ذهن ما توانایی پردازش نامحدود داره!
پس نکته ای که الان باید بدونید اینکه ذهن توانایی پردازش نامحدود داره، هر چیزی رو که شما از ورودی هاتون به مغز بدید میتونه تجزیه تحلیل کنه، هیچ چیزی هم براش محدودیت نیست که الان خوب صبر کنه این پردازش انجام بشه بعد برم سراغ اون نه در لحظه میتونه کلی اطلاعات رو آنالیز و بررسی کنه چه بسا که همین الان شما دارید این مقاله میخونید همینطور که دارید این مقاله میخونید ممکنه که این توجه تون به اتفاقاتی که صبح افتاده یا اتفاقی که دیروز یا روزهای قبل افتاده یا صداهای دیگه ای که داره میاد الان توجهتون به اون صداها جلب بشه و در آن واحد می بینید که مغز چقدر عملکرد قدرت مندی داره و میتونه همه اطلاعات رو در آن واحد پردازش کنه. این نکته هم باید بدونید که حتماً بعداً بیشتر در موردش صحبت میکنیم که چرا باید با این موضوعات آشنا بشیم مخصوصاً برای فردی که میخواد برای خودش یک کسبوکاری راهاندازی کنه و یک کار اینترنتی داشته باشن!
تا اینجا چه مواردی بررسی کردیم؟
پس تا اینجا سه تا موضوع رو با هم بررسی کردیم: موضوع اول اینکه ما بهصورت پیشفرض یک سری توانمندیهایی توی وجود مون هست که گفتم متأسفانه ۹۵ درصد تا ۹۷ درصد از افراد هیچوقت ازشون استفاده نمیکنند حتی برای یکبار هم استفاده نمیکنند و میمیرند. موضوع دوم گفتم که ما همه اطلاعات و دانشی که اطراف مون هست رو از طریق ورودیها حواس پنجگانهای که داریم دریافت میکنیم و به مغز مون میفرستیم. و موضوع سوم هم در مورد پردازش این اطلاعات بود که قرار بود این اطلاعات را پردازش کنیم و تبدیل شون کنیم به مهارتهای کاملاً غیرارادی که بعداً بتونیم بهصورت ناخودآگاه ازشون استفاده کنیم یعنی ما بدون هیچ تصمیمگیری بتونیم ازشون استفاده کنیم.
ذهن ما توانایی اینو داره که نامحدود اطلاعات رو ذخیره کنه!
نکته بعدی که باید بدونید و هر کارآفرین توی وجودش این رو باید پرورش بده که جزء یکی از مهارتهای نرم هم حساب میشه خوب بعد از اینکه ما با این آشنا شدیم که مغز میتونه اطلاعات نامحدودی رو ذخیره کنه بیاییم یکم بیشتر در این مورد صحبت کنیم یعنی چی میتونه اطلاعات نامحدودی رو پردازش کنه؟ که هم بهصورت دستی و هم بهصورت غیرارادی یعنی چی؟ یعنی اینکه مغز توانایی این رو داره که همینالان در حال حاضر یعنی الان که دارید این مقاله میخونید به جاهای مختلف هم توجه کنید که نمونه هاش رو قبلاً گفتم.
۲ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام من همیشه به این ایده فکرکردم که یه روزی بتونم عملیش کنم که خودرو اگه یه مسافت به فرض صدکیلومتری را میخاد طی بکنه جوری طراحیش بکنم که فقط ده کیلومتراولیش یابیست کیلومتراولی راباسوخت بنزین یاهرسوخت فسیلی دیگه حرکت کنه بقیه مسافت رابابرخوردجریان بادکه درده کیلومتراولی که باخودروبرخوردداشته رادرخودش زخیره کنه وتبدیلش بکنه به نیروبرای نودکیلومترباقی مانده خلاصه کلام موتوروبدنه خودروبا انرژی بادکاربکنه یعنی هرصدکیلومترپیمایش ده کیلومترش باسوخت غیربادی استفاده بکنه یعنی شدنی هس
سلام و درود علی جان
اول بهت تبریک میگم که به ایدههات فکر میکنی و دوست داری عملی بشه چون ۹۹% از افراد حتی جرئت فکر کردن به ایدههاشون رو ندارن! و این مورد هم بهت بگم که هر ایدهای که به ذهن میرسه ۱۰۰% شدنی به شرط اینکه شروع کنی و هر روز یاد بگیری و بهتر بشی،
از همین الان یه دفتر خیلی خوب بردار و شروع کن به تحقیق کردن در رابطه با همین ایده و هر چیزی نیاز هست یاد بگیر و انجام بده و فرض کن که یک پروژه تحقیقاتی داری و میخواهی یک گزارش خیلی خوب در زمینه ساخت همین خودرو برا خودت تهیه کن و پیشنهاد می کنم از همین ابتدای کار در فضای آنلاین هم فعالیت کن مثلا یه پیج اینستاگرام بزن و خودت رو اینجور معرفی کن که داری در زمینه ساخت این خودرو تحقیق می کنی و کارهایی که انجام میدی رو در قالب داستان منتشر کن (این نکته هم بهت بگم که اصلا مهم نیست ابتدای کار کسی توجه میکنه یا نه؟ تو فقط با قدرت و با انگیزه ادامه بده)
این کار رو حداقل ۳ ماه هر روز انجام بده و نتیجهاش رو ببین! بعد از این مدت هم میتونی برا بیشتر دید شدنت وبسایت هم داشته باشی و همینطور هر روز و هر روز پیشرفت کنی و نتیجه گزارشهات رو با بقیه به اشتراک بزاری!
مطمئنم الان کلی سوال برات پیش اومده که از کجا شروع کنم؟ چطور شروع کنم؟ آیا میشه؟ و کلی سوال دیگه! همونطور که در این قسمت از سریال راهاندازی کسب و کار اینترنتی توضیح دادم باید با عملکرد مغزت آشنا بشی و هر روز سعی کنی بهتر بشی فقط همین! با این حال باز هم اگر سوالی داری من لینک مشاوره رو برات میفرستم تا بیشتر با هم در مورد ایدهات صحبت کنیم.
لینک مشاوره رایگان: https://siteeman.com/business-strategy-consulting/
موفق باشی