قسمت سوم زیر ساخت سایت

قسمت سوم زیرساخت سایت برای بهتر دیده‌شدن

4 دقیقه
1,129
9 امتیاز

در این قسمت که قسمت آخر از موارد مهمی که برای زیرساخت سایت بدونید را توضیح دادم مواردی که در این قسمت بررسی خواهیم کرد: تست DNS – مانیتورینگ سایت در سرورهای اصلی ایران و دنیا – تست سرعت و همچنین بررسی قدرت سایت در ۱۵۴ نقطه مختلف دنیا را کامل توضیح دادم.

بروزرسانی: 2 سال پیش
۰

قسمت سوم معرفی خدمات پکیج طراحی سایت استاندارد

به سومین قسمت از معرفی خدمات پکیج طراحی سایت استاندارد خوش آمدید در این قسمت خدماتی که در بخش زیر ساخت سایت نیاز بود را کامل توضیح دادم و این بخش تمام شد، ادامه خدمات این پکیج در قسمت‌های بعدی توضیح دادم!

زمان: ۱۴ دقیقه و ۲۴ ثانیه
حجم فایل: ۵۲ مگابایت

اگر ویدئو بالا رو مشاهده نکردید، متن ویدئو رو از این قسمت مطالعه کنید: و اما مورد بعدی که برای بخش اول پکیج استاندارد در نظر گرفتیم بحث dns هست: خوب ssl و dns دو تا از موضوعات تخصصی و فنی وبسایت که من انتظاری ندارم از کارفرما و یا مشتری که اطلاعات کامل و دقیقی در رابطه با این موضوعات داشته باشه که دقیقاً ssl چیه و چه کارهایی انجام میده ولی باید این موضوع رو بدونید در مورد ssl که کامل توضیح دادم در مورد dns باید این موضوع رو بدونید که اگر مشکلی توی بحث dns های سایت شما وجود داشته باشه دقیقاً برابری میکنه با اینکه شما مشتریان تون رو از دست بدید.

DNS به زبان خیلی ساده چیه و چه کاربردی داره؟

خوب موضوع صحبتم این نیست که الان بیاییم dns رو بررسی کنیم که چی هست؟ باید بیاییم این موضوع رو بررسی کنیم که آیا dnsهایی که برای سایت ما تنظیم شده دارن به‌درستی کار می‌کنند یا نه؟ اگه بخوام یک توضیح مختصری در مورد dns بدم ببینید شما بعد از اینکه دامنه رو ثبت کردید گوگل این دامنه رو با این اسمی که مثلاً siteeman.com با این اسم نمی شناسه این دامنه رو تبدیل میکنه به یک سری شماره اختصاصی که از شرکت هاستینگ در اختیار شما قرار میده و بر اساس اون شماره میاد وب‌سایت شما رو شناسایی میکنه بعد برای ثبت این ip که اصطلاحاً بهش میگیم ip ، برای ثبت آی پی شما به دوتا dns نیاز دارید که میتونید حالا در مورد خود کلمه dns سرچ کنید که ببینید دقیقاً چی هستند این دوتا dnsها مواردی هستند که خود شرکت هاستینگ در اختیارتون قرار میده که یک شماره‌ای اون اولش داره این شماره خیلی، خیلی پیش میاد چون اون شماره اولش متغیر بقیه مواردش حالا می تونه مثلاً به‌عنوان‌مثال‌هاست دی ال دات کام باشه میتونه مثلاً نت افراز دات کام باشه این برمی گرده به اون شرکتی که شما ازش هاست خریداری کردید.

خطاهای رایجی که در dnsها وجود داره

ولی توی این dns ها خیلی خیلی من دیدم که توی تنظیم کردن dns ها فرض کنید که ns1 داریم و ns2 یا مثلا ns11 و ns22 توی این تنظیمات dns فقط این نکته رو بدونید که اغلب موارد توی ۹۰ درصد مواقع توی تنظیم کردن ممکنه که این ۲ یا این ۱ رو یادشون بره بزارن و همین باعث میشه که ما توی dns سایتمون به مشکل بخوریم (و اتفاقا برای یکی از مشتریان خودم که کارهای طراحی سایت اصفهان رو براش انجام دادیم دقیقا همین مشکل داشتیم!) .

خطاهای DNS، خطاهایی مخفی هستند که باید حتما بررسی شوند!

نکته مهمی که میخوام بدونید اینکه مشکلات dns ، مشکلاتی هستند کاملاً مخفی و با هیچ ابزاری قابل تشخیص نیستند به‌غیراز یک دونه ابزار که ما میاییم بررسی می‌کنیم که ببینیم dns مون واقعاً کار میکنه یا نه یعنی سایت شما توی ۸۰ الی ۹۰ درصد مواقع آنلاین، یعنی شما هر موقع سایتتون رو می‌زنید سایتتون میاد بالا صفحاتش به‌درستی کار میکنه مشتری‌ها یا کاربرانتون هیچ گزارش نمیدن که الان سایتتون از دسترس خارج شده بعد از جاهای مختلف وب سایتتون روباز میکنیم اوکی ssl رو بررسی می‌کنیم، همه مواردی که بررسی می‌کنیم اوکی ولی مشکل اصلی اینکه شما الان اگر دارید روی رتبه‌های وب‌سایت تون کار می‌کنید رتبه خوبی نمی‌گیره و این افت رتبه دارید (که این مورد یکی از موارد مهم در پشتیبانی طراحی سایت هست و حتما باید رفع بشه).

مشاوره رایگان راه اندازی سایت

مشکلات DNS = از دست دادن مشتری‌ها

برفرض دارم روی کلمه آموزش ساختن وب سایت کار می‌کنم که رتبه بگیرم بیام توی صفحات اول و نتایج اول دیده بشم بعد به‌جای اینکه رشد کنم هر روز میرم بررسی می‌کنم می‌بینم که افت کردم و این مشکل از dns هست. که گوگل نتونست به‌درستی اون ip که بهتون گفتم رو شناسایی کنه یعنی ip روبا این دوتا عبارت و با این دوتا شناسه، شناسایی شون میکنه و میفهمه البته توضیح تخصصیش نیست من دارم یک تصویری به شما میدم که دقیقاً این dns چیه و چطور کار میکنه اگر مشکل داشته باشه چه اتفاقی می افته اگر توی این زمینه مشکل داشته باشید رتبه‌های سایت شما افت می‌کنه و اگر رتبه‌های سایت شما افت کنه یعنی که عملاً سایت شما به‌درستی دیده نمیشه، به‌درستی دیده نشه برابری میکنه با اینکه نه کاربر داشته باشید و نه مشتری!

گزارش‌های دقیق برای برطرف کردن مشکلات DNS!

پس این بحث dns هم متأسفانه، متأسفانه خیلی از شرکت‌های که هاست ارائه می‌کنند زیر بار نمیرند که آقا ما میگیم الان چندتا خطا توی dns مون داریم و شما باید این موارد رو بررسی کنید و برطرف شون کنیم زیر بار نمیرن مگر اینکه شما چند تا گزارش دقیق براشون بفرستید که آقا این گزارش مثلاً ssl مون بوده این dns مون بوده و بر اساس این گزارش‌ها ما dns سایتمون مشکل داره و میتونید این مورد هم به‌خوبی برطرف کنید که من برای همهٔ کسایی که از پکیج استاندارد و پکیج اختصاصی استفاده می‌کنند این گزارش‌ها رو کامل و دقیق بهتون ارائه می‌کنم چون یکی از موارد مهم در نحوه ساختن وب سایت اصولی برطرف کردن همین موضوعات هست.

تست و مانیتورینگ سایت

و اما دوتا مورد بعدی که برای این بخش اول پکیج استاندارد در نظر گرفتیم اگر توی صفحه هم نگاه کنید می‌بینید که ما الان تک، تک موارد رو با هم بررسی کردیم و رسیدیم به بحث تست و مانیتورینگ سایت، مابعد از اینکه دامنه مون رو انتخاب کردیم ثبتش کردیم سابقش رو بررسی کردیم یک‌هاست و دامنه‌ای روی شرکت هاستینگ خوب هم خریدیم پیدا کردیم و یک‌هاست خوب خریداری کردیم. الان اینکه اون هاست و دامنه مون رو بیاییم تست کنیم ببینیم واقعاً اون کارهایی که در مراحل طراحی وب سایت می‌خواهیم انجام بدیم ازشش رو داره یا نه؟ برای تست سایت، ما دامنه رو هم داخل ایران تست می‌کنیم و هم خارج از ایران، برای داخل ایران توی ۱۴ تا ۱۵ تا که اخیراً البته بیشتر شده این سرورهای اصلی، یک سری سرورهای اصلی داریم که کل اینترنت رو توی ایران منتقل می‌کنند به افرادی که دارند از اینترنت استفاده می‌کنند.

مشاوره رایگان افزایش بازدید

تست سایت در داخل و خارج از ایران!

ما حداقل توی ۱۴ تا از سرورهای اصلی ایران سایتمون رو تست می‌کنیم (که این مورد یکی از خدمات طراحی سایت و پشتیبانی ما هست) که ببینیم توی این سرورها باز میشه یا نه؟ و از اون طرف هم توی کل دنیا ما ۶ تا dns سرور اصلی داریم که کل سرورهای دنیا روی این ۶ تا dns هستند و با این ابزار هم میایم بررسی می‌کنیم که ببینیم این دامنه و هاستی که خریداری کردیم به‌درستی نمایش داده میشه یا نه؟

سرور چیه؟

حالا شاید این سؤال پیش بیاد که سرور چیه؟ سرور یک مکان، که اگر خیلی ساده و مختصر بخوام توضیحش بدم این‌طوری که یک مکانی فرض کنید یا یک اتاق را فرض کنید که پر کابلو سیمو این چیزهست که اینترنت به جاهای مختلف انتقال میده این سرورها وقتی ما توی مرکز اصلی خودش بیاییم تست کنیم دیگه یعنی مطمئن هستیم که الان یک رابطه‌ای بین مثلاً من الان توی اصفهان هستم dns سرور اصلی ممکنه یکیش توی تهران باشه، مشهد باشه مختلف باشه توی جاهای مختلف باشه از اصفهان به‌جای مختلف رو بررسی می‌کنیم می‌بینیم این مسیر به‌صورت کامل برقرار و سایت ما به‌درستی نمایش داده میشه.

سروهای اصلی خارج از ایران (۶ سرور اصلی)

از اون طرف هم توی دنیا سرورهایی رو داریم، مثلاً چند تا موردی که هست، تویی ویرجینیا رو بررسی می‌کنیم، استرالیا رو بررسی می‌کنیم و چند تا کشور دیگه ای هستند که الان مثلاً از ایران ارتباط مون به‌درستی برقرار میشه یا نه که اینجا ما هر گزارشی که بگیرم اگر خطایی بگیریم (این بررسی یکی از موارد مهم در ساختن سایت اصولی هست و نباید مشکلی وجود داشته باشه) اگر یک ارتباطی برقرار نشه، میتونیم به شرکت هاستینگ همون تیکت بزنیم که الان این مشکل رو برامون برطرف کنه.

نکته مهم برای هاست ایرانی!

البته یک نکته‌ای هست که اگر ما هاست مون روهاست ایرانی خریداری کنیم یعنی هاستی بخریم که فقط مخصوص ایران باشه خوب طبیعتاً توی تست و مانیتورینگ کردن خارجی دیده نمیشه پس ما توی مشاورهایی که میدیم توی انتخاب‌هاست و دامنه اینکه پیشنهاد و اولویت مون بر اینکه‌هاست خارجی خریداری کنید و یکی از دلایل بسیار، بسیار مهمش هم که دوباره این هم جزء یکی از همون مواردی که بهش توجهی نمی شه، کشور ایران به‌صورت پیش‌فرض پیش گوگل سالیانه و ماهانه و کلاً قطعی داره یعنی تنها کشوری هست که اینترنتش قطعی داره، و خوب گوگل این رو که نمیدونه که الان یک سری ربات هستند که نمیدونه ایران مثلاً وضعیتش طوری هست که یک هفته ممکن اینترنتش قطع بشه، میگه این هاستش در دسترس نبوده اون جایی که داره خدمات هاستینگ ارائه می‌کنه در دسترس نبوده.

پیشنهاد ما همیشه هاست خارجی هست!

پس بنابراین ما پیشنهاد می‌کنیم به اغلب مشتریان که بخوان از هاست‌های خارجی استفاده کنند مگر اینکه خودشون بخوان تصمیم بگیرند که توی ایران کارکنند ما پیشنهاد رو همیشه می‌زاریم روی بهترین حالت و یک دیدگاه اشتباه دیگه ای هم وجود داره که ما اگر بیایم هاست ایرانی خریداری کنیم و چون مشتریان مون توی ایران هستند خیلی دسترسی بهتری بهشون دارن، آره این درسته کسایی که توی ایران هستن با وضعیت اینترنت ایران میتونن اون سایت شما رو ببینند یعنی الان اگر کل اینترنت ایران سرعتش پایین سایت شما هم دقیقاً با همون موضوع می‌بینند و برا شون کاملاً عادی.

مشاوره رایگان راه اندازی سایت

دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.