنت، کتاب‌ها، صحبت‌های دیگران، افرادی که حالا افراد موفق یا جاهای دیگه جمع‌آوری کردند و کاری که انجام‌دادن این هست و مهم‌ترین کاری که ما باید انجام بدیم همینه این اطلاعات رو جمع‌آوری کنیم و تبدیلشون کنیم به مهارت، یعنی چی؟ یعنی اینکه شما در مورد یک موضوعی الان یک ایده‌ای رو انتخاب کردید که البته در مورد انتخاب ایده و همه این موارد توی قسمت‌های بعدی حتماً صحبت می‌کنم توی این قسمت می خوام در مورد کلیات و روش کارمون بگم.

چگونه اطلاعات و دانشمان رو به مهارت تبدیل کنیم؟

شما یک موضوعی رو انتخاب کردید، یک ایده‌ای به ذهنتون رسیده که می‌خواهید الان ایده رو تبدیل کنید به آنلاین، مسلماً نیاز دارید به یک سری اطلاعات و دانشی که متأسفانه، متأسفانه توی هیچ مدرسه و دانشگاهی در موردشون صحبت نمی شه شما باید شروع کنید به تحقیق کردن، سرچ کردن و پیداکردن یک سری از اطلاعات و دانش‌ها، کار اصلی یک مدرسی که سال‌های زیادی روی زمینه خاصی کارکرده اینکه اون اطلاعات جمع‌آوری کرده، انجام داده و اون اطلاعات تبدیل‌شدن به یک مهارت توی وجود اون مدرس. من توی فصل اول همین هدف کلی رو دنبال می‌کنم که کل اطلاعات و دانشی که بهتون میدم رو تبدیل کنید به یک مهارت، حالا چرا باید تبدیلش کنیم به مهارت، ببینید ویژگی انسان یعنی نوع خلقت انسان این‌طوری بوده که یک قسمتی از مغز رو ما داریم که به‌صورت کاملاً غیرارادی داره کار میکنه یعنی ما هیچ‌گونه دخل و تصرفی روش نداریم و نمیتونیم عوض کنیم اون هم به‌خاطر تکرار بوده و اصلاً به‌خاطر نوع خلقت خود انسان.

عملکرد مغز | سایت من

نمونه‌ای از مهارت‌های غیر ارادی!

به این صورت که مثلاً نفس کشیدن، پلک‌زدن، کارکردن قلب، انواع حس‌های لامسه، چشایی و… همه این موارد دارن به‌صورت کاملاً غیرارادی کار می‌کنند یعنی چی؟ یعنی اینکه ما نمیشه مثلاً الانی که داریم صحبت می‌کنیم یک‌دفعه صحبت قطع کنیم و فکر کنیم الان داریم نفس می‌کشیم یا نه الان مثلاً قلبمون داره کار می کنه یا نه الان مثلاً مغزمون بهمون دستور میده که الان دستمون حرکت بدیم، مغزمون دستور میده مثلاً با کامپیوتر یا لب تاب مون کار کنیم یا نه، در مورد این‌ها هیچ موقع فکر نمی‌کنیم و اصلاً نمی دونیم دارن چطور به این‌قدر دقیق و منظم، همین حرف‌زدن خودمون چطور داره این کلمات تبدیل میشه به صدا و شما دارید این صدا رو می‌شنوید یا می‌بینید.

جالبه بدونید ۹۵% از افراد از این مهارت‌ها استفاده نمی‌کنند!

همه اینها توی وجود همهٔ آدم‌ها به‌صورت کاملاً غیرارادی. چون این یک سری اطلاعات و دانش اولیه نیاز داشته که توی قسمتی از مغز ذخیره شده و به‌صورت کاملاً غیرارادی ما داریم ازش استفاده می‌کنیم و یک نکته خیلی، خیلی جالب بهتون بگم بین ۹۵ درصد تا ۹۷ درصد از آدم‌ها حتی برای یک‌بار از این مهارت، از این قدرت و از این توانمندی که توی وجودشون هست هیچ موقع استفاده نمی‌کنند و می‌میرد یعنی یک‌بار هم نمیشه که بگه خوب مثلاً ما این مهارت رو توی وجود مون هست یعنی ما توانایی این رو داریم که یک سری اطلاعات رو بگیریم، تبدیل کنیم به مهارت و مهارت ناخودآگاه به‌صورت کاملاً غیرارادی اینها رو انجام بده، حتی بهش فکر هم نمی‌کنیم چه برسه در موردش یک اقدامی برداریم.

کنترل توجه و تمرکز | سایت من

مهارت نرم چیست؟ و چه تاثیر مهمی در کسب و کارمون دارد؟

توی این سریال و توی فصل اول کل هدف من اینکه اطلاعات و دانشی که بهتون میدم رو تبدیل کنیم به مهارت و دیگه وقتی تبدیل میشه به مهارت کاملاً غیرارادی، دیگه نگران این نیستیم که الان یادمون بره، برای این ایده جدید به این مشکل برخوردیم چه‌کار کنیم و کلی داستان دیگه، پس بازهم تاکید می‌کنم هر قسمتی که توی فصل اول منتشر میشه بارهاوبارها ببینید چون مهارت‌هایی رو شما دارید یاد می‌گیرید که ما اسمش رو گذاشتن مهارت‌های نرم که هر کارآفرین هر فرد موفقی که الان از هر لحاظی بی‌نیاز هستند چه از لحاظ ثروت، چه از لحاظ کار، از هر لحاظی که فکر کنند روی این مهارت‌های نرم و مهارت اصلی خودشون کارکردن و خوب متأسفانه در مورد این زمینه، دانش‌های خیلی، خیلی زیادی هست و حالا چرا میگم متأسفانه چون که اگر ما بریم به افتیم تو یک تله‌ای به‌عنوان تله آموزش که همون طور که توی مقاله معرفی هم گفتم تله‌های بسیار زیادی هست که ممکنه یک فرد کارآفرین توش به افته یکی از اون تله‌ها، تله آموزش هست یعنی چی؟

مهارت‌هایمون فقط کافی یکبار فعال کنیم!

یعنی مثلا یک موضوعی رو ما الان متوجه شدیم یعنی ما میگیم که توی وجودم یک قسمتی هست که می تونیم اطلاعات رو تبدیل کنیم به مهارت اونجا ذخیره بشه برا همیشه، بعد این توانمندی هم داره که اضافه کنم که یک‌بار که این اتفاق به افته برای همیشه هست یعنی وقتی که یک فردی به دنیا میاد یک آدمی به دنیا میاد به‌محض اینکه به دنیا میاد به‌صورت پیش‌فرض همه این توانمندی‌ها توی وجودش فعال هستند اینکه حالا چقدر ازش استفاده میکنه و چطور استفاده میکنه بستگی داره به خودش و از همه مهم‌تر بستگی داره به ورودی‌هایی که می گیره خوب بحث ورودی‌هایی که می گیره یک بحث کاملاً مفصل و کاملاً مهم و حیاتی برای یک فردی که می‌خواد یک کسب‌وکاری برای خودش راه‌اندازی کنه و این نکته رو بدونید که بازهم تاکید می‌کنم این مهارت‌های نرم مهم‌ترین مهارت‌هایی که شما رو تبدیل میکنه به یک کارآفرین موفق.

چگونه کسب و کار اینترنتی داشته باشیم

منظور از ورودی‌های ذهن چیست؟

بحث ورودی‌ها چی هستند ببینید بدن ورودی هاش چیه؟ یکی دیدنه، شنیدنه، بو کردنه، خوردنه، بعد انواع حس‌ها هم هست، حس لامسه و کلاً حواس پنج‌گانه میشه ورودی‌های ما، وقتی که این ورودی‌های ما هر چیزی رو حالا ببینه، بشنوه، لمس کنه، درک کنه توی مغز مون شروع میکنه به تجزیه تحلیل‌کردنش. از طریق دیداری و شنیداری مثلا توی این مقاله من دارم یک سری اطلاعات الان به شما میدم و مغزتون شروع میکنه به تجزیه تحلیل کردن این اطلاعات خوب بعد سیستم مغز یا همان عملکرد مغز هم اصلاً کلاً کارش اینکه همیشه در حال تجزیه تحلیل کردن، یعنی اگر یک زمانی هم شما هیچ ورودی بهش ندید شروع میکنه به تجزیه تحلیل کردن.

یک روش ساده برای تست عملکرد مغز!

چطور میتونیم این رو امتحان کنیم، کافی شما بشینید یک گوشه‌ای از اتاقتون یا یک جای بشینید و یک دیوار سفید هم جلوی شما باشه و هیچ چیزی هم نباشه و فقط یک دیوار سفید، همین‌طور زول بزنید به دیوار سفید می‌بینید که کلی اتفاقات، کلی دانش‌ها و کلی اطلاعات قبلی رو شروع میکنه به پردازش کردن این‌قدر محو این اطلاعات و تجزیه تحلیل میشید که ممکن ساعت‌ها همین‌طور زل بزنید به دیوار و می‌بینید که مغز داره کار خودش انجام میده. پس این هم باید باهاش آشنا بشیم که عملکرد مغزمون به این صورت که هیچ موقع بیکار نیست همیشه دائم دنبال تجزیه تحلیل کردن.

چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی

رفتار توجه ما چگونه است؟

خوب نکته بعدی که باید بدونیم اینکه بعد از اینکه مغز یک سری اطلاعات از ورودی‌های ما گرفت همون حواس پنج‌گانه مون، شروع میکنه به تجزیه تحلیل کردن، چطور تجزیه تحلیل میکنه البته که خوب همه اطلاعات رو نمیتونه تجزیه تحلیل کنه، نه اینکه نتونه، توانایی نامحدودی داره مغزمون ولی ما توانایی اون رو نداریم یعنی اگر بخواد همهٔ صداها رو بشنوه و همه چیز رو ببینه و همهٔ حس‌ها رو همین‌الان مثلاً شما دارید این مقاله میخونید یک‌لحظه به صدای اطراف گوش کنید، چندثانیه‌ای سکوت کنید صداهای اطراف رو بشنوید می‌بینید که خوب صداهای زیادی هست مثلاً صدای پرنده، صدا از اتاق یا ساختمون بقلی بیاد.

تاثیر کنترل توجه و تمرکزمون!

ولی وقتی تمام توجه و تمرکز تون با اختیار خودتون دادید به این مقاله دیگه بقیه صداها رو عملاً نمی‌شنوید و سیستم این عملکرد مغز به این صورت که توجهش رو نمیده به صداهای دیگه و یا حتی مثلاً الان که دارید به صفحه لپ‌تاب یا صفحه گوشی تون نگاه می‌کنید زاویه دید تون، ورودی که چیزی که الان دارید می‌بینید به این صفحه هست، کافی به این صفحه نگاه نکنید می‌بینید که اطرافتون چیزهای مختلفی هست که برای دیدن هست یا اگر یک جایی رفته باشید مثلا شما رفته باشید به کوهی مثلا بعد توی این کوه توجهتون رو به یک قسمتی جلوی پای خودتو بکنید فقط همون محدوده رو میبینید ولی وقتی از بالای کوه دیدتون رو وسیع‌تر می‌کنید می‌بینید که همه چیز رو میتونید ببینید.

چند نمونه کسب و کار اینترنتی

ذهن ما توانایی پردازش نامحدود داره!

پس نکته ای که الان باید بدونید اینکه ذهن توانایی پردازش نامحدود داره، هر چیزی رو که شما از ورودی هاتون به مغز بدید میتونه تجزیه تحلیل کنه، هیچ چیزی هم براش محدودیت نیست که الان خوب صبر کنه این پردازش انجام بشه بعد برم سراغ اون نه در لحظه میتونه کلی اطلاعات رو آنالیز و بررسی کنه چه بسا که همین الان شما دارید این مقاله میخونید همینطور که دارید این مقاله میخونید ممکنه که این توجه تون به اتفاقاتی که صبح افتاده یا اتفاقی که دیروز یا روزهای قبل افتاده یا صداهای دیگه ای که داره میاد الان توجهتون به اون صداها جلب بشه و در آن واحد می بینید که مغز چقدر عملکرد قدرت مندی داره و میتونه همه اطلاعات رو در آن واحد پردازش کنه. این نکته هم باید بدونید که حتماً بعداً بیشتر در موردش صحبت می‌کنیم که چرا باید با این موضوعات آشنا بشیم مخصوصاً برای فردی که میخواد برای خودش یک کسب‌وکاری راه‌اندازی کنه و یک کار اینترنتی داشته باشن!

تا اینجا چه مواردی بررسی کردیم؟

پس تا اینجا سه تا موضوع رو با هم بررسی کردیم: موضوع اول اینکه ما به‌صورت پیش‌فرض یک سری توانمندی‌هایی توی وجود مون هست که گفتم متأسفانه ۹۵ درصد تا ۹۷ درصد از افراد هیچ‌وقت ازشون استفاده نمی‌کنند حتی برای یکبار هم استفاده نمی‌کنند و می‌میرند. موضوع دوم گفتم که ما همه اطلاعات و دانشی که اطراف مون هست رو از طریق ورودی‌ها حواس پنج‌گانه‌ای که داریم دریافت می‌کنیم و به مغز مون می‌فرستیم. و موضوع سوم هم در مورد پردازش این اطلاعات بود که قرار بود این اطلاعات را پردازش کنیم و تبدیل شون کنیم به مهارت‌های کاملاً غیرارادی که بعداً بتونیم به‌صورت ناخودآگاه ازشون استفاده کنیم یعنی ما بدون هیچ تصمیم‌گیری بتونیم ازشون استفاده کنیم.

ذهن ما توانایی اینو داره که نامحدود اطلاعات رو ذخیره کنه!

نکته بعدی که باید بدونید و هر کارآفرین توی وجودش این رو باید پرورش بده که جزء یکی از مهارت‌های نرم هم حساب میشه خوب بعد از اینکه ما با این آشنا شدیم که مغز میتونه اطلاعات نامحدودی رو ذخیره کنه بیاییم یکم بیشتر در این مورد صحبت کنیم یعنی چی می‌تونه اطلاعات نامحدودی رو پردازش کنه؟ که هم به‌صورت دستی و هم به‌صورت غیرارادی یعنی چی؟ یعنی اینکه مغز توانایی این رو داره که همین‌الان در حال حاضر یعنی الان که دارید این مقاله میخونید به جاهای مختلف هم توجه کنید که نمونه هاش رو قبلاً گفتم.

مشاوره رایگان کسب و کار

دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!

۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • سلام من همیشه به این ایده فکرکردم که یه روزی بتونم عملیش کنم که خودرو اگه یه مسافت به فرض صدکیلومتری را میخاد طی بکنه جوری طراحیش بکنم که فقط ده کیلومتراولیش یابیست کیلومتراولی راباسوخت بنزین یاهرسوخت فسیلی دیگه حرکت کنه بقیه مسافت رابابرخوردجریان بادکه درده کیلومتراولی که باخودروبرخوردداشته رادرخودش زخیره کنه وتبدیلش بکنه به نیروبرای نودکیلومترباقی مانده خلاصه کلام موتوروبدنه خودروبا انرژی بادکاربکنه یعنی هرصدکیلومترپیمایش ده کیلومترش باسوخت غیربادی استفاده بکنه یعنی شدنی هس

    پاسخ
    • سلام و درود علی جان
      اول بهت تبریک میگم که به ایده‌هات فکر می‌کنی و دوست داری عملی بشه چون ۹۹% از افراد حتی جرئت فکر کردن به ایده‌هاشون رو ندارن! و این مورد هم بهت بگم که هر ایده‌ای که به ذهن میرسه ۱۰۰% شدنی به شرط اینکه شروع کنی و هر روز یاد بگیری و بهتر بشی،
      از همین الان یه دفتر خیلی خوب بردار و شروع کن به تحقیق کردن در رابطه با همین ایده و هر چیزی نیاز هست یاد بگیر و انجام بده و فرض کن که یک پروژه تحقیقاتی داری و میخواهی یک گزارش خیلی خوب در زمینه ساخت همین خودرو برا خودت تهیه کن و پیشنهاد می کنم از همین ابتدای کار در فضای آنلاین هم فعالیت کن مثلا یه پیج اینستاگرام بزن و خودت رو اینجور معرفی کن که داری در زمینه ساخت این خودرو تحقیق می کنی و کارهایی که انجام میدی رو در قالب داستان منتشر کن (این نکته هم بهت بگم که اصلا مهم نیست ابتدای کار کسی توجه میکنه یا نه؟ تو فقط با قدرت و با انگیزه ادامه بده)
      این کار رو حداقل ۳ ماه هر روز انجام بده و نتیجه‌اش رو ببین! بعد از این مدت هم میتونی برا بیشتر دید شدنت وب‌سایت هم داشته باشی و همینطور هر روز و هر روز پیشرفت کنی و نتیجه گزارش‌هات رو با بقیه به اشتراک بزاری!

      مطمئنم الان کلی سوال برات پیش اومده که از کجا شروع کنم؟ چطور شروع کنم؟ آیا میشه؟ و کلی سوال دیگه! همونطور که در این قسمت از سریال راه‌اندازی کسب و کار اینترنتی توضیح دادم باید با عملکرد مغزت آشنا بشی و هر روز سعی کنی بهتر بشی فقط همین! با این حال باز هم اگر سوالی داری من لینک مشاوره رو برات میفرستم تا بیشتر با هم در مورد ایده‌ات صحبت کنیم.

      لینک مشاوره رایگان: https://siteeman.com/business-strategy-consulting/

      موفق باشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.