اگر ویدیو بالا را مشاهده نکردید از این قسمت متن میدیو را مطالعه کنید: و اما بخش آخری که برای این پکیج استاندارد در نظر گرفتیم بخش امکانات سایت هست که توی امکانات سایت خوب موارد بسیار زیادی رو داریم علاوه بر این مواردی که من در قسمت امکانات سایت نوشتم یک سری موارد دیگه ای هم هستند که در حین کار اگر نیاز باشه به شما معرفی میکنیم که اون وبسایتتون بتونه بهتر عمل کنه من توی این بخش مواردی که توی صفحه طراحی سایت (ساختن سایت) میتونید ببینید مواردی رو آوردم که خیلی پرکاربرد بوده و از همه مهمتر دغدغه مشتریان و دغدغه اغلب کارفرما بوده. بهطورکلی من امکانات سایت رو به ۵ بخش تقسیم کردم که در ادامه تک تک موارد یک مرور سریع میکنیم و در ادامه مفصلتر توضیح خواهم داد:
بخش اول
امکانات بخش تولید محتوای سایت شامل چه مواردی میشه؟
مورد اول اینکه منظورمون از تولید محتوا چی هست؟ به طور کلی موقع ساختن سایت هر وبسایتی، با یک نرم افزار یا سیستم مدیریت محتوا مدیریت میشه که شامل مدیریت متنها، تصاویر، ویدئوها و هر آن چیزی که میخواهیم روی سایت به کاربرا نشون بدیم توسط همین سیستم مدیریت میشه، حالا سوال اصلی و نگرانی اغلب مشتریان و کارفرماین عزیز اینه که وقتی یک تیم طراحی سایت ، سایتمون رو تحویل داد آیا خودمون میتونیم این بخش محتوای سایت مدیریت کنیم؟ آیا میشه بعدا محتواهای بیشتری رو به سایت اضافه کنیم؟ و سوالات زیاد دیگه ما در پکیج استاندارد همه آموزشهای لازم رو برای مدیریت بخش تولید محتوای سایت به شما آموزش میدیم که بهراحتی هر تغییری رو بتویند ایجاد کنید پس جای هیچ نگرانی نیست!
بخش دوم
امکانات فروشگاه سایت
بخش دوم امکانات سایت فروشگاه آنلاین هست (در صورت نیاز) اگر کسب و کارتون و وب سایتتون طوری هست که میخواهید محصولات و خدمات خودتون رو آنلاین بفروشید، در این پکیج امکان تبدیلشدن سایت به فروشگاه آنلاین رو هم داریم، خوب به احتمال زیاد الان بگید این موارد که بهشون اشاره میکنم کاملاً بدیهی و همه طراحان سایت این موارد رو انجام میدن و جز امکانات اصلی یک وبسایت هستند، اگر بخوام خیلی شفافتر مثال بزنم بگیم که الان شما وقتی میخواهید یک ساختمان بسازید یکی از چیزهایی که نیاز دارید مثلاً نمی دونم سیمان هست، یک سری از چیزها که نیاز دارید مثلاً آجر هست. خوب اینها یک سری موارد طبیعی که توی ساختمان کاربرد داره اینکه چطور ازش استفاده کنیم و تا چه میزان استفاده کنیم دغدغه اغلب کارفرمایان و مشتریان هست که حالا من در ادامه حتماً بهش اشاره میکند.
بخش سوم
بخش مدیریت کاربران و مدیریت نظرات (کامنتهای) سایت
بخش کاربران و نظرات آنها در طراحی وبسایت یک بخش بسیار، بسیار مهمی که شما مدیریتکردن کاربرا و نظراتی که روی صفحات مختلف روی صفحه محصول، صفحه مقاله و هر صفحهای که توی سایتتون منتشر میکنید رو بتونید خیلی خوب مدیریت کنید در ادامه مفصلتر توضیح دادم.
بخش چهارم
بخش ورود و عضویت سایت
یکی از هدفهای اصلی موقع سفارش طراحی سایت اینه که بتونیم برای سایتمون عضو بگیریم و کاربران زیادی در سایت ما ثبتنام کنند و در نهایت از محصولات و خدماتمون استفاده کنند و این بخش، یکی از بخشهای مهم و جدانشدنی هر وبسایتی هست که در ادامنه نکات کلیدی و بسیار مهم در رابطه با این بخش رو توضیح خواهم داد.
بخش پنجم
بخش تنظیمات و مدیریت همه مواردی که در بالا گفته شد
برای مدیریت کامل این بخش از سایت یک مدیر اصلی داریم (مدیر کل سایت که خود شما هستید) که مدیر به همه بخشها دسترسی داره و بنا به نیازتون امکان این وجود داره که یک نقش در سایت سایت ایجاد کنید و مدیریت بخشی از سایت رو به شخص دیگری واگذار کنید و شما فقط کارهایی که به واسطه دیگران انجام میشود را نظارت و بررسی کنید (که در ادامه توضیح خواهم داد چگونه با این بخش میتونید کارهای خودتون را کمتر کنید و با خیال راحت سایتتون کار کنه)
در ادامه فقط نکات اصلی و کلیدی رو بررسی میکنیم!
۵ مورد بالا کل موضوعاتی هست که توی بحث امکانات سایت، در نظر گرفتیم که حالا در ادامه من یه سری توضیحات تکمیلی در مورد این قسمتها میدم و جزئیات بیشترش رو در ادامه همین صفحه نوشتم چون اینا ممکن که خوب بنا به کسبوکار شما بعضی از موارد شون به کار شما نیاد و من اون نکات کلیدی و اصلی و مشترکی که بین همهٔ کسبوکارها فرقی نمی کنه فروشگاهی، آموزشی، خدماتی و هر نوع کسبوکاری که باشه این موارد باید باشه و از امکانات پایهای هر وبسایت هست.
اغلب نگرانیهای مشتریان در بخش دستهبندیهای سایت
خوب نکتهای که باید بهش اشاره کنم اینکه توی این چندین سال یا همون توی این ۱۰ الی ۱۳ سال که داریم تو این زمینه کار میکنیم یک سری سؤالات پرتکراری توسط کارفرما و مشتری پرسیده میشه و دغدغه اصلی شون همینه یعنی توی بخش امکانات سایت هم هست، یعنی ابتدای کار یعنی الان ما وقتی که میخواهیم وبسایت شون رو طراحی کنیم اولین سؤالی که میپرسیم، دستهبندی هاتون چه تعداد هست و چه تعداد محصولی رو دارید. اولین نگرانی که براشون پیش میاد شمایی که الان میپرسید مثلاً من ۲۰ تا دونه محصول دارم با دوتا دستهبندی بعداً قابل ارتقا هست، بعداً میتونیم ما خودمون محصولات اضافه کنیم این خیلی پرتکرار میشه بعداً ما خودمون میتونیم محصولات یا خدمات دیگه ای به سایت مون اضافه کنیم، بعداً میتونیم جدید رو به سایت اضافه کنیم.