اگر ویدیو بالا رو مشاهده نکردید متن ویدیو از این قسمت مطالعه کنید: یعنی اینکه الان بگیم وبسایت مون صفر، صفر بیاییم با دیجیکالا که روزانه چندین میلیارد فروش داره رو مقایسه کنیم بگیم خب ما هیچ موقع به اون نمیرسیم اگر با این دیدگاه جلوبرید قطعاً نمیرسید ولی اگر دیدگاهتون رو تغییر بدید توی جایگاه خودتون، برای حل این مشکل که ما توی جایگاه فعلی مون که ابتدای کار هستیم راهحل چیه که بتونیم این موضوع رو هم برطرف کنیم بیایم حوزه مون رو خیلی تخصصیتر و ریزتر کنیم برای همین من تویی قسمت قبلی که توی صفحه دستهبندیها و برندها بود گفتم شما بیایید اون دستهبندی رو اولویت بالاتر بهش بدید که تخصص بیشتری دارید.
۹۵% کاربران دنبال افراد متخصص هستند!
وقتی شما توی حوزه کاریتون روی موضوعی خیلی عمیق کار کنید توی اون حوزه متخصص هستید و اغلب مشتریان منظورم از اغلب اینکه بیش از ۹۵ درصد مشتریها دنبال یک فردی هستند که متخصص اون حوزه هست یعنی شما درسته که یک ویترین وسیعی از محصولات رو توی دیجیکالا میبینید ولی اگر بخواهید خیلی دقیقتر بررسی کنید میرید سرچ میکنیم در مورد همون نام برند در مورد همان نام محصول و ببینید که اطلاعات دقیقتر یک کسی هست که تخصصی روی اون موضوع کار کنه این یک راهحل!
غول بزرگ در طراحی سایت فروشگاهی!
غول بزرگ و یا غول مرحله آخر برای وبسایتهای فروشگاهی دیجیکالا هست و موضوع اینه الان چطور باهاش رقابت کنیم؟ ببینید الان دیجیکالا خوب روزانه فروش میلیاردی داره و تعداد مشتریها و تعداد کاربرانی که روی سایتش هستند بسیار زیاده یک نقطهضعف بسیار بزرگی که داره و خیلی، خیلی میتونه بازدیدکننده رو به مشتری تبدیل کنه مشاوره دادنه! یعنی مثلاً شما توی روند خرید مشتریهاتون هرجایی که میبینید که کاربر روش استفاده از محصول رو بلد نیست یا بد استفاده میکنه، همون لحظه بیاییم یک ویدئو بگیریم و این ویدئو بیشتر هدفتون کمککردن باشه که این مورد رو نیچ مارکتینگ اصطلاحاً بهش میگیم (یعنی وقتی شما حوزتون رو خیلی ریز و عمیق میکنید) پس الان بیایید همهٔ موارد لازم از هر نظری، در رابطه با محصولات تون رو بررسی کنید و جای هیچ نگرانی و هیچ سؤالی رو برای مشتری تون نذارید.
مزیت رقابتی برای خودتان ایجاد کنید!
وقتی که شما اینقدر تخصصی میاید بررسی میکنید حتی با این بررسیهای یک امکانی قرار میدید که آقا بعد از اینکه شما محصولتون رو خریدید ما میتونیم بهتون مشاوره بدیم اون موقع شما میتونید یک مزیت رقابتی خیلی خوبرو پیدا کنید.
تا اینجا یه جمعبندی کنیم
خوب پس تا اینجا ما با صفحه محصول هم آشنا شدیم گفتیم توی صفحه محصول روی همون کاغذ یا همون فایل وردی که نوشتیم، الان محصول نوشتیم، جواب یک سؤال کلیدی، چرا از من بخرن؟ حداقل ۱۰ تا جواب بدیم که در نهایت یک مزیت رقابتی پیدا کنیم اینجا بین این محصولات دوباره همون روند که حاشیه سود بیشتر، تسلط بیشتر و اینکه همینالان محتوایی براش تولید کنید و خیلی راحتتر میتونید بفروشیدش رو مرتبسازی میکنید یعنی الان اگر توی دستهبندی یک ۱۰ تا دونه محصول دارید بر اساس این چهارتا معیاری که گفتم میایید محصولاتتون رو مرتب میکنید.
پیشنهادهای ویژه صرفا تخفیف نیستند!
یک مورد دیگه ای هست برای این مرتب کردن محصولات در بین این محصولاتتون حالا اگر تعداد کمه ببینید که این امکان رو می تونید روی محصولتون پیادهسازی کنید یا نه که بهشدت مهم و تأثیرگذار، ببینید روی کدوم محصولاتتون میتونید یک پیشنهاد ویژه بدید، پیشنهاد ویژه بهمحض اینکه گفته می شه صرفاً تخفیف نیست، یعنی اینکه الان بگم روی این محصولات مون ۱۰ درصد ۲۰ درصد ۵۰% تخفیف بزنم، پیشنهاد ویژه میتونه اینطور باشه که ما بیاییم مشتری رو سوپرایز کنیم مثلاً یک دونه کتاب از ما خریده در کنار این کتاب بیاییم یک سری محصولات ارزشافزوده دیگه ای بهش اضافه کنیم که کاربر ذوقزده بشه این میشه پیشنهاد ویژه یا اینکه توی محصولی که براش ارسال میکنیم یک پکی آماده کنیم که بقیه محصولات هم معرفی کنه.
چگونه با طراحی پیشنهاد ویژه خوب مشتریان دائمی ایجاد کنیم؟
توی این پیشنهاد ویژه خوب ما نکات بسیار، بسیار زیادی رو داریم و نیازمند این هست که با دستهبندیها و محصولات شما بهصورت کامل آشنا باشیم تا بتونیم بهترین پیشنهاد رو به شما بدیم این پیشنهاد ویژه خیلی کمک می کنه به این که مشتری یکبار خرید شما تبدیل بشه به مشتریان وفادار، یعنی هدف این نیست که مشتریها فقط بیان یکبار از ما خرید کنند هدف اینکه یک مشتری وفادار دائم بیاد از ما و محصولات جدید و خدمات جدیدی که ارائه میکنیم دوباره بیاد از ما خرید کنه پس این پیشنهادات ویژه یکبخشی از پیشنهادات ویژه ما مشتری یان رو تبدیل میکنیم به مشتری یان وفادار.
اهمیت داشتن صفحه مقاله در ساخت سایت فروشگاهی
و اما صفحه بعدی، صفحهای که بهشدت برای ساخت سایت فروشگاهی مهمه و این صفحه باعث میشه که مشتریها و کاربرهای عادی و تبدیل کنه به مشتریان دائمی که شما همیشه به درآمدتون اضافه بشه توی یک وب سایت فروشگاهی اون هم صفحه مقاله هست، توی همون کاغذ خودکار و اون فایل وردی که با هم داشتیم الان یک خطی بکشید و قسمت مقالات رو با هم شروع کنیم که تو این صفحه اول اینکه مقاله چیه؟ و بعد طبق روال ببینیم که تو این صفحه چه قسمتهای مهمی رو ما بهعنوان کارفرما و بعداً به طراح وبسایت مون انتقال بدیم که بتونیم از این صفحه بهدرستی استفاده کنیم.
محتوای صفحه مقاله در سایت فروشگاهی چطور نوشته میشه؟
دوباره تاکید میکنم این صفحه مقاله، صفحهای هست که باعث میشه کاربرا فقط منتظر این باشند که شما چه محصول دیگه ای رو منتشر میکنید که بیان از شما خرید کنند یعنی تا این حد این صفحه مهمه، اولین موضوعی که هست ببینیم صفحه مقاله چیه توی صفحه مقاله شما باید یک سری اطلاعات رو به کاربران بدید یا بهطورکلی باید کمک کنید به کاربران که تمام نگرانی هاشون برطرف بشه ما انگیزه خرید اصلی مشتریها چند تا مورد هست یا اینکه الان در حال حاضر از یک موردی درد و رنج دارند یعنی از یک موردی دارند رنج میبرند یا به دنبال کسب لذت ای هستند یا اینکه الان یک ترسی دارند یا اینکه الان یک نگرانی دارند که دنبال یک محصول میگردند یعنی انگیزه اصلی خرید این چهارتا مورد، انگیزه اصلی خرید اون محصولی که ارائه میکنیم نیست اگر بدونن دردی رو ازشون درمان می کنه، اگر بدونن لذتی بهشون میده، اگر بدونن الان این ترسشون برطرف می کنه یا نگرانی شون رو برطرف میکنه میان محصول رو انتخاب میکنند و میخرند. یعنی موقعی که نگاه میکنند میان این چهارتا رو آنالیز می کنه مشتری و ببینه کدوم از این چهارتا هست که میتونه نیازش رو برطرف کنه پس توی بخش مقالات ما باید این چهارتا موضوع رو خیلی دقیق و کامل بهش پاسخ بدیم.
چگونه در سایت فروشگاهی فروشمان رو چندین برابر کنیم؟
پس مقاله جایی هست که شما اغلب نگرانیهای کاربران رو برطرف میکنید حالا یا سؤال یا توی قالب آموزش هست نمی دونم اگر باید به هر طوری که هست شما یک محصولی دارید، خوب این روش اسمبل کردن یا استفاده کردن ازش نیازمند آموزش بیایید توی این بخش بهصورت کامل آموزش بدیم یا حتی کاربرها دوست دارند که اگر مثلاً محصول فیزیکی میفروشید به طور مثال یک ماشین لباسشویی اتوماتیک میخواهید خریداری کنید، بعد این ماشین لباسشویی اتوماتیک خوب بعدش برای نصب و راهاندازی یک سری نکتههایی هست، خیلی از کاربران دوست دارند قبل از خرید بدونن این دقیقاً چه کاری رو براش انجام میده، اگر ما خیلی حرفهای بیاییم روی این موضوع یک محتوای رو تولید کنیم که بگیم دقیقاً این ماشین لباسشویی اتوماتیک چه کاری رو انجام میده و چطور میشه باهاش کارکرد و نگرانیهای استفاده کردن از این محصول رو قبل از اینکه کاربر بخره برطرف کنیم درصد خرید خیلی، خیلی بیشتر میشه.
یک مثالی بزنم که موضوع را کامل متوجه بشید!
خوب همون طور که توی قسمت بالا هم گفتم یکی از مهمترین کارهایی که ما توی صفحه وبلاگ مون باید انجام بدیم، برطرفکردن سؤالات، نگرانیها و دغدغههای ذهنی کاربران و کارفرمایان عزیز هست.من اینجا می خوام یک مثالی بزنم دررابطهبا همین صفحه و حالا خدماتی که خودم انجام میدم تا این موضوع رو کامل متوجه بشید، ببینید مثلاً من این صفحه رو من برای کسایی که میخوان یک وبسایت فروشگاهی درست و اصولی راهاندازی کنند طراحی کردم و سعی کردم توی قسمتهای مختلف فقط سؤالات، نگرانیها و دغدغهها رو برطرف کنم، چون ما هرچقدر هم که بیاییم حالا توضیح بدیم از دیدگاههای مختلف بررسی کنیم شاید جواب یک سری از افراد که حالا طراحی سایت فروشگاهی یا ساخت سایت فروشگاهی یا کلماتی ازایندست رو سرچ کردن شاید نتونیم بهدرستی جواب بدیم.
ولی من و شما که بهعنوان یک فردی که حال صاحب اون کار هست و یک سری خدمات و محصولاتی رو ارائه میکنه باید بیاییم خودمون رو بزاریم جای مشتری که دقیقاً ما جای مشتری بودیم چطور؟ و چه سؤالاتی برامون پیش میومد، حالا رایجترینش اینطوری که توی قسمتهای بالا و قسمتهای بعدی این صفحه هم توضیح دادم، برای هر کسبوکاری این اتفاق میافته، ما یک سری سؤالات قبل از اینکه بخواهیم محصولات و خدمات استفاده کنیم برامون پیش میاد، یک سری سؤالات و نگرانیها حین استفاده و یک سری سؤالات هم بعد از اینکه حالا اون محصول یا خدمات استفاده کردیم برامون پیش میاد.
سوالات مهم و رایجی که در هر کسب و کاری وجود داره!
این توی هر کسبوکاری هست یعنی یک ایدهای که الان شما، منم دقیقاً دارم خودم دارم میزارم جای شما دیگه میگم که الان مثلاً شما میخواهید یک سایت فروشگاهی طراحی کنید، سؤالات تون چیه؟ سوالاتتون قبل طراحی؟ حین طراحی؟ و بعد از طراحی؟ اگر دقت کنید من همهٔ این قسمتها رو تو همین صفحه با همین استاندارد دارم جلو میبرم و این یکی از تأثیرگذارترین و بهترین محتواهایی هست که ما می تونیم تولید کنیم و ازش استفاده کنیم.
چگونه یک قالب فروشگاهی مناسب انتخاب کنیم؟
خوب نکتهای که حالا اینجا هست مثلاً برای همین صفحه طراحی سایت فروشگاهی یکی از نگرانیهای رایج و یکی از سؤالات رایجی که خیلی هم تکرار میشه انتخاب قالب فروشگاهی که حتی من وقتی سایت و توی سرچ کنسول بررسی میکنم میبینم که توی قسمت ایمیج ها یعنی تصاویری که حالا کاربران به دنبالش هستند این نمونه طراحی سایت فروشگاهی یا نمونه انتخاب قالبی یک هم چیزی خیلی سرچ میشه و نتیجهای که من ازش میگیرم میبینم که خوب بااینکه تعداد زیادی شده ولی من نتونستم جواب این دسته از کاربران رو بدم.
برطرف کردن نگرانیهای شما در انتخاب قالب سایت فروشگاهی
حالا این رو چطور میتونم برطرفش کنم میام همین کلمه کلیدی نمونه طراحی سایت فروشگاهی رو سرچ میکنم میام توی قسمت ایمیج ها و میبینم که اون ۱۰ الی ۱۵ تا ایمیج اول چی بوده که گوگل الان اینارو آورده اول و داره نمایش شون میده و من هم از اونا بتونم ایده بگیرم، الگو بگیرم و توی همین صفحه ازش استفاده کنم یعنی یک بخش عظیمی از افرادی که به دنبال حالا انتخاب قالب هستند، حالا این انتخاب قالب هم میتونه با دیدگاههای مختلف سرچ بشه و بخوان اون نیاز شون رو برطرف کنند مثلاً افراد اگر طراح و گرافیست باشن می خوان یک ایدهای بگیرند، میخوان ترکیب رنگ انتخاب کنند قسمتهای مختلف سایت فروشگاهی شون رو بررسی کنند و ببینند که کلاً چه قالبی نیاز هست که بتونیم ازش استفاده کنیم.
یا اینکه یک کارفرمایی میخواد یک سایت فروشگاهی برای خودش بزنه و اون طراح سایت بهش گفته که حالا شما باید اول یک قالبی انتخاب کنید یک رنگ سازمانی داشته باشید و کلاً یک طرح اولیه، یک نمونه اولیه توی ذهنتون باشه تا مابعد بتونیم این سایت و براتون راهاندازی کنیم.
یک راه حل ساده برای برطرف کردن نگرانیها و سوالات شما!
خوب من وقتی که از رفتار کاربر اینطوری متوجه میشم میبینم که یکی از نگرانیها و دغدغه هاش این هست یعنی الان من توی همین صفحه سایت فروشگاهی درسته که ما اون ابتدا نوشتیم که نقد و بررسی طراحی سایت فروشگاهی ولی باید بیام این صفحه رو از دیدگاههای مختلف بررسی کنم که بتونم یک محتوای کامل و جامعی در اختیار کاربران قرار بدم. یعنی هرچقدر بتونم این نگرانیها و دغدغه هاشون رو برطرف کنم، تونستم تو این صفحه محتوای خوبی رو ارائه کنم علاوه بر این باید کال تو اکشنهای مناسبی هم قرار بدم، یعنی الان این قسمت رو براتون مثال زدم برا درک بیشتر برا اطلاعات بیشتر برای اینکه حالا بتونیم با این توضیحاتی که دادیم دقیقاً مشتری و کارفرما بیاد موضوع خودش و سوال خودشو مطرح کنه و بیشتر صحبت کنیم باید یک کال تو اکشن مناسبی باشه.
مثلاً من الان میتونم یک تصویر طراحی کنم، توی این تصویر هدفم باشه مثلاً چهارتا نکته بسیار مهم و کلیدی که شما برای انتخاب قالب سایت فروشگاهی باید بدونید رو مثلاً یک دکمه هم قرار بدم که بیان اینجا کلیک کنند و هدایت بشن به اون فرم مشاوره از اون فرم مشاوره اون موقع دیگه کامل دررابطهبا اون کسب و کارشون صحبت کنیم.
شما هم میتونید از این روش مهم و کاربردی استفاده کنید!
پس دقیقاً شما هم که الان دارید این مطلب رو میخونید یا میبینید یا ویدیوش رو نگاه میکنید باید برطرفکردن نگرانیها و دغدغهها باید دقیقاً همینطور باشه یعنی باید بیایین یک موضوعی رو بهصورت فرضی حالا ما میگیم سناریوهای مختلف، سناریوهای مختلف رو در نظر بگیریم که وقتی کاربری یک کلمهٔ کلیدی رو سرچ میکنه و توی نتایج گوگل میره توی تب ایمیج با چه هدفی بوده؟ اگر ورودی تون از ایمیج بالاست ولی درصد تبدیلش کمه، اینو باید بررسی کنید حالا اگر میخواهید توی کسبوکار خودتون بیاییم این مورد رو خیلی دقیقتر بررسی کنیم و این نکته رو خیلی عمیقتر باز کنیم با هم از همینجا قسمت پایین همین مطلب میتونید دکمه فرم مشاوره رو بزنید اطلاعاتش رو وارد کنید و من تو اولین فرصت باهاتون تماس میگیرم.