قسمت چهارم سفر کسب و کار اینترنتی

قسمت چهارم سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل

5 دقیقه
777
5 امتیاز

در این قسمت می‌خواهیم ۳۰ تا رقیب‌های اصلی رو با هم بررسی کنیم و نکات مهم تحلیل بررسی رقبا رو برای کلمات کلیدی سخت و پر رقابت یاد بگیریم!

بروزرسانی: 10 ماه
۰

داستان قسمت چهارم …

سلام به همراهان عزیز به قسمت چهارم سفر کسب و کار اینترنتی در گوگل خوش اومدید تو این قسمت می‌خواهیم رقیب‌های اصلی رو با هم بررسی کنیم و نکات مهمی در رابطه با تحلیل رقبا یاد بگیریم!

زمان: ۱۸ دقیقه و ۴۴ ثانیه
حجم فایل: ۶۸ مگابایت

اگر ویدئو بالا رو مشاهده نکردید متن ویدئو رو از اینجا مطالعه کنید: همون طور که گفتم همیشه برای کلمه پررقابت مثل کلمه کسب و کار اینترنت ، من اگر بخواهم روی رتبه این کلمه کار کنم، حداقل ۵۰ تا نتیجه اول گوگل رو بررسی می‌کنم که حتماً توی آموزش‌های سئو به این اشاره می‌کنم.

بررسی ۳۰ تا رقیب‌ها و نتایج گوگل

در این قسمت (برای اینکه خسته کننده نشه) می‌خواهیم ۳۰ تا نتیجه اول رو بررسی کنیم، یک نکته دیگه ای اینجا هست که الان روی این کلمه نقشه می‌بینم روی بعضی از کلمات ممکن ویدئو ببینید و روی بعضی از کلمات ممکنه عکس‌ که در مورد این هم بعداً صحبت می‌کنم که وقتی یک کلمه خاص سرچ میشه چرا گوگل خودکار میاد یک سری مکان رو با آدرس‌های مختلف میاد به ما نمایش میده و آیا ما باید این کار رو انجام بدیم یا نه؟ و یک آپدیت جدیدتری هم هست که روی گوگل من این رو جدیداً دیدم که اینجا بحث reting رو اضافه کرده یعنی شما نظراتی که براش می‌نویسید رو میاد بر اساس بیشترین امتیاز میاد این‌ها رو دسته‌بندی کنه و بهمون نشون بده. در مورد این موضوع حتماً مفصل صحبت می‌کنیم.

بیایید تحلیل و بررسی شروع کنیم!

خوب همهٔ لینک‌ها رو به ترتیب باز می‌کنم که بریم ببینیم که صفحه داخلی شون چیه این پیشنهادات گوگل هم این پایین خیلی، خیلی مهم هستن که در ادامه همین سریال بررسی شون می‌کنیم، این هم صفحه دوم لینک هاشو باز می‌کنیم، ببینید اینجا هم الان این نکته هم اضافه کنم که وقتی میگم جنس صفحه ویدئویی هست یعنی گوگل انتظار داره برای کلمه ای که سرچ شده ویدیو استفاده کنیم، البته ببنید توی سایت آپارات هست ولی گوگل تشخیص داده که جنس ویدئویی هم توی این سری از کلمات مثل کلمه هدفمون هست.

مشاوره رایگان کسب و کار

یه نکته مهم در مورد تبلیغات گوگل

نکته بعدی تبلیغات گوگل هست، هرجایی که کلمه ad یا اگر زبان مرورگرتون فارسی باشه و نوشته آگهی یعنی اینکه این وب‌سایت‌ها اومدن به گوگل پول دادند که هرکسی اومد کلمات هدف آگهی دهنده رو سرچ کرد، این سایت‌ها روبهش پیشنهاد بده آقا یعنی چی؟ یعنی دقیقا همین کاری که الان ما به صورت رایگان انجام میدیم که کلماتمون رتبه بگیره بقیه افراد به گوگل پول میدن تا رتبه بهتری بهشون بده! در همین بررسی کلمه کلیدی اصلی کسب و کار اینترنتی هست این کلمه هزارن کلمه مرتبط هم داره که هر کدام با یه هدف خاصی سرچ میشه!

چند تا مثال رو با هم بررسی کنیم! (بقیه برا چه کلمه‌هایی پول میدن؟)

چندتا از کلمات مرتبط: کار انلاینکار اینترنتیراه اندازی کسب و کارانواع شغلایده کسب و کارکسب و کار آنلاینشغل آنلاینشغل اینترنتی و هزارن کلمه دیگه اگه دقت کنید این کلمه بیشترشون ۲ کلمه هستن که قیمت این کلمه ها یکمی کمتره نسبت به تک کلمه‌ای ها، که حالا نمونه‌های دیگه از عبارت‌ها رو هم با هم بررسی کنیم که افراد به ازای این کلمات پول میدن به گوگل که رتبه بگیرن مثل: کسب و کار اینترنتی چیستایده های جدید کسب و کار اینترنتیراه های کسب و کار اینترنتیایده برای کسب و کار اینترنتیکار در اینترنتسایت های کسب و کار اینترنتیایده های اینترنتیایجاد کسب و کار اینترنتیکسب و کار از طریق اینترنتکسب و کار با اینترنت و هزارن کلمه دیگه که خودش یک مقاله مفصل میشه!

ایده های جدید کسب و کار اینترنتی

ادامه نتایج گوگل رو بررسی کنیم!

در بررسی عنوان صفحات، مثلاً یکی از مطالب نوشته «درآمد دلاری» یکی از کلمات جذابی که خوب طرف‌دارهای زیادی داره ولی حالا میریم بررسی می‌کنیم لندینگ‌ها های زیاد جالبی ندارند.صفحه سوم هم با هم بررسی کنیم، لینک‌ها شو باز می‌کنیم که ببینیم داخل صفحات چی هست، صفحه سوم هم می‌بیند که دوباره تبلیغات گوگل بهمون نمایش داده میشه و بریم امروز ۲۰ دی‌ماه ببینم که صفحه چهارم بود اگر توی قسمت‌های اولیه دنبال کرده باشید خود سایت خودمون توی صفحه چهارم گوگل بود، ببینیم که هنوز هستیم یا نه؟

وضعیت صفحه خودمون در صفحه ۴ گوگل!

خوب این هم از صفحه چهارم می‌بیند که ما هنوز با همون کلمه ریدایرکت شده توی صفحه چهارم هستیم، یکم زمان میبره، بستگی داره به حالا اون سرعت ایندکس، سرعت ایندکس دیدید که خیلی روی سایت من بالابود، اینکه حالا ما کل محتوا رو ریدایرکت کردیم روی صفحه جدید حدوداً دوهفته الی سه هفته زمان میبره که شاید کمتر و بیشتر این بستگی داره خود گوگل و محتوایی که ما آپدیت می‌کنیم این بیاد تغییر کنه پس این صفحه رو ما فعلاً باهاش کاری نداریم.

راه های کسب و کار اینترنتی

ساختار کلی صفحات رقیب چطور هست؟

کار بعدی اینه که بریم دونه دونه ساختار کلی صفحاتی که باز کردیم رو بررسی کنیم، به این پیشنهادات هم دقت کنید که ببینیم رفتار عادی خودمون چیه یعنی الان من اومدم کلمه کسب‌وکار اینترنتی رو سرچ کردم با این هدف که ببینم ساختار صفحه رقیب‌ها و ساختاری که الان گوگل شناسایی کرده به چه صورتی هست. وقتی وارد صفحه سایت میشیم هر پیشنهادی که داده میشه رو می‌بندیم چون هدفمون از ورود به این صفحه چیز دیگه ای بوده! با یک نگاه کلی ساختار صفحه دو سوم/ یک سوم هست تقریبا، یعنی دو سوم صفحه برای محتوای اصلی و یک سوم برای سایدبار سایت گذاشته و همین‌طور رفته تا آخر.

یکمی بیشتر و عمیق تر بررسی کنیم!

سایت بعدی هم همون ساختار دو سوم / یک‌سوم رو گذاشته، جنس محتواش ویدئویی هست که حالا فعلاً کاری به محتواش نداریم. سایت بعدی محتواش رو تمام عرض گذاشته (سایدبار نداره و کل صفحه رو گرفته) سایت بعدی ساختار دو سوم یک‌سوم رو گذاشته، سایت بعدی هم همینطور ساختار دو سوم یک‌سوم.

کار در اینترنت

بررسی سایت هشتم!

خوب هشتمین سایت (سایت‌های قبلی رو شماره نگفتم ولی تا الان ۸ تا سایت بررسی کردیم بیشترشون ساختار دو سوم / یک سوم رو رعایت کرده بودن)  این سایت هم دوباره دو سم یک‌سوم تقریباً و سایت نهمی دوباره همین‌طور و آخرین نتیجه توی صفحه اول هم دو سوم و یک‌سوم رعایت شده بود. میاییم توی فایل ورد مون یک عنوان اضافه می‌کنم به‌عنوان ساختار کلی این ساختار کلی اگر یکم حرفه‌ای ترش کنیم منظورمون همون ui و ux سایت هست که بحث ui و ux من حتماً توی سریال‌های طراحی سایت در موردش کامل صحبت می‌کنم چیه و چطوری، ui و ux یعنی این‌طوری که اون طراحی و اون قالب اصلی سایت چطوری و ما چطور میتونیم ازش استفاده کنیم.

بیایید ساختار کلی سایت ها رو مکتوب کنیم

بیاییم ساختارش رو با یک جدولی مشخص کنیم و الان میتونیم با این بررسی‌ها ساختار کلی صفحه خودمون رو هم دو سوم / یک سوم استفاده کنیم (با هدف استفاده از بهترین روش‌های تبلیغ و بازاریابی برای کسب و کار اینترنتی که از تحلیل و بررسی رقیب‌ها بدست اومد) بهتره که بیاییم دو سوم صفحه که بیشتر سایت‌های رقیب سمت راست بودن، ما هم محتوای اصلیمون رو سمت راست قرار بدیم توی سایدبار هم یک چیزهای دیگه ای رو قرار بدیم. خوب بریم ادامه سایت‌هایی که باز کردیم رو ببینیم که آیا این ساختار دو سوم یک‌سوم رعایت کردن یا نه؟ بله صفحه دوم سایت اول رعایت شده، توی سایت بعدی خوب اومده یک لندینگ دیگه ای رو گذاشته، توی سایت بعدی دوباره همون ساختار قبلی، چون بقیه سایت‌ها همون همین ساختار تکرار شد ادامه مطلبش رو ننوشتم و ادامه بررسی رو در قسمت‌های بعدی این سریال دنبال کنید.

کسب و کار اینترنتی برای دانش آموزان

یک ساعت مشاوره رایگان!

قرار نیست حرف قشنگ بزنیم! قراره یک ساعت مفصل با هم صحبت کنیم نگرانی‌های اولیه رو برطرف کنیم، یک تصویر واضح از آینده کسب و کارتون بسازیم و با هم همین الان اون ایده‌ای که دارید رو به واقعیت تبدیلش کنیم، میدونم در تو این مرحله دارید به شدن یا نشدنش فکر می‌کنید ولی جای هیچ نگرانی نیست از طریق بنر زیر فرم مشاوره رو پر کنید تا مفصل صحبت کنیم و یک کسب و کار اینترنتی درست و اصولی رو راه اندازی کنیم.

مشاوره رایگان کسب و کار

دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.