قسمت اول زیر ساخت سایت

قسمت اول زیرساخت سایت برای بهتر دیده‌شدن

7 دقیقه
1,254
10 امتیاز

در این قسمت ۴ تا از خدماتی که در پکیج طراحی سایت استاندارد رائه می‌کنیم را توضیح دادم که این خدمات شامل: شناسایی نوع کسب‌وکار – تعیین هدف برای معروف شدن و بیشتر دیده‌شدن شما – مشاوره انتخاب نام دامنه (در صورت نیاز) و بررسی سابقه دامنه و چک کردن دو فاکتور مهم!

بروزرسانی: 2 سال
۰

قسمت اول معرفی خدمات پکیج طراحی سایت استاندارد

به اولین قسمت از معرفی خدمات پکیج طراحی سایت استاندارد خوش آمدید در این قسمت ۴ تا از خدمات این پکیج رو معرفی کردم و برای درک بهتر موضوع ادامه خدمات این پکیج در قسمت‌های بعدی توضیح دادم!

زمان: ۱۹ دقیقه و ۵۴ ثانیه
حجم فایل: ۶۹ مگابایت

اگر ویدئو بالا رو مشاهده نکردید متن ویدئو رو از این قسمت مطالعه کنید: اولین بخشی که برای این پکیج استاندارد در نظر گرفتیم این بود که ما زیرساخت سایتمون رو طوری طراحی کنیم که توی گوگل بهتر دیده بشیم الان می‌خواهیم بریم بررسی کنیم که ببینیم این بخش شامل چه قسمت‌هایی و ما باید چه مواردی رو توی سایتمون رعایت کنیم که اون زیرساخت‌های لازم رو برای بهتر دیده‌شدن در گوگل داشته باشیم.

مورد اول

شناسایی نوع کسب و کار و حوزه کاریمون!

یعنی قبل از اینکه ما بخواهیم یک وب‌سایتی رو طراحی کنیم باید بدونیم که الان این سایت حوزه کاریش چیه، کل کسب‌وکارهای آنلاینی که در حال حاضر وجود دارند یا وب‌سایت‌های فروشگاهی هستند یا وب‌سایت‌های که همین‌طور هم که توی این صفحه می‌تونید مطالعه کنید وب‌سایت‌های آموزشی، وب‌سایت‌های خدماتی، محتوایی و وب‌سایت‌های شرکتی یعنی کل وب‌سایت‌هایی که الان در حال حاضر وجود داره بیشتر از این پنج مورد نیستند.

مشاوره رایگان کسب و کار

چرا باید قبل از طراحی حوزه‌کاریمان را شناسایی کنیم؟

و حالا سؤال اصلی اینکه چرا ما باید این حوزه کاری مون رو شناسایی کنیم و از همه مهم‌تر اینکه چطور میتونه به ما توی بهتر دیده‌شدن در گوگل کمک کنه؟ خوب سؤال اول که کاملاً واضحه یعنی مشتری و کارفرما خودش می‌دونه که الان یا میخواد یک فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کنه یا کلاً محصولات و خدماتی که ارائه می کنه در قالب محصول فیزیکی یا دانلودی نیستن، یک سری خدمات که خوب میشه سایت‌های خدماتی یا کارفرمایی هست که الان داره یک سری موارد رو آموزش میده مثل خود سایت من که ما کل موضوع مون آموزشی هست و در نهایت یک سری محصولات آموزشی رو داریم. مورد بعدی اینکه وب‌سایت‌هایی هستند که محتوایی، محتوایی هم حالا شامل متن میشه، ویدئو میشه هر چیزی که در قالب محتوا ما بتونیم ارائه کنیم میشه وب‌سایت‌های محتوایی که نمونه‌های بسیار زیادی رو داره. و قسمت آخرش هم وب‌سایت‌های اختصاصی یا شرکتی هستند که شما اصلاً کلاً می‌خواهید یک پلتفرم اختصاصی برای خودتون داشته باشید و یا اینکه یک شرکت هستید، الان می‌خواهید برای بهتر دیده‌شدن و برندینگ خودتون یک وب‌سایتی رو طراحی کنید.

همه جزئیات را کامل توضیح دادم!

یک نکته بگم که من تک، تک این موارد رو این ۵ تا موضوع و ۵ تا حوزه کاری رو به‌صورت کامل و جامع توی ادامه همین صفحه توی بخش نمونه کارها کامل آوردم که یک وب‌سایت فروشگاهی دقیقاً چه صفحات مهمی داره و اگر شما قصد دارید یک وب‌سایت مثلاً فروشگاهی رو راه‌اندازی کنید که به درآمد برسه دقیقاً باید چه صفحاتی رو داشته باشه و شما به‌عنوان کارفرما چه‌کاری رو انجام بدید و یا اگر طراح وب‌سایت رو می‌خواهید انتخاب کنید چه انتظاری ازش داشته باشید که توی وب‌سایت فروشگاهی براتون انجام بده، و توی این بخش من فقط به بعضی از مواردش اشاره می‌کنم برای اطلاعات بیشترش در ادامه همین صفحه می تونید این موارد رو بررسی کنید.

برای مشاهده جزئیات بیشتر

در مورد سایت‌های فروشگاهی لینک زیر رو گذاشتم

آدرس صفحه مربوطه: طراحی سایت فروشگاهی [قیمت + نقد و بررسی تخصصی]

چرا هر قسمت جداگانه گفته شده؟

چون این موضوع خیلی، خیلی مفصلی و حتماً باید این اطلاعات گفته بشه من تویی قسمت جداگانه این رو آوردم و کامل توضیح دادم و توی این قسمت نمی خوام الان خیلی، خیلی عمیق بشم توی بعضی از موارد البته بعضی از موارد اون هایی که شما باید کامل بدونید تو این قسمت رو چون قرار این پکیج رو معرفی کنم که تو این پکیج ما چه خدماتی رو ارائه می‌کنیم. این مورد یکی از موردهای که شما باید اطلاعات بیشتری رو در موردش بدونید یعنی اولین قدم تون درسته مثلاً الان میگیم ما فقط فروشگاهیم دیگه مثلاً الان یک سری محصولات رو می‌فروشیم و میشه فروشگاهی یا مثلاً اگر آموزش می‌دیم ما آموزشی یا اگر یک خدماتی مثل خدمات سئو ، خدمات قالیشویی یا یک شرکتی هستیم.

چرا شناسایی نوع کسب و کار اینقدر مهمه؟

این شناسایی کسب‌وکار مون کار ساده‌ای و شاید این سؤال براتون پیش بیاد که چرا باید این‌قدر در موردش اطلاع بدونیم، ببینید من یک نکته بسیار مهمش رو بگم که اگر مثلاً شما کسب وکارتون فروشگاهی یعنی محصول و خدماتی رو دارید که می‌خواهید این محصولات و خدماتتون رو بفروشید یک وب‌سایت فروشگاهی باید یک قسمتی رو داشته باشه که یک بخشش مربوط به آموزشی یعنی اغلب وب‌سایت‌های فروشگاهی که در حال حاضر وجود دارند ترکیبی از این دو تا کسب و کارن، یعنی که هم فروشگاه ان هم آموزشی و ممکن وب‌سایت‌هایی باشند که ترکیبی از چند تا این حوزه‌های کاری باشند، یعنی هم فروشگاهی هم محتوایی هم آموزشی و هم خدماتی اون موقع ما باید چه استراتژی را بچینیم و اون موقع به‌عنوان یک کارفرما باید چه مواردی رو رعایت کنیم که البته من در ادامه این صفحه فرمی که قراردادن برای پکیج‌ها که مثلاً شما اگر بخواهید پکیج طراحی سایت استاندارد رو تشخیص بدید و الان فرصت این رو ندارید که برید مطالبی که دیدید برای این قسمت قرار دادم رو بخونید بعد از ارسال این فرم من به‌صورت یک جلسه آنلاین دو ساعت کامل با هم در مورد این موضوع صحبت می‌کنیم که نکته‌های بسیار، بسیار مهمی رو توی همین قسمت اول ما با هم بررسی می‌کنیم که در نهایت شما بتونید نتیجه بهتری بگیرید.

مشاوره رایگان راه اندازی سایت

مورد دوم

تعیین هدف مناسب

و اما مورد بعدی توی بخش اول پکیج استاندارد داریم، تعیین هدف هست (موضوع برای طراحی وب سایت چی باشه؟): یعنی بعد از اینکه شما کسب و کارتون رو به‌صورت کامل و دقیق بررسی کردید و شناختید که الان کسب کارتون چه چیزهایی رو نیاز داره و باید چه صفحات مهمی براش طراحی بشه بعد از اون هدف مون رو باید بیاییم مشخص کنیم. یعنی اینکه الان شما کسب و کارتون رو شناسایی کردید هدف تون چی از آنلاین شدن یعنی چرا الان می‌خواهید بیایید این وب‌سایت رو راه‌اندازی کنید؟ (هدف اصلی از درست کردن وب سایت چیه؟ – برای طراحی سایت چه باید کرد؟ – طریقه ساخت وبسایت اصولی چگونه است؟ و سوالاتی از این دست) و توی این بخش خیلی، خیلی مهمه که شما بدونید در نهایت توی این وب‌سایت چه کاری قرار انجام بشه یعنی الان اگر وب‌سایت شما همهٔ مواردش رو به‌صورت درست و اصولی انجام شده باشه در نهایت قرار چه اتفاقی بیفته؟

مثال سایت فروشگاهی رو با هم بررسی کنیم!

مثلاً من روی سایت فروشگاهی مثال می‌زنم (حالا در این مرحله فرقی نمیکنه موضوع پروژه طراحی سایت شما چی باشه اینجا فقط مثال زدم) فرض کنید الان شما یک سری محصولات دارید که می‌خواهید بفروشید این محصولات رو و سایتتون این‌قدر خوب و اصولی راه‌اندازی شده که الان توی صفحه اول گوگل خط یک گوگل هستید و این سؤال باید از خودتون بپرسید که دقیقاً هدف من چیه، فقط فروش محصولات هست یعنی اینکه یک محصولی الان آوردم و این محصول رو بفروشم و رقیب‌های من در کنار این فروش محصولاتشون چه‌کارهای دیگه ای انجام می‌دن که بتونیم یک مزیت رقابتی داشته باشیم.

هدف مناسب = مزیت رقابتی مناسب

توی این تعیین هدف که دوباره بعد از اینکه شما درخواست دادید که اگر خواستید پکیج استاندارد رو تهیه کنید ما یک جلسه کامل داریم در مورد اینکه چطور یک مزیت رقابتی برای شما پیدا کنیم که جواب این سؤال داده بشه که چرا مشتری‌ها باید بیان از شما خرید کنند و کامل و مفصل درباره این صحبت می‌کنیم که مزیت رقابتی شما نسبت به بقیه رقیب هاتون باید چی باشه و چطور این مزیت رقابتی رو انتخاب کنید که نسبت به بقیه برتری داشته باشید.

مشاوره رایگان افزایش بازدید

مورد سوم

چگونه بهتر و بیشتر دیده شویم؟

در کنار انتخاب هدف ما یک مورد دیگه ای هم داریم که در نهایت می‌خواهیم بهتر و بیشتر دیده بشیم یا به‌اصطلاح خودمون معروف‌تر بشیم بیشتر دیده بشیم، سرزبان‌ها باشیم توی این قسمت هم من وقتی این سؤال رو از اغلب مشتریان یا اغلب کارفرمایان می‌پرسم که خوب الان چرا می‌خواهید وب‌سایت طراحی کنید (دوست دارید مراحل ساخت وب سایت شما و کلا روند کار به چه صورتی پیش بره؟) دو تا جواب کلیشه‌ای رو همیشه می‌شنوم یکی اینکه می‌خواهیم بفروشیم یکی اینکه بیشتر دیده بشیم.

روند کار برای دیده شدن و معروف‌تر شدن چیه؟

خب برای این بیشتر دیده‌شدن و فروختن محصولات و حالا خدمات ویا هر چیزی که روی وب‌سایت تون هست باید ما یک هدف خیلی درست و اصولی و از همه مهم‌تر اینکه مسیر اون کاربر رو چطور توی وب سایتمون پیاده‌سازی کنیم که بتونیم به این دو تا هدف نهایی برسیم یعنی چه صفحات هدفی رو برای کاربرهایی که وارد سایت ما میشن بیایم ترسیم کنیم و پیاده‌سازی کنیم که این روند آیا کاربرها رو به مشتری نهایی تبدیل میکنه یا نه؟ که همه این موارد برمیگرده به اون هدف نهایی که شما انتخاب می‌کنید و برای این مورد هم ما دوباره یک جلسه کاملی داریم که در موردش صحبت می‌کنیم که هدف نهایی تون چی هست.

در جلسه آنلاینی که با هم داریم دقیقا چه چیزی رو بررسی می کنیم؟

حالا شاید این سؤال براتون پیش بیاد که خوب توی اون جلسه قرار چه‌حرفهایی گفته بشه که الان من نتونم هدف نهاییم رو انتخاب کنم، ببینید در کنار مواردی که من دارم به‌صورت کلی توضیح میدم شما دقیقاً همین‌الان میتونید یک کاغذ خودکار بردارید مثلاً میگم بیایید کسب و کارتون رو شناسایی کنید توی شناسایی کسب‌وکار چند فاکتور گفتم دیگه یا شما فروشگاهی هستید یا خدماتی یا آموزشی یا محتوا یا شرکتی بیشتر از این پنج مورد هم نیست شما ببینید چی هستید یعنی چه نوع کسب‌وکاری هستید بعد بیایید هدف نهایی تون رو بر اساس این آیتم‌هایی که میگم پیدا کنید.

دقیقا منظورم از جلسات چیه؟

منظورم از این جلساتی که ما با هم داریم و قرار صحبت کنیم اگر درخواست پکیج استاندارد رو بدید اینکه دقیقاً به‌صورت اختصاصی بیاییم برای اون هدف یا اون کسب‌وکاری که شما انتخاب کردید بررسی کنیم، یعنی کن کل موضوعاتی که مهم هستند و شما الان می تونید اطلاعات بیشتری رو در موردش کسب کنید بهتون کامل انتقال میدم و برای اطلاعات بیشتر برای بررسی بیشتر خوب لازم که ما باهم صحبت کنیم برا همین میگم توی هر موردی که نیاز به جلسه هست ما توی جلسه کامل در موردش صحبت می‌کنیم.

مشاوره رایگان راه اندازی سایت

مورد چهارم

انتخاب نام دامنه (در صورت نیاز)

و اما مورد بعدی که برای بخش اول این پکیج استاندارد در نظر گرفتم انتخاب نام دامنه هست البته نوشتم که در صورت نیاز ممکنه که خیلی از کارفرمایان و مشتریان از قبل اون دامنه خودشون رو ثبت کرده باشن و الان هاست و دامنه لازم رو گرفتن و میخوان که الان سایت شون رو طراحی کنند.

منظورم از انتخاب نام دامنه چیه؟

اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که هنوز دامنه‌ای هم برای وب‌سایت خودتون انتخاب نکردید البته بگم دامنه اسمی که شما برای وب سایتتون انتخاب می‌کنید مثل (سایت من) این اسم سایت من نام دامنه‌ای هست که ما برا سایتمون انتخاب کردیم که این دامنه نیازمندیک پسوندی داره که گوگل این اسم رو به‌عنوان یک دامنه و به‌عنوان یک وب‌سایت شناسایی کنیم که پسوندهای متفاوتی هست .com ، .ir و پسوندهای دیگه ای که زیاد هم هستند، رایج‌ترین شون همین .com و .ir هست.

ابزارهای کاربردی که به شما کمک میکنه نام دامنه خوبی انتخاب کنید!

اگر این پکیج رو سفارش داده باشید و هنوز دامنه ای ثبت نکرده باشید، یک سری ابزارهایی رو با هم بررسی می‌کنیم و یک سری نکته‌هایی رو توی انتخاب نام دامنه باهم بررسی می‌کنیم که شما ببینید این نام دامنه روی برندینگ شما و در نهایت روی اون کسب‌وکار اصلی شما بسیار، بسیار تأثیرگذار و شاید توی نگاه اول یک اسم دیگه یک اسم ساده هست که ما فقط باید ببینیم که کسی قبلاً این رو انتخاب نکرده باشه که من دررابطه‌با همین موضوع توی آموزش‌های مختلف سایت، توی سریال‌های آموزشی که توی سایت ارائه می‌کنم کامل یک‌بخشی از فصل یک سریال رو در مورد انتخاب دامنه و ثبت دامنه کامل صحبت کردم که چه نکاتی رو شما باید رعایت کنید.

یک تکنیک ساده ولی بسیار مهم برای نام دامنه

مهم‌ترین نکته اینه که شما اگر بتونید اصطلاحی درست کنید یک اصطلاحی برای کسب‌وکار خودتون درست می‌کنید اگرنه باید بیایید اون مزیت رقابتی تون که توی قسمت‌های قبلی با هم بررسی کردیم رو بنویسید بعد ببینید این مزیت رقابتی چه سودی برای کاربر داره تمام این موارد رو بنویسید و از بین اینها یک ویژگی مشترک پیدا کنید که این می تونه به‌عنوان نام برند تون باشه یعنی مثلاً اگر سلمان غلامی رو اسمش رو صدا نزنم به‌عنوان یک طراح قبل معرفی به‌عنوان یک طراح سایت یا مشاور سئو یا کسب‌وکار اینترنتی شناسایی بشه این میشه بحث برندینگ یعنی اگر شما اسم کسب‌وکار تون رو نیارن اون نام برند تون رو بیارن و حوزه فعالیت تون رو بیارن آیا شما توش اول هستید.

یک مثال رایج و واضح رو با هم بررسی کنیم!

مثلاً اگر بخوان مثال خیلی، خیلی رایج و واضحش دیجی‌کالا هست، دیجی‌کالا اسم برندی که الان روی برندینگش خیلی، خیلی کارکرده و هر محصول آنلاینی که بخواد خریداری بشه مقایسه بشه توی سایت دیجی‌کالا یک بررسی انجام میشه و روی اغلب محصولات هم توی نتایج گوگل دیده میشه، این انتخاب نام برند موضوعات زیادی رو داره که خوب باید ما اول کسب و کارتون شناسایی کنیم و هدف تون رو شناسایی کنیم بعد بیایم یک نام برند خوبی رو برای شما انتخاب کنیم.

مشاوره رایگان افزایش بازدید

۲ نکته بسیار مهم برای انتخاب نام برند!

  • نکته اول

خوب تا اینجا من دو تا نکته مهم رو برای انتخاب نام دامنه بهتون معرفی کردم یکی اینکه اگر میتونید اصطلاح جدیدی یک اصطلاحی برای خودتون درست کنید، اصطلاح چطوری؟ اینترنت تکنولوژی مخفف IT هست این میشه یک اصطلاح برای اینترنت تکنولوژی اگر کسب‌وکار شما طوری هست که همیشه یک اصلاح این شکلی درست کرد بهترین راهش اینکه بیایید یک اصطلاحی درست کنید که بعداً با همون شناسایی بشید.

  • نکته دوم

دومین مورد اینکه گفتم مزیت رقابتی تون رو وسط یک کاغذ بنویسید حالا یا بالای دفتری جایی و بیایید ببینید چه سودی برای مشتری داره بعد از بین اینها بتونید یک نقطه مشترکی پیدا کنید که این رو میتونه به‌عنوان یک برند ثبت کنید، اگر برای این جزئیات بیشتر انتخاب نام برند جزء اون دسته از افرادی هستید که الان برندی برا خودتون ثبت نکردید کافیه که فرمی که در ادامه همین صفحه قرار دادم یا اختصاصی یا استاندارد رو انتخاب کنید تا کامل و بیشتر در مورد این موضوع باهم صحبت کنیم.

مورد پنجم

بررسی سابقه دامنه خریداری شده!

و اما مورد بعدی که برای بخش اول این پکیج استاندارد براتون در نظر گرفتیم بررسی سابقه دامنه هست، یعنی الان شما دامنتون رو با اون استانداردهایی که گفتم انتخاب کردید الان این دامنه رو باید بیاییم سابقه‌اش رو بررسی کنیم (که این مورد پیش نیاز طراحی سایت هست)یعنی چی؟ خیلی از دامنه‌هایی هستند که الان شما میرید بررسی می‌کنید می ببینید که آزاد هست برا ثبت‌کردنش که اولین قدم برای ثبت یک دامنه بعد از اینکه شما انتخاب کردید اینکه بیایید بررسی کنید ببینید آیا حالا این اصطلاح یا کلمه یا عبارتی که انتخاب کردید آزاد هست یا نه بعد از اینکه بررسی کردید آزاده باید بیاید خوب ثبتش کنید، ثبت‌نامش هم ساده هست اگر ir که باید توی وب‌سایت nic.ir ثبت‌نام کنید تا یک شناسه کاربری و یک دامنه ir به شما بده و اگر هم com و پسوندهای تجاری رو می‌خواهید باید یک شرکتی که خدمات هاست و دامنه ارائه میکنه پیدا کنید و از اون طریق بتونید اون دامنتون رو ثبت کنید.

دوستانی که این مطلب را مطالعه کردند، از مطالب زیر هم خیلی استقبال کردند!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.